Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Focus 2008 trand X

rshloosh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי היום פורד פוקוס 2008 ועל מערכת השמע יש אייקונים של טלפון ירוק וטלפון אדום.

מישהוא יודע מה הם משמשים? האם זה אופציה לבלוטוט?

תודה!

רונן

פורסם
כן ,זה הכנה לבלותות'

כמובן שאתה צריך להתקין את המודול כדי שזה יעבוד.

לפנות ליבואן או שיש חנויות ברשת?

תודה!

פורסם

תפנה ליבואן ותשאל מה העלות ומה הוא המודול המתאים {למודול יש דגם מסויים והוא מגיע עם צמת חוטים מסויימת}

אני מניח שישנם מתקינים חיצוניים שמחזיקים במודול הנ"ל כמו כן אתה יכול לבדוק ב-EBAY

אופציה מועדפת לדעתי שאותה אתה צריך לשקול היא

מסגרת רדיו תחליפית ב-300 שח ולהתקין רדיודיסק עם BT איכותי כמו קלריון CZ302 בעוד 900 שח.

פורסם
תפנה ליבואן ותשאל מה העלות ומה הוא המודול המתאים {למודול יש דגם מסויים והוא מגיע עם צמת חוטים מסויימת}

אני מניח שישנם מתקינים חיצוניים שמחזיקים במודול הנ"ל כמו כן אתה יכול לבדוק ב-EBAY

אופציה מועדפת לדעתי שאותה אתה צריך לשקול היא

מסגרת רדיו תחליפית ב-300 שח ולהתקין רדיודיסק עם BT איכותי כמו קלריון CZ302 בעוד 900 שח.

תודה, אני אברר לגבי המודול המתאים.

מה היתרון של הקלריון? יש שם בלותות אבל איכות כבל aux רגיל עדיפה על בלותות מבחינת סאונד למוסיקה

אני מעוניין לדבר בטלפון דרך הבלותות ולא לשמוע מוסיקה :lol:

פורסם

הרדיו שהוא הציע לך יותר טוב מכל הבחינות מהרדיו שמגיע עם הרכב, מלבד העובדה שללא מתאם השליטה מההגה (במידה ויש) תפסיק לתפקד, הוא יותר טוב מכל הבחינות.

JL Audio

פורסם
הרדיו שהוא הציע לך יותר טוב מכל הבחינות מהרדיו שמגיע עם הרכב, מלבד העובדה שללא מתאם השליטה מההגה (במידה ויש) תפסיק לתפקד, הוא יותר טוב מכל הבחינות.

יש לי שליטה מההגה.. ולא בא לי לאבד אותה.

יש למישהוא לינק מאיפוא אפשר לקנות את הבלותות מודול?

פורסם

חיפוש קטן העלה שערכה של מודול כולל צמה ב-EBAY

לא כול כך זול אני מניח שבארץ המחיר יהיה משמעותית גבוהה יותר

http://www.ebay.com/itm/FORD-LINCOLN-MERCURY-BLUETOOTH-VOICE-CALLS-MUSIC-STREAMING-ANDROID-IPHONE-A2DP-/360507903027?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AFord%7CModel%3AFocus&hash=item53eff20c33&vxp=mtr

בנוגע לאופציה השניה

ה-CZ302 תומך שליטה מההגה ,כול מה שנידרש זה מתאם

מבית AXXESS או PAC ויש לך שליטה מההגה ,אני מעריך את מחיר המתאם הנ"ל ב-300-400 שח.

פורסם

תודה רבה Audio King !!!

האופציה מ Ebay נראת זולה יותר מהCZ302 :

מסגרת רדיו תחליפית ב-300 שח

קלריון CZ302 בעוד 900 שח

מתאם להגה ב-300-400 שח.

אני בטוח שהקלריון מצלצל יותר טוב בזכות Error correction ו D to A

בשלב זה אבדוק את הקיט או ערכות מקבילות.

(האמת? לא קיבלתי עדיין את הרכב, הוא בטרייד אין שממנו קניתי- יש להם עוד כמה תיקונים....)

פורסם

דיבורית בלוטות לרכב עולה כ 200 שקלים זה האופציה הכי זולה ומשתלמת.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

הי רונן,

אני עומד לקבל השבוע את הפורד פוקוס 2009 שלי (ליסינג) וגם אני מתלבט לגבי הבלוטות.. אין מה לעשות - בלי a2dp קשה לחיות והדיבוריות שחברות הסלולר מתקינות פשוט נוראיות (במיוחד הברי שאורנג' מתקינה)

ברכב חברה הנוכחי שלי (סקודה סופרב) התקנתי פארוט 9100 שהתגלה ככשלון צרוף - במיוחד לאור חוסר המקצועיות של רגל המתקינים שפגשתי - שכולם ששים לחתוך לך צמה מקורית של הרכב ולהתחיל ללפף איזורליבנד.. שלא לדבר על זה שהמתקין שבחרתי בו גם גרם לי קצרים ברכב וניטרלי לי מערכות בטיחותיות - מה ששלח את הסקודה למוסך ליומיים נבירות עד שתיקנו את הבעיה. לצערכי הפארוט שלי פשוט לא מתפקדת (סביר להניח שבגלל ההתקנה) ואני מאוד לא מרוצה.

כבר אז שמתי את עיניי על המוטורולה tk30 - שבמחיר של 95 דולר כולל משלוח ניתן לקבל דיבורית שכוללת מסך - לצערי אינני יכול עדיין לפרסם קישורים בפורום.

העדר מסך (כמו בפארוט 9100) פוגע מאוד בשימושיות ולכן ה-tk30 כל כך מעניין (זול ועם מסך) - יש גם כבלים מתאמים שמאפשרים התקנה פשוטה ללא פגיעה בחיווטים

כשאקבל את האוטו אתחיל לנבור..

פורסם
הי רונן,

אני עומד לקבל השבוע את הפורד פוקוס 2009 שלי (ליסינג) וגם אני מתלבט לגבי הבלוטות.. אין מה לעשות - בלי a2dp קשה לחיות והדיבוריות שחברות הסלולר מתקינות פשוט נוראיות (במיוחד הברי שאורנג' מתקינה)

ברכב חברה הנוכחי שלי (סקודה סופרב) התקנתי פארוט 9100 שהתגלה ככשלון צרוף - במיוחד לאור חוסר המקצועיות של רגל המתקינים שפגשתי - שכולם ששים לחתוך לך צמה מקורית של הרכב ולהתחיל ללפף איזורליבנד.. שלא לדבר על זה שהמתקין שבחרתי בו גם גרם לי קצרים ברכב וניטרלי לי מערכות בטיחותיות - מה ששלח את הסקודה למוסך ליומיים נבירות עד שתיקנו את הבעיה. לצערכי הפארוט שלי פשוט לא מתפקדת (סביר להניח שבגלל ההתקנה) ואני מאוד לא מרוצה.

כבר אז שמתי את עיניי על המוטורולה tk30 - שבמחיר של 95 דולר כולל משלוח ניתן לקבל דיבורית שכוללת מסך - לצערי אינני יכול עדיין לפרסם קישורים בפורום.

העדר מסך (כמו בפארוט 9100) פוגע מאוד בשימושיות ולכן ה-tk30 כל כך מעניין (זול ועם מסך) - יש גם כבלים מתאמים שמאפשרים התקנה פשוטה ללא פגיעה בחיווטים

כשאקבל את האוטו אתחיל לנבור..

שלום

אינני יודע מה שמך - אני חדש פה.

מצאתי את המוטורולה TK30 ללא בעיה -זה כנראה מבצע של BLACK FRIDAY

יש לך מישהוא שיכול להתקין את זה?...(ושישאיר את הרכב במצב נוסע כמובן).

אצלי הפוקוס הוא TRAND X אז הטייפ הוא סוני , אצלך הפוקוס הוא זהה?

רונן

פורסם

הי רונן,

קוראים לי משה.

לגבי ההתקנה, אתה צריך בנוסף לדיבורית לרכוש כבל מתאם שיאפשר לך להתקין את הדיבורית בלי לחתוך את הצמה המקורית של האוטו. חפש באיביי MUSIC-SOT-092

היתרון של הכבל הזה (לפחות לפי התיאור) זה שכשאתה תשמע דרכו מוזיקה ב-a2dp אזי ה-tk30 לא ישתמש במגבר הפנימי אלא במגבר של הרכב.

לגבי איך מתקינים - מציע שתחפש סרטי וידאו שמראים איך מפרקים את הרדיו כדי להגיע לקונקטור מאחורה.

לאחר שהרדיו פורק, ניתן פשוט לחבר את המתאם לקופסא של הדיבורית, להניח את הדיבורית באחד החללים שבדשבורד והעסק אמור לעבוד (בתאוריה - מעולם לא הרכבתי לבד)

או, שאתה תקנה את כל הרכיבים ולך למתקין שמוכר את הדיבורית ותבקש שיתקין לך.

משה

• תוכן חדש...