Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרסמתי מודעה דומה גם בלוח מכוניות למכירה, שכן המכונית שלי מתאימה גם לפירוק וגריטה, וגם לנסיעה.

המכונית, ניסאן סאני 93, דגם SLX, הזרקת דלק, כולל ABS.

למכונית טסט עד אמצע פברואר 2013, ותהיה ניתנת לגריטה בינואר 2013, ולכן מתאימה למי שמעוניין להשתמש בחלקיה הטובים ואז לגרוט אותה (כלומר, החלקים "בחינם").

המכונית במצב נסיעה יומיומי ותהיה בשימוש עד למכירה. המנוע חזק, לא מעשן ועם נתוני זיהום אויר מצויינים למרות 330000 הק"מ שגמע. הגיר תקין לחלוטין, וכל 5 ההילוכים והרוורס משתלבים היטב ובצורה חלקה.

האביזרים שמותקנים על הרכב (מזגן, חלונות חשמל, מראות חשמל וכו') כולם תקינים. לא תקינים: מפשיר חלון אחורי, ידית שפריצר/מגבים, מפסק חלון חשמל אחורי.

חלקי פח, כנפיים, דלתות, מכסה מנוע וכו' תקינים כולם ובצבע לבן, ללא חלודות או דפיקות. על מכסה המנוע "ספויילר" מקורי (ומכוער :-) ). חריגים - דלתות צד ימין עם מעיכות ושפשופים קוסמטיים (אבל נפתחות ונסגרות היטב). דלת נהג - צילינדר מנעול לא תקין (עבר נסיון פריצה).

חשמל: מצבר פיאם בן כשנתיים, אלטרנטור וסטרטר משופצים מלפני 3 חודשים ושנה בהתאמה, תקינים.

צמיגים: זוג דנלופ וזוג קלבר במידה 175/65/14 בשימוש פחות משנה ו10,000 ק"מ.

המכונית תמכר ללא מערכת סטריאו, רמקולים או אנטנה.

מחיר: המכונית תמכר במחיר הגריטה (3000 ש"ח או המחיר החדש שיפורסם, אם יפורסם על ידי משרד התחבורה).

תנאי הכרחי: העברת בעלות על חשבון הקונה, וחתימת הקונה על כך שהמכונית נמכרת "as is" לפירוק וגריטה.

אם המכונית לא תמכר עד ינואר, היא תגרט, וחבל.

לשאלות נא לפנות בה"פ

:turn-l:
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

UP.

למרות עשרות שיחות של כאלו ש"היום באים עם כסף מזומן", ולא למרות אלו שלא מבינים למה אני לא מוכר להם ב-1500 ש"ח, הסאני עדיין למכירה ועדיין משרתת אותי נאמנה יום יום.

שכחתי לציין בהודעה הקודמת: הציריות מתקתקות בפנייה בהגה עד הסוף ימינה/שמאלה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הסאני עדיין למכירה. אם לא תמכר החודש ב-3000 היא תגרט בינואר תמורת 3000, אז באמת חבל על הזמן של המתקשרים שמנסים לשכנע אותי למכור את האוטו ב-1500.

052-9747589

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הזדמנות א ח ר ו נ ה !

עקב קצב הגריטה המהיר, אני מתכוון לגרוט את המכונית ביום ה-1.1.2013, לפני שיגמר (שוב) תקציב הגריטה.

052-9747589

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עקב העיכוב בחידוש הגריטה, הסאני שוב מוצעת למכירה.

המחיר עודכן ל-2500 ש"ח (העברת בעלות חובה על חשבון הקונה, או ביטול רשיונות על ידי).

המספר החדש:

052-9769385

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...