Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת טאבלט ברכב.

dfoa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לשלום לכולם .

אני מעונין לשתף אתכם בפרוייקט שסיימתי ואני מאוד מרוצה מהתוצאות.

לכל מי שיש שאלות שירגיש חופשי לשאול.

הפרוייקט כבר כמעט גמור ואני אעדכן מידי פעם בשלבים.

ראשית הרעיון מתחיל כך :

לפני כחצי שנה קניתי קיאה ספורטאז EX.

הרכב מגיע עם מערכת מקורית לא רעה בכלל כולל איכות הרמקולים. ניתן להגיד שהשמע מצויין, בעיקר דיסק.

העניין הוא שזה רחוק ממערכת מולטימדיה.

עוד בחברה במעמד הקנייה הוצע לי לשדרג מערכת מולטימדיה מתקדמת. לא לקחתי.

רציתי לראות עוד אפשרויות . במיוחד התעניינתי במערכת על בסיס אנדרויד.

למה ? כי יש שם הכל , ואם אין , יש GOOGLE PLAY להורדת אפליקציות. בקיצור, מערכת עם אפשרויות בלתי מוגבלות.

ראיתי כמה מערכות כאלה במיוחד סיניות שאמורות לתת לתת לי את המענה שאותו אני דורש , אולם לא זכיתי לראות משהו שישאיר אותי נפעם.

בעיקר תפעול המוצר ומסך המגע לוקה בחוסר נוחות למשתמש.לגבי multi touch אין סיכוי.

הגעתי למסקנה שמה שאני צריך זה פשוט טאבלט שמותקן ברכב.

בחרתי בGALAXY TAB 7 INCH .

בעיקר כי הוא לא יקר (יד שנייה) ויש לו גם אופציה לטלפון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אלה החלקים שאצטרך :

1.טאבלט גאלאסי טאב 7 אינצ (ניתן לקנות משומש ב-1000 שח)

2. Double din Kia sportage

3. אמפליפייר

4. Line driver control

תפקידו של זה הוא בעיקר סינון רעשים, מספק פוטנציומטר והגברה של הפרהאמפ.

My_Kia.jpg

Double_Din.JPG

Amplifier.jpg

line_control_driver.JPG

Tablet.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי ,

לא הבנתי אם את הפרוייקט סיימת, הוא כמעט גמור , או עוד לא התחלת ?

בכל מקרה הרעיון טוב, ראיתי כבר מספר פרוייקטים דומים (ברשת) שהתוצאה שלהם מרשימה מאוד.

אני בעצמי שקלתי כבר כמה פעמיים להחליף את הcarpc שלי למשהו בסגנון .

כמה שאלות :

איזה מגבר אתה הולך לחבר לכל העסק ?

האם אתה מתכוון להישאר עם הרמקולים המקוריים של הרכב ?

איך אתה מתכנן לחבר את הטאבלט למסגרת דאבלדין ? (קבוע / נישלף ) ?

לאן תחבר את הכבל רימוט של המגבר ?

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהצלחה! זה פרוייקט שמעניין אותי מאוד.

הטאבלט הזה מכיל סים-קארד? אם לא, אז הייתי שוקל לקנות טאבלט עם סים, כי זה יתרון גדול שהמכשיר באוטו תמיד מחובר ולא צריך לחבר אותו לסלולרי. עם חבילות הגלישה של היום, אתה יכול לעבור לשמיעת מוסיקה בסטרימינג. ממש תענוג.

חשבתי על זה די הרבה בעבר, ונותרתי עם שתי שאלות עיקריות:

1. כדי לאפשר דיבורית, הטאבלט צריך להתחבר למכשיר הסלולרי ב-BT, אבל להיות BT HOST. לא הצלחתי למצוא פתרון לזה. תמיכת ה-BT של אנדרואיד מאפשרת לו להתחבר ל-A2DP HOST, אבל לא להיות כזה בעצמו. אם תפתור את זה, תוכל לחבר מיקרופון של דיבורית שיותקן על סוכך השמש, ותהיה לך דיבורית A2DP נהדרת באוטו.

2. לא ברור לי איך שולטים בעוצמת הסאונד. האם המגבר יכוון על עוצמה גבוהה וכל השליטה תעשה מהטאבלט? במקרה כזה, אתה עשוי לקבל POP-ים אל הרמקולים, במיוחד בכיבוי והדלקה של הרכב. אני יודע ש-head units מכילים רכיבים מיוחדים כדי לטפל בנושא הזה. שווה לבדוק. אולי צריך להוסיף DAC פשוט חיצוני שמכיל גם שליטה על ווליום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפרוייקט כמעט גמור . עדיין לא יכול לפרסם לינקים . שלחתי לך בפרטי . מיש רוצה גם שישלח לי בקשה . בסוף אפרסם הכל . הרי כל זאת המטרה:-)

אבל אני עדיין עובד על שליטה מההגה כך שמבחינתי הםרוייקט לא גמור. הטאבלט מקובע הרכב ועובד. רק עניין השליטה ממהגה נותר.

המגבר מתחבר עם ל- יציאת שמע 3.5 jack. החיבור מתאים. זהו מגבר מיועד לרכב.

הרמקולים המקוריים די טובים בשבילי. זה עניין של אינדיוידואלי. יכול להיות שעבורך זה לא מספיק.

כמובן שזה ישפר עוג את האיכות . הוספת סאב והחלפת רמקולים בהחלט משהו שאשקול בשלב יוצר מאוחר.

החלטתי שהטבלט יהיה קבוע, אך השארתי לי את האופציה לאופציה לגישה לכל הרכיבים הנשלפים(SIM,SD,POWER,VOLUME)

ניתן לראות את החריץ העליון המקוסטם(בעזרתו של המקצוען יוסי אלפיין) לינק שאשלח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמובן שיש לי סים בפנים . זה היה כל העניין . יש לי תקשורת קבועה. גישה לכל ערותי הרדיו. WAZEשמיעת מוזיקה מתחנות שידור אינטרנט. בקיצור ללא לגבולות. מומלץ מאוד.

למה להשתמש בטלםון שמכשיר שמתחבר כ-USB HOST ?

אין צורך . בשביל זה יש לך SIM בפנים. סנכרן פעם אחת את אנשי הקשר וזה.

כשתרצה להתקשר מהטאבלט יופיעו לך אנשי הקשר. המטרה היא להיכנס לאוטו ולשים את הטלפון הנייד בצד. כבר אין לך צורך בו באוטו.

אתה גם לא צריך BT כי השמע יוצא ישירות לרמקולים.

הסואנד בטאבלת על מקסימום. כל השליטה בווליום נעשית מהמגבר עצמו.

בחילת השירשור הזכרתי ליין דרייבר ופוטנציומטר. בצורה כזאת השמע מצויין ללא רעשין וקל לשלוט בווליום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחר שברשותי כל החלקים חיפשתי מישהו שמתעסק בחיבור פלסטיקה (קסטומיזציה) ודברים דומים , בנוסף היה חשוב לי שמתעסק בהתקנות אודיו. י אין ניסיוןן בכך והייתי צריך עזרה.

בארצות הברית נושאהקסטומיזציה די נפוץ. בארץ לא הצלחתי למצוא בעלי מקצוע שמעוניינים להיכנס להרפתקאה הזאת.

לאחר חיפושים, מצאתי אחד כזה (יוסי אלפיין) שהתרשמתי מעבודותיו הקודמות וכן מרמת המקצועיות והגימור.

אני לא מנסה לקדם או לעשות פרסומת למישהו, אני פשוט חושב שצריך לפרגן לבעל מקצוע שאני מרוצה מאוד מתוצאות עבודתו בפרוייקט שלי ובנוסף לשתף אותם שיש כתובת וסוג כזה של קסטומיזציות.

טוב נמשיך . קצת תמונות לאחר פירוק הדשבורד. והתקנת הטאבלט לדאבל דין. עדיין לא מקובע. מחובר בעזרת סלוטייפ.

נסעתי תקופת מה להרגיש ולהחליט לגבי כל הדברים שאני רוצה לסגור לםני שסוגרים את הדשבורד.

Dashboard_half_clean.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יפה, מתחיל להיות מעניין ,

בעניין הקסטומזציה.. הגעת למקום הנכון :) .

מאוד מסקרן אותי איך אתה מחבר את השליטה מההגה לטאבלט .

שיהיה בהצלחה בהמשך .

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שוקל את אותו הרעיון (טוב, דומה) רק עם גאלאקסי S3

וחיבור שלו למסך המגע 7 אינטש ליליפוט שיש לי כרגע בשביל עוד קצת ויזיביליות ומצלמת רוורס.

הבעיה העיקרית עם הגאלאקסי טאב היא שיש לו הרבה מאוד כפתורים וחיבורים במסגרת מסביב עד כמה שזכור לי והבעיות שלי עם מכשיר שכזה היו:

1. איך אני ממתקן אותו למסגרת ככה שהוא יראה יפה ונקי - במקרה שלך נראה שיש הרבה מקום בתוך החלק הפנימי של המסגרת.

2. איך אני שולט בהדלקה וכיבוי שלו - זו הבעיה הכי רצינית עבורי.

בגדול אצלי אני מתכוון להוציא שמע בשתי צורות שונות -

1. כבל PL 3.5 לשני RCA - כבר הוכח לי מנסיון שזה מאוד איכותי.

2. מתאם HDMI לגאלאקסי שגם מחבר טעינה - משם זה יוצא למפצל HDMI שיפצל וידאו למסך ואודיו גם אנלוגי וגם דיגיטלי אופטי וSPDIF לתוך פרוססור ומשם למגברים.

הסיבה לכך היא שלS3 יש מסך בגודל למעלה מ5 אינטש וזה מספיק לי - יש לו תמיכה בכרטיס זכרון עד 60GB מה שאומר שגם יהיה לי מספיק נפח לMP3 ורדיו אינטרנטי מן הסתם וWAZE וחיבור לOBDII בBT או WIFI.

יש הרבה דברים יפים שאפשר לעשות בפרוייקט שכזה ואני תמיד דואג להעלות את הרעיונות והגישה שלי לפרוייקט בכדי לתת לפותח השרשיר עוד כוון למחשבה.

באמת מעניין אותי לגבי השליטה בכיבוי הדלקה של המכשיר או שהוא פשוט ישאר דולק ברכב?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שאתה סוגר את הדשבורד.

אני ממליץ להתקין על הטאבלט הזה את הגירסה החדשה יותר של האנדרואיד (גירסה 4)

זה ישפר מאוד את חווית השימוש במכשיר (מנסיון)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמונות להמחיש את פתח הגישה לטאבלט.

המכסה נבנה מפרספקס שחור.

בגלל שהחלטתי להשאיר את הטאבלט קבוע . אני חייב לשמור לי איזור גישה לכפתורי חומרה לכל מקרה.

תארו מקרה שהטאבלט נכנס למצב SLEEP איכשהו. כרגע כל המסך שחור וניתן לשחרר אותו רק על ידי ליחצת כפתור ה-POWER.

אותו דבר לגבי SIM CARD ו-SD. אני לא מעוניין לפתוח את הדשבורד בשביל כל שטות שנתקלתי.

דרך אגב . שמרתי לי גם יציאת USB לכל מקרה אם ארצה לשדרג תוכנה למשל, תהיה לי אפשרות להתחבר עם הלפטופ לטאבלט ולהעלות גירסא הוספת שירים וכו.

אני אעלה בהמשך תמונה של חיבור ה-USB.

Good_Acces_Tablet.jpg

Upper_view.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...