Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם בגלל שיש לי עבר נקי יכולים להפחית לי את העונש? ל250 שח במקום 750? מכיוון שזה רק 2קמש מעל המותר.

הזהרו! בצומת מגידו המצלמה מצלמת החל מ80 עקב שיפוצים.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

להפחית, לא ניתן.

אם יש לך ותק נהיגה של 10 שנים לפחות ועבר תעבורתי נקי ב-5 שנים אחרונות, תנסה לפנות למרכז פניות נהגים

ארצי, עם בקשה להמיר את הדוח לאזהרה.

האם צולמת על מהירות 112 והפחיתו 5 קמ"ש ל-107 ?

פורסם

תודה על התגובה! בדיוק! נתפסתי על 112(107). אם הייתי נתפס על 110(105), הייתי מקבל 250שח קנס ללא נקודות. יש לי 8 שנים רשיון עם עבר נקי. 750 זה סכום מטורף לדעתי על עבירה שטותית כזאת.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
יש לי 8 שנים רשיון עם עבר נקי.

למרות שעדיין אין לך רישיון נהיגה 10 שנים, יש לך 8 שנים נקיות (לפי דברייך).

לדעתי כדאי לנסות ולכתוב בקשה להמיר את הקנס בהזהרה. אולי יצליח לך.

תעשה את מה ש elili כתב,

ובבקשה אתה צריך להודות בביצוע העבירה, לרשום שאתה נהג זהיר, 8 שנים לא ביצעת שום עבירה, שבדרך כלל משתדל מאוד לא לעבור על החוקים, שזה היה אירוע חד פעמי, בשוגג, אשר לא יחזור על עצמו - משהו בסגנון הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוי ואבוי בצומת מגידו המצלמה מצלמת מ-80?

אתה בטוח?

איזה ביסוס יש לטענה הזאת? אולי היא מצלמת מ-90? בדו"ח רשום באיזה מהירות היא מצלמת? רשום כמה קמ"ש מעל המותר נתפסת?

פורסם

בדוח צריך להיות כתוב את המהירות המותרת בחוק,

באותו קטע כביש.

ואת המהירות בה הרכב נמדד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...