Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

חבר סטודנט מחפש רכב ללימודים שלא יאכל לו את הכיס מבחינת נסיעות שהיה הכי חסכוני ואמין שיש.

במסגרת התקציב אם אפשרי שהרכב יהיה כמה שיותר עגול וחדשני ורצוי שהיה עם כריות אוויר וABS.

התקציב הקיים אך ורק לרכב עצמו ולא כולל ביטוח.

מה הייתם ממליצים?

מחיפוש קצר ביד 2 מצאנו פג'ו 206 שנסחרות במחיר טיפה יותר גבוה אך עם המצב בשוק היום אני מאמין שאפשר להוריד אנשים בקלות.

צודק או לא?

פורד פיאסטה, ידנית 1300, נראית גם מעולה. מה אתם אומרים בהשוואה לפג'ו?

אופל קורסה, ורנו קליאו גם קיימות. מה דעתכם?

איזה רכב יהיה הכי זול לאחזקה מבחינת חסכון בדלק ועלות חלקים?

תודה,

תמיר.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על פיאט פונטו דגם ELX אוטו חסכוני עם ABS וכריות אויר הוא זריז וקל לתמרון בגלל שהוא גם רכב קל הוא גם קטן ולא צורך בחיפוש חניות גדולות יש לו הגה חשמלי לחניות שזה מאוד נוח אחזקה וחלקים מאוד זולים והכי חשוב יקח את הנהג ממקום למקום.

כמובן שאני מדבר מניסיון כי יש לי אחת כזאת קרוב לחצי שנה ואני מאוד מרוצה מימנה.

פורסם

הבעיה שפונטו ספייס נורמלית לא נמצאת במסגרת התקציב שלו.

רכב בטיחותי יחסית בתקציב הזה הוא אכן רנו קליאו B, אבל אני לא בטוח שגם בתקציב הזה אפשר למצוא מודל נורמלי ושמור, כי זה רכב רגיש וחשוב למצוא אחד שמור ומטופל.

לגביי הפיאסטה, אם אני זוכר טוב יש לה כרית אוויר או 2 כריות אוויר, אבל למיטב זכרוני אין לה ABS.

יפה שחושבים על הבטיחות, אבל בתקציב כה זעום קשה להכניס גם בטיחות וגם רכב נורמלי במצב סביר.

206 בתוך התקציב? נשמע חשוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש משהו במה שאתה אומר בכל זאת אני מצאתי את שלי ב 10 אלף אבל חיפשתי לא מעט זמן צריך לחפש טוב ולהפוך טוב את לוחות המכירה ליראות כמה וכמה רכבים בסוף תיפול איזה מציאה ושיהיה שווה לקחת אותה.

אבל זכור הכי חשוב זה לא למהר כי מי שממהר בסוף נופל.

פורסם

לדעתי אופציה טובה יכולה להיות גם פיג'ו 306 ידנית 1.4 משנתון 2000+. הרכב חסכוני וסה"כ צריך להיות אמין למדי ודי זול לתחזוקה.

אם מוצאים קליאו B במצב שמור (טיפולים בוצעו בזמן, טיימינג שבוצע לא מזמן) שנכנסת בתקציב זאת גם אופציה.

רק עכשיו הופיעה אחת בלוח מכירות פה בפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=453709

דבר מאד חשוב עם צפרתיות - לקחת לבדיקה במוסך שמבין בהן, אם אתה מאיזור ת"א והסביבה - הרווחת, יש הרבה מקומות מומלצים מאד שמתמחים במכוניות צרפתיות ויוכלו לתת לך הערכה האם הרכב באמת במצב טוב או לא.

פורסם

פולו קלאסיק דיזל , תהיה הכי חסכונית , תכנס במחיר, יש כריות אוויר ח״ח abs ואיכות גרמנית, אני החזקתי בתור סטודנט אחת כזו , נהנתי מכל רגע, צריכת דלק לא פחות ממדהימה (אחד לעשרים)

SCANSPEAK

• תוכן חדש...