Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

קניתי רכב רנו מגאן אוטומט שנת 2006 מבן אדם פרטי. הוא ביקש 18000 ובסוף סגרנו על 15000 אלף מאחר והצמיגים דרושים החלפה והטסט קרוב.

שאלתי את הבן אדם אם הרכב עבר תאונה והשיב שלא שאלתי אם יש בעיות עם הגיר או בעיה מכנית אחרת אמר שהאוטו נוסע כמו חדש.

הקילומטרז ברכב עומד כרגע על 155000 ק"מ. למחרת הקנייה הנעתי את הרכב על מנת לנסוע לבסיס באמצע הנסיעה הרכב התחיל לקפוץ והופיעה תקלה "בדוק גיר" דפדפתי בלחצנים והופיעה תקלה נוספת " בדוק הגה" יש לציין שלא לקחתי את הרכב לבדיקה. 2 מוסכים של רנו מורשים מטעם היצרן נתנו לי הצעות מחיר שעולות על 20000 שקלים. מה גם אמרו לי שהרכב עבר תאונה שבגללה המחשב הגה לא עובד והכריות אוויר לא עובדות, עוד הוסיפו שמותחן החגורת בטיחות אינו עובד גם בגלל התאונה שהרכב עבר. בדקתי את הרשיונות בדיעבד בתאריך 22.2.2010 לרכב נרשמו 138,000 ק"מ. יכול להיות שבשנתיים ו 9 חודשים הרכב עשה 17000 ק"מ????? האם יש לי עילה לתביעה בגין מה שרשמתי. חסכתי שקל לשקל בשביל לקנות רכב ועכשיו הוא עומד בחנייה מתחת לבית!

פורסם

האם יש לך תיעוד לכך שאדם שקנית ממנו אמר שלא עבר תאונות ואין בעיות עם הגיר? האם הרכב יד ראשונה? ביצעת בדיקה במכון לפני קניית הרכב?

אני חושש שאם בעל הרכב לא יד ראשונה ולא הוא עשה את התאונה הזאת, הוא עלול להגיד שלא בדק את הרכב כשקנה ובעיות שאתה מתאר לא הופיעו לו ולא ידע עליהן. אם הוא יכול להוכיח שהוא פעל בתום לב, לדעתי הבלתי מקצועית (אני לא עורך דין) יכולה להיות לך בעייה לתבוע אותו.

אני חושב שאתה צריך להתיעץ עם עורך דין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה שכר הלימוד שלך. רכב שאתה לא מכיר, מאדם שאתה לא מכיר ותחום שאין לך קשר אליו - לוקחים לבדיקה!!!!!

גם אם החלטת לא לבדוק, היית צריך לעשות את המינימום ולהחתים את המוכר על טופס זכרון דברים שבו הוא מאשר את כל מה שאמר בעל פה: ״ללא תאונות, ללא ירידת ערך, התחייבות למנוע, גיר ושלדה״.

התביעה שלך קלושה אך עדיין אפשרית כיוון שהנזק הוא דיי חמור ולא סביר שהיית רוכש רכב כזה, ובנוסף שבתי המשפט בישראל הם סוג של קזינו... אני מכיר אדם שניגש לתביעות רק בכדי לעכב זמן למרות שהוא יודע שהוא אשם וולהפתעתו הוא גם זוכה ומזוכה בחלק מהן.

עוד דבר, יש לך הוכחה ששילמת לו 15,000 שקל? זה היה בשיק / מזומן? חתם על משהו?

פורסם

גם אם החלטת לא לבדוק, היית צריך לעשות את המינימום ולהחתים את המוכר על טופס זכרון דברים שבו הוא מאשר את כל מה שאמר בעל פה: ״ללא תאונות, ללא ירידת ערך, התחייבות למנוע, גיר ושלדה״.

אני לא הייתי חותם על טופס כזה אם לא הייתי יד ראשונה על הרכב. התחחיבות מזמן ביטלו בסלולאר, אז למה שהוא יתחייב? בשביל זה יש בדיקה וזכרון דברים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני ממליץ לאחד את השרשור הזה יחד עם השרשור הזהה שהוא פתח בפורום המשפטי, ככה מיטב המוחות יוכלו לעזור לו במקום אחד.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=453219

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני לא הייתי חותם על טופס כזה אם לא הייתי יד ראשונה על הרכב. התחחיבות מזמן ביטלו בסלולאר, אז למה שהוא יתחייב? בשביל זה יש בדיקה וזכרון דברים.

מה שרשמתי זה חלק מתוך טופס זכרון דברים.

אתה לא היית חותם אבל ישנם רבים אחרים שכן היו חותמים, בדיוק כמו שאני לא הייתי חותם על הודאה באשמה בעת ביצוע תאונה אבל האדיוט שנכנס ברכב של אבא שלי בחנייה חתם!

תמיד שווה לנסות, מה גם שזה יכול לתת אינדיקציה אם להתקרב בכלל לרכב כזה, אם המוכר טוען רק שבחים על הרכב שלו - אז הוא לא אמור לשלול על הסף חתימה על מה שמאשר זאת... תחשוב על זה

פורסם

הדיון יימשך בפורום משפטי.

השאלה אם לתבוע או לא אינה רק שאלת העילה, אלא גם שאלת העלות של תביעה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...