Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי בחירת HU

duduc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום.

יש לי דילמה קשה אפילו קשה מאוד לגבי שני המכשירים הנ"ל קלריון 765 או אלפיין 9855.

חיפשתי מידע על השניים מצאתי התרשמתי וזה העלה את הדילמה בכמה רמות.

אבקש המלצה מאנשים שיש להם ניסיון בתחום ובעיקר עם המכשירים האלו.

הדרישה שלי היא בעיקר איכות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את ה-9855 אפשר להשוות לקלריון 785 יש בהם אותם פיצ'רים בתוספת כניסת USB הקלריון 785 הוא יופי של אופציה

אבל את ה-765 אי אפשר להשוות ל-9855 ,ל-9855 יש אקולייזר משוכלל \טיים קורקשן\קרוס אקטיבי 3WAY

שאין ב-765 ,האלפיין לדעתי הוא האופציה הטובה מבניהם ,במיוחד אם אתה רוצה לעבוד אקטיבי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגלל שמצאתי את שניהם ביד 2 בתקציב שלי שהוא ממש דל (אני חייל).

מה התקציב?

יש גם את הקלריון 785/6 שיהיה עדיף על שניהם,שגם אותו ראיתי שמוכרים במחירים יחסית נמוכים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע שה 9855 יותר נוח לעבודה אקטיבית מבינהם.

אבל כרגע השאלה שלי מה יותר איכותי מבין שניהם עם איזה מהם אני ישמע יותר איכותי?

אקטיבי או פסיבי לא משנה כרגע כי עם שניהם אפשר בסופו של דבר למרות שה 9855 יותר מיועד לכך.

ולגבי התקציב שלי הוא ברצפה באיזור ה 600 שקל שזה כלום ואלו זה מה שמצאתי מיד 2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לכל העוזרים הלכתי בדרך של אודיו קינג ושל עוד חבר וקניתי את ה 9855 ממשתמש בפורום באמת אחלה בחור שעזר והרכיב לי גם את הhu והכל ב650 שזה מחיר מציאה אני חושב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Scoob אתה אולי הבחור עם הגולף הלבנה ממפגשי צפון אשר עונה לשם מור?

אני הבחור עם הפונטו הכחולה אם זה באמת אתה תוכל לישלוח לי תמספר שלך בפרטי נתקלתי בבעיה קלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...