Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלה חדשה במשפחה - C200CDI W204

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, לא שלי, של אבא שלי. אחרי סיבוב קצת אני מתבאס מה-W203 שלי :lol:

ההרגשה בפנים הרבה יותר מכובדת מהדור הקודם, איכות החומרים די טובה, והכל מרגיש מחובר היטב יחדיו כמצופה ממרצדס.

הנסיעה חלקה מאוד והמנוע שקט להפליא. מה שכן פחות אהבתי היה ההגה הקל להחריד, ומערכת השמע שקצת מצריכה עבודת ידיים - יש צג נסתר בחלק העליון של הקונסולה שנפתח בלחיצה, היחידה המרכזית ממנה ניתן לתפעל את כל העסק, וג'ויסטיק ליד ידית ההילוכים ממנו ניתן לדפדף בין תחנות ולשחק עם תפריט האודיו.

20121101_205232.jpg

20121101_205258.jpg

20121101_205313.jpg

20121101_205327.jpg

20121101_205347.jpg

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי עבדו עליך עם המספר תבדוק את זה :lol:.

תתחדש, נראת מאוד שמורה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אם הייתי נהג מונית, בטוח לא הייתי קונה רכב עם סלון בהיר.

או שזה פרטי, או מונית שהחליפו לה את הריפוד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תתחדשו - רכב מאוד יפה ומאוד נעים לנסיעה. תענוג של רכב. זה כבר גיר 7 הילוכים?

מה הנתונים של המנוע (סוסים, מומנט)?

תוריד מדבקות של "קלעים" מפגוש, זה ניראה כמו פליטה של יונים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם הייתי נהג מונית, בטוח לא הייתי קונה רכב עם סלון בהיר.

היא היתה מונית וזה הסלון המקורי שלה.

תתחדשו - רכב מאוד יפה ומאוד נעים לנסיעה. תענוג של רכב. זה כבר גיר 7 הילוכים?

מה הנתונים של המנוע (סוסים, מומנט)?

תוריד מדבקות של "קלעים" מפגוש, זה ניראה כמו פליטה של יונים.

המדבקות יירדו זה בטוח. זה גיר 5 הילוכים, 2.2 ליטר 136 כ"ס. הבלו אפישנסי הופיעו שנה מאוחר יותר (זו 2009).

פורסם

תתחדשו, יש לכם חברת מוניות שאתם מחליפים ממונית למונית לשעבר? כי אם כן אני רוצה גם מונית (לשעבר שמורה) לאבא שלי :)

כמה ק"מ צברה?

זה נכון

פורסם

חברת מוניות ממש לא, אבל אבא שלי מכונאי מרצדס ועם העבודה באה גם היכרות עם המון נהגים ומכוניות, חלק מהמכוניות גם מטופלות על ידו באופן קבוע כך שאתה בעצם יודע בדיוק מה אתה קונה ומאיזה סוג של נהג. עברה קרוב ל-270k ק"מ.

פורסם

הסאלון של מרצדס שורד מאוד יפה הרבה שנים וקילומטרים. להבדיל מרוב יצרניות רכב אחרות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הסאלון של מרצדס שורד מאוד יפה הרבה שנים וקילומטרים. להבדיל מרוב יצרניות רכב אחרות.

עוד לא ראינו את המושב האחורי :)

בכל מקרה, אם אביך מכונאי של מרצדס אז דברים כאלה לא צריכים להיות מעניינים,

התחזוקה תהיה מאוד זולה מן הסתם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...