Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע, המחירים שם הרבה יותר נמוכים מחברות גדולות. אבל יש יחסית הרבה חנויות כאלה, אז כמובן חשוב שתהיה אמינה, עם יחס טוב ללקוחות ועם אחריות אמיתית. עוד פרט חשוב מבחינתי - אני רוצה לקבל מוצר באריזה מקורית שלו, שאף אחד לא פתח את הקופסה ונגע במכשיר. האם הבקשות שלי מוגזמות? או שבכל זאת יש חנויות כאלה? תודה.

פורסם

בחירת החנות חשובה, כיוון שאצל רובן החנות נותנת את האחריות (או מעבירה את המכשיר ליבואן, הרשמי או המקביל) .

כמו בדברים אחרים, יש לבדוק טלפונית את המחיר ואם יש במלאי את הפריט הרצוי, את חוות הדעות על החנות.

איני בטוח שתוכל לקבל קופסה בתולית, כי יש צורך בהתקנת עברית.

התרשמות טובה מהיחס והמחירים היתה לי ב- LCDEAL בפתח תקוה, שרות מעולה (התרשמתי לטובה מהאזנה לשיחה טלפונית שניהלו עם לקוח שלהם) יש גם אתר וחנות ענקית. אפילו חניה ללקוחות בתחנת הדלק הסמוכה. חבל שלא היה להם את הדגם שחפשתי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
בחירת החנות חשובה, כיוון שאצל רובן החנות נותנת את האחריות (או מעבירה את המכשיר ליבואן, הרשמי או המקביל) .

כמו בדברים אחרים, יש לבדוק טלפונית את המחיר ואם יש במלאי את הפריט הרצוי, את חוות הדעות על החנות.

איני בטוח שתוכל לקבל קופסה בתולית, כי יש צורך בהתקנת עברית.

התרשמות טובה מהיחס והמחירים היתה לי ב- LCDEAL בפתח תקוה, שרות מעולה (התרשמתי לטובה מהאזנה לשיחה טלפונית שניהלו עם לקוח שלהם) יש גם אתר וחנות ענקית. אפילו חניה ללקוחות בתחנת הדלק הסמוכה. חבל שלא היה להם את הדגם שחפשתי.

מחזק את ההמלצה על LCDEAL.. תבקש את חי בחור נחמד וסבלני!

פורסם

לא כל כך הבנתי לגבי האחריות - במקרה של תקלה, להביא את המכשיר לחנות עצמה או ליבואן? האם גם בחנויות שונות האחריות כוללת פרטים שונים? ז"א יש אחריות רחבה יותר ופחות מבחינת תקופה ומה כלול בפנים? או שאצל כולם זה אותו הדבר?

פורסם

המקום הכי זול שאני מכיר! ( אני מכיר את העובדים שם באופן אישי והם ממש מקצוענים )

זה http://www.covershop.co.il/

בנוסף זה המקום הכי אמין שקיים בערך, תמיד כשלקוח חוזר ומשהו לא מסתדר לו הם בכיף מטפלים במכשיר מבלי לקחת תוספות.

חברה מאוד מאוד נחמדים.

יש להם סניף בחדרה ובנתניה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

יש חנויות עם אחריות היבואן הרשמי של המכשיר הסלולרי. בחנויות האלו אתה קונה מכשיר, ובמקרה תקלה אתה פונה ליבואן/ מעבדות היבואן. לרוב מדובר באחריות עדיפה, לפחות כך המצב בסמסונג.

יש חנויות, בעיקר הקטנות, שעושות ייבוא מקביל של המכשירים, כך שהן אלה שמספקות את האחריות על המכשיר ובמקרה תקלה אתה נתון לחסדי החנות עצמה.

חנות טובה לא נבחנת במצב שירות הלקוחות בזמן הקנייה, אלא בזמן האמת- איך הם יתייחסו אליך כשתגיע אליהם עם מכשיר לא תקין? ינפנפו אותך (ותאמין לי שיש מספיק דרכים להתיש את הלקוח)? או שיתנו לך שירות מצויין ויטפלו בתקלה במהירות המרבית ומבלי לחפש אשמים?

ע"פ חוק, צריכה להיות שנת אחריות אחת מינימום. לכן כולם יתנו לך שנה. אבל מי נותן את האחריות? החנות? היבואן? זה כבר משתנה ממקום למקום.

שווה להוסיף עוד קצת לקבלת אחריות נורמלית במקרה הצורך. ואל תתלהב מהשירות בזמן המכירה. כולם טובים בזה, בד"כ.

שתבין, נניח חנות פרטית, שלא משווקת רשמית (של היבואן הרשמי) אלא מייבאת בעצמה, מכרה לך מכשיר גלאקסי S3, והגעת אליה עם המכשיר כשהוא עושה בעיות. חנות טובה תשלח את המכשיר לתיקון על חשבונה, וחלק אף יביאו לך מכשיר חלופי (למרות שע"פ החוק הן לא מחוייבות לכך) או אפילו להחליף בחדש (כאשר החוק אומר להחזיר את המצב לקדמותו, שזה אומר שאפשר לקבל אחר משומש שהרי גם שלך משומש), ושתבין- זה עולה לה בזמן, עלות משלוח ועוד.

חנות גרועה פשוט תגרום לך להתייאש ולהפוך את המכשיר לעוד משקולת נייר.

יש בת"א חנות באמת מעולה, "אנדרואיד סטור" שמה, עם שירות מצויין ובמיוחד גם בזמן תקלה ומימוש אחריות- לי החליפו בחדש (פיקסל בודד שרוף) בלי לשאול שאלות ולהתחיל עם תירוצים מקובלים כמו קורוזיה וכדו', ולחבר שלחו לתיקון ונתנו מכשיר חלופי עד לסיום התיקון, וזאת חנות עם ייבוא עצמי.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

המחיר לא כל כך משנה מבחינתי - בכל החנויות המחירים בערך דומים, אז זאת לא תהיה הסיבה לקניה בחנות פרטית.

פורסם

יש חנויות יבואן של לפחות שני יבואנים - אחת של סוני בקניון איילון שנתנה לי שרות מצויין (משלוח מכשיר עד הבית בלי דמי משלוח, כאשר עלות המכשיר היתה סבירה מאוד והאחריות ניתנת על ידי היבואן הרשמי), ויש גם חנויות של סקיילקס יבואנית סמסונג שכנראה המצב בהן די דומה (משלמים פרמיה של כ-10-15% בהשואה ליבוא מקביל, אבל יש אחריות של היבואן הרשמי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם עם ELINE יש לי ניסיון טוב, ולרוב יש להם מחירים טובים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
גם עם ELINE יש לי ניסיון טוב, ולרוב יש להם מחירים טובים.

לגבי Eline סניף חדרה בלבד מניסיון אישי לפני מספר שנים השירות זוועה!

לא יודע מה המצב בסניפים אחרים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
יש חנויות יבואן של לפחות שני יבואנים - אחת של סוני בקניון איילון שנתנה לי שרות מצויין (משלוח מכשיר עד הבית בלי דמי משלוח, כאשר עלות המכשיר היתה סבירה מאוד והאחריות ניתנת על ידי היבואן הרשמי), ויש גם חנויות של סקיילקס יבואנית סמסונג שכנראה המצב בהן די דומה (משלמים פרמיה של כ-10-15% בהשואה ליבוא מקביל, אבל יש אחריות של היבואן הרשמי).

במקרה זה, ההבדל במחיר באמת כבר גדול (800-900 ש"ח) בין חנויות פרטיות ליבואן הרשמי. המחיר אצל היבואן כמן אצל הרשתות הגדולות.

אבל מה בעצם ההבדל בין אחריות של יבואן רשמי לבין אחריות של חנות פרטית אמינה? אם הכל אותו דבר, למה לא לרכוש בחנות פרטית יותר זול?

פורסם

אני מדבר על הפרש של 100-200 ש"ח לדגמים זולים, קצת יותר ליקרים. לדוגמא, אאל"ט -SGS 2 עולה בחנות של סמסונג 2600 ש"ח, לעומת 2200-2300 בפרסומות שראיתי היום. נדמה לי שתוספת כזו (סביב 300 ש"ח) מוצדקת כאשר היא מבטיחה רכישה של מכשיר שלא עבר גיור על ידי מעבדה אלמונית ואחריות של יבואן רשמי, שגם נתון לבקרה מסויימת של היצרן (במידת הצורך אפשר להתלונן נגדו, מה שאי אפשר לעשות ברכישה מחנות פרטית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש חנויות עם אחריות היבואן הרשמי של המכשיר הסלולרי. בחנויות האלו אתה קונה מכשיר, ובמקרה תקלה אתה פונה ליבואן/ מעבדות היבואן. לרוב מדובר באחריות עדיפה, לפחות כך המצב בסמסונג.

יש חנויות, בעיקר הקטנות, שעושות ייבוא מקביל של המכשירים, כך שהן אלה שמספקות את האחריות על המכשיר ובמקרה תקלה אתה נתון לחסדי החנות עצמה.

חנות טובה לא נבחנת במצב שירות הלקוחות בזמן הקנייה, אלא בזמן האמת- איך הם יתייחסו אליך כשתגיע אליהם עם מכשיר לא תקין? ינפנפו אותך (ותאמין לי שיש מספיק דרכים להתיש את הלקוח)? או שיתנו לך שירות מצויין ויטפלו בתקלה במהירות המרבית ומבלי לחפש אשמים?

ע"פ חוק, צריכה להיות שנת אחריות אחת מינימום. לכן כולם יתנו לך שנה. אבל מי נותן את האחריות? החנות? היבואן? זה כבר משתנה ממקום למקום.

שווה להוסיף עוד קצת לקבלת אחריות נורמלית במקרה הצורך. ואל תתלהב מהשירות בזמן המכירה. כולם טובים בזה, בד"כ.

שתבין, נניח חנות פרטית, שלא משווקת רשמית (של היבואן הרשמי) אלא מייבאת בעצמה, מכרה לך מכשיר גלאקסי S3, והגעת אליה עם המכשיר כשהוא עושה בעיות. חנות טובה תשלח את המכשיר לתיקון על חשבונה, וחלק אף יביאו לך מכשיר חלופי (למרות שע"פ החוק הן לא מחוייבות לכך) או אפילו להחליף בחדש (כאשר החוק אומר להחזיר את המצב לקדמותו, שזה אומר שאפשר לקבל אחר משומש שהרי גם שלך משומש), ושתבין- זה עולה לה בזמן, עלות משלוח ועוד.

חנות גרועה פשוט תגרום לך להתייאש ולהפוך את המכשיר לעוד משקולת נייר.

יש בת"א חנות באמת מעולה, "אנדרואיד סטור" שמה, עם שירות מצויין ובמיוחד גם בזמן תקלה ומימוש אחריות- לי החליפו בחדש (פיקסל בודד שרוף) בלי לשאול שאלות ולהתחיל עם תירוצים מקובלים כמו קורוזיה וכדו', ולחבר שלחו לתיקון ונתנו מכשיר חלופי עד לסיום התיקון, וזאת חנות עם ייבוא עצמי.

אבל אם החנות הפרטית משווקת רשמית (של היבואן הרשמי) מוכרת את המכשיר הרבה יותר זול מהיבואן עצמו, מה מרוויח היבואן מזה? הרי כולם יקנו במקרה זה אצל החנות ולא מהיבואן עם המחירים הגבוהים שלו.

איך בכלל ניתן לברר אם החנות משווקת רשמית או לא?

לפי אתר של יבואן סמסונג, אין להם חנויות נוספות מלבד שלהם עצמם. אז במקרה של סמסונג, בשביל לקבל אחריות של היבואן, חייבים לקנות רק בחנות שלו עם המחיר הגבוה? אין עוד אפרשרויות?

• תוכן חדש...