Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מדבר על הפרש של 100-200 ש"ח לדגמים זולים, קצת יותר ליקרים. לדוגמא, אאל"ט -SGS 2 עולה בחנות של סמסונג 2600 ש"ח, לעומת 2200-2300 בפרסומות שראיתי היום. נדמה לי שתוספת כזו (סביב 300 ש"ח) מוצדקת כאשר היא מבטיחה רכישה של מכשיר שלא עבר גיור על ידי מעבדה אלמונית ואחריות של יבואן רשמי, שגם נתון לבקרה מסויימת של היצרן (במידת הצורך אפשר להתלונן נגדו, מה שאי אפשר לעשות ברכישה מחנות פרטית).

אני בדקתי מחירים של SGS3 - בחנויות הכי זולות הוא עולה +2600 ואצל היבואן 3500. אם ההבדל היה 200-300 ש"ח, אז באמת אין על מה לדבר. אבל 800-900 ש"ח זה כבר סיפור אחר.

פורסם

זו הבחירה בין יבוא רשמי יקר עם אחריות יבואן מוכר לבין יבוא מקביל עם אחריות לא ברורה.

יש מוצרים בהם ההפרש מוצדק. למשל - לאחרונה רכשתי שעון דופק, ההפרש בין המחיר הרשמי בארץ לבין המחיר ביבוא אישי (משלוח עד הבית, כולל מסים) היה בערך 30%, מבחינתי הצדיק את הסיכון של חוסר אחריות יבואן.

לגבי טלפונים - כל אחד וניסיונו. במשפחה שלי מאז 1998 לא נזקקנו לאחריות על טלפונים סלולריים כך שלא היתה לנו בעיה להביא מדי פעם מכשירים מחו"ל. עם זאת, המכישר האחרון שנרכש היה SE ונרכש מהחנות הרשמית (כאמור - עסקה טלפונית, המכשיר הובא עד הבית), כאשר הפרש המחיר לעומת חנות "פרטית" היה קטן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...