Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 275
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ערב טוב אני מנסה לעלות תמונות של רכבים שצילמתי ואני לא מצליח מישו יוכל לעזור לי?תודה וערב טוב

מה גודל התמונות תמונות גדולות לא עולות..

כנס ל"הגב לנושא" ויפתח לך חלון לכתיבת הודעה.

אם תגלגל את המסך כלפי מטה יש חלון נוסף "אפשרויות נוספות" ובו מלבן "נהל קבצים מצורפים"

לחץ על המלבן "נהל קבצים מצורפים" יפתח חלון ובו תהיה טבלאה בה כתוב "עיין".

לחץ על כפתור "עיין" והוא יפתח לך גישה לתמונות שלך במחשב שלך.

בחר תמונה ולחץ על "פתח והתמונה" והתמונהתכנס לחלון.

לאחר שגמרת לבחור את התמונות לחץ על כפתור "העלה קבצים" והמתן עד שהתמונות עולות.

סגור את החלון של "נהל קבצים מצורפים" ופרסם את ההודעה שלך שחייבת לכלול כמה מילים.

בהצלחה

שלמה דן גדרון

פורסם

erez היקר

אחי יש לך פרטים על האוטוביאנקי האפור הזה?

שלח לי בהודעה פרטית, אני אינני יכול לשלוח לך הודעה מסוג זה.

פורסם
ערב טוב אני מנסה לעלות תמונות של רכבים שצילמתי ואני לא מצליח מישו יוכל לעזור לי?תודה וערב טוב

ניראה לי שאין לך מספיק הודעות בשביל להעלות תמונות.

פורסם
ניראה לי שאין לך מספיק הודעות בשביל להעלות תמונות.

כן גם לי נירא חבל יש לי כמה תמונות שהיית רוצה לעלות..תודה שיהיה שבוע טוב ומבורך

פורסם
במרכז.

עד כמה שראיתי אין לרכב טסט.

שמשה קדמית מנופצת, וגם מצב הפח לא מזהיר.

ל'

אני מכיר את הרכב הזה, פירסמתי אותו כאן בעבר אבל הוא חנה במקום אחר. הוא לא נראה טוב, כל הגג שוחזר עם פיברגלס.

פורסם

שלום וערב טוב לכל חברי\גולשי הפרום !

כמידי פעם כפי שהבטחתי בפעמים קודמות אשתף אתכם בתפיסות שלי ובחיפושים אחר ה"אוצרות בחצרות" !

אציין שאלו לא תפיסות ביום אחד או בטיול אחד, אלא ריכוז של התקופה האחרונה בה נקלעו לעיניי ולעדשת המצלמה\הנייד שלי רכבים שטנים :-) . אני מצטער מראש על איכות התמונות, לעיתים היה צריך לשלוף את הנייד בזמן תנוע\נסיעה כך שלא תמיד זה היה מתוכנן, אם כי רוב הזמן אלו היו תפיסות ספונטניות.

טוב אז נתחיל...

ע"פ סדר כרונולוגי כיווני נתחיל מאזור השרון שם נתפסה הגולף קבריולט דור ראשון הזו, עם קיט מוזר שלא ראיתי לפני, ככל הנראה "בהתאמה אישית"

img3723h.jpg

img3724bw.jpg

נמשיך לאאודי 80, שעומדת כך כבר כמה שנים, באותו המקום, עם צנרת פליטה שפשוט התנתקה מהרכב :

img4233o.jpg

ולא רחוק משם גם רכב שהפך מאוד מהר לנדזיר על כבישי ארצנו, עוד כי לפני כעשור ניתן היה לראותם נוסעות על הכביש - אוסטין מונטגו שנת 87' האצ'בק 5 דל' , עומדת כך ללא טסט משנת 2007 :

img4232dg.jpg

נתפס חונה לו בשקט הבלייזר הזה, אך מפאת גובהו אי אפשר היה שלא להבחין בו מבחוץ :lol: , כנראה משירות צה"ל\ייבוא ע"פ סיומת מספר הרישוי :

img3868z.jpg

ג'יפ שיהיו מומחים ויפרטו עליו יותר, לדעתי שנת 42' ששופץ לאחרונה - המראה היה אותנטי לחלוטיןכי גם בעל הג'יפ המאושר היה לבוש ברוח התקופה ! והמראה היה מיוחד מאוד !

img3980i.jpg

אותו הג'יפ נתפס כמה ימים לאחר מכן במקום אחר, לשואלים באמת שלא עקבתי אחריו :-P :

img4356nb.jpg

img4357jz.jpg

אך באותו המקום, בו נמצא מוסך אשר בעליו אדם מאוד מקסים אשר מחובר לתחום האספנות, אוהב את העולם מאוד ובמקביל מאוד צנוע (מה שקשה לתאר כי היום אי אפשר לומר זאת ולהכליל על הרוב, כי הרבה פעמים לא האהבה לרכב, לשיפוצו, למציאת חלקיו ברחבי העולם "מדברים" קודם, אלא דברים אחרים..), לא משתתף או מתארח במפגשים, תצוגות וכו' אך להנאתו הפרטית משפץ לאיטו רכבים, חלקם משופצים, חלקם משתפצים וחלקם מחכים לשיפוץ\מכירה, עשה לי סיור קצר אצלו בחצר האוצרות, סיפר והסביר על כל רכב ששאלתי :

טנדר סוסיתא לפני שיפוץ:

img4353b.jpg

img4354sa.jpg

כמה חיפושיות בכמה מצבי צביר שונים:

img4358m.jpg

img4361k.jpg

img4352m.jpg

אמנם חיפושית מצד אחד, אך ללא ספק באגי מאושרת לכביש אשר עברה שיפוץ מן היסוד, אגב למכירה:

img4359bh.jpg

הרנו המקסימה הזו בשלבי שיפוץ:

img4351m.jpg

ואם כבר ברנו עסקינן, אז לאחרונה קיבל לידיו גם את זו, שנראת בעלת פוטנציאל לשיפוץ !

img4300w.jpg

img4375jm.jpg

כמו כן נמצאת ברשותו רנו 4 מדגם F6 עם ארגז סגור ! רכב שכבר לא נראה המון זמן על הכבישים :

img4366hk.jpg

img4369cc.jpg

img4371mx.jpg

בגיזרת המרצדסים אשר מחכות ליומן :

img4375jm.jpg

img4368mv.jpg

img4365hn.jpg

יחד עם המרצדס האדומה ניתן להבחין בסוסיתא סטיישן שגם כן היא מחכה ליום גאולה:

img4373s.jpg

סוסיתא משופצת לחלוטין אשר מציצה מבעד לחנייתה, יד ראשונה עם סיפור הצלה ושיפוץ מדהים !

img4374f.jpg

עם הסוסיתא מחכה לבואה גם הוולוו 121\122 הזו :

img4367r.jpg

טונדר פיג'ו 504, שכבר מזה שנים הפסיק לנסוע ברחובות עם כרוז של "אבטיח אבטיח.." :roll: :

img4370q.jpg

סיטרואן נוסטלגין, שכיום כבר לא ניראת ולא נגלת לעיננו בכבישים, מחכה ליומה :

img4364jl.jpg

img4363h.jpg

פורד אסקורט מן הזכורות לכולנו, שכבר ניתן להבחין שכמעט נעלמו:

img4360pc.jpg

*אפרופו אסקורט, יש אחת כזאת שחורה עם טסט שנוסעת בימים אלו מוצעת למכירה באתר יד2 לפני גריטה ובמחיר גריטה.

ב.מ.וו איזטה :

img4362k.jpg

* ידוע לי על עוד פגר מוחלט של איזטה שכבר היה לפני עשור ריק כמעט לחלוטין, ששימש כנוי בגן ילדים.

פורסם

ולסיפור עצוב שנגע בי ואיכזב, על הקאמרו השחורה שעומדת 25 שנה על עמודים (הועמדה במצב שלם,נוסע ומצוין לחלוטין דאז), במהלך כל השנים עונות הטבע לא הטיבו, אך לפני זה, יד אדם לא סלחנית, אשר הורידה לעצמה מדי פעם מה שהיה חסר וכך במשך ה-25 שנים האחרונות כל אחד שהיה חסר בקאמרו\פיירבירד שלו חלקים היה מגיע ומפרק, עד שנשארה בלי פנים, בלי מנוע, בלי גיר אלא עם הסרן והבקאקס אחורי. לרכב יש ניירת ורישוי מסודרים, מאוד חבל עליו, אך אין זו קביעה חד משמעית שהרכב לא בר שיפוץ - הכל בר שיפוץ, רק כרגע צריך למצוא לזה את האדם הנכון (ויותר נכון המשוגע..) :

img4346bm.jpg

img4347s.jpg

img4348t.jpg

img4349v.jpg

img4350d.jpg

* יש כרגע ביד2 פיירבירד 74' - יותר נכון מה שנשאר ממנה, עם שלדה כנפיים, שמשות וכו' - במחיר סימלי, אולי זהו תחילת פרויקט למישהו.

נמשיך עם שברולט קאפריס שנתפס לא רחוק מן המקום :

img4376qe.jpg

img4377b.jpg

מתרחקים מן המקום, אך באותו מקום גיאוגרפי נתפסות שתי החיפושיות האלו:

img4343m.jpg

img4342m.jpg

img4378nz.jpg

מכוונים נוסעים ומגיעים יותר לאיזור המרכז בו מבחינים בלנד רובר הזה, שגם מסוגו לא רואים הרבה:

img3847b.jpg

עוד צעד באזור המרכז וניתן לראות עם ראייה חדה בתפיסה תוך כדי נסיעה של סאב :

img4058d.jpg

מצפינים עוד קצת באזור המרכז ומגיעים לחצר בה שוכנת להן אלפא סוד 82' אלפא GTV שנות ה-70' ומשאית דודג' D200\400 - שעל המקום הנ"ל דווח כאן בעבר, אפילו אני העלתי תמונה של המקום בעבר. הפעם בגלל שהכיסוי המאולתר שהיה על הGTV ירד בחלקו ניתן היה לזהות באופן מוחלט במה מדובר. אגב את המקום אני מכיר כך 5 שנים ולפי יודעי דבר אפשר לכפיל את המספר הזה ב-2\3 ולהגיע למספר השנים בהם ככה עומדים הרכבים.

img3555w.jpg

img3559q.jpg

מצפינים בעוד צעד במרכז לעיר אחרת ושם נמצאים רכבים רבים גם כן, אז נתחיל עם הקאדי שעומדת כך בתקופה האחרונה:

img3590y.jpg

img3591k.jpg

שברולט אימפלה, אך איזו שברולט קונברטיבל זו, אשר בטח ידועה לרבים כאן מן הפורום, יד ראשונה מאז הייבוא שלה (כמו כן בעלת מס' רישוי דיי יפה..8) ), בטח מי ששאל יודע שהיא לא למכירה ויהי מה, מדברי הבעלים עוד תשתפץ לה, אך כך אני רואה אותה במצבה כבר למעלה מ 6 שנים...

img3600ur.jpg

img3602y.jpg

מיני מיינורים, דגם הסטיישן גם , שניהם ראו ימים יפים יותר טיפה אך ככל הנראה במצב נסיעה !

img3604ny.jpg

img3605x.jpg

רכב אמריקאי שיודעי דבר יוכלו לזהות באופן מדוייק יותר (פונטיאק כלשהי?) :

img3608xl.jpg

כוכבת השרשורים כאן אשר לא פעם ולא פעמיים כיכבה כאן היא האלפא הזו:

img3610f.jpg

דודג' דארט צהובה ויפה :

img3613f.jpg

img3614ft.jpg

ולתפנית כיוון התנוע - לאחד מן ישובי עוטף הבירה שלנו :-) , ביישוב בו נגלה לעיניי בתוך סבך שיחים הפורד סטיישן הזו (והדגם עומד לי על קצה הלשון..), שככל הנראה ללא טסט בשנה האחרונה, אשר נדרש בעבורה תהליך קצר של פחחות וצבע, מכניקה קצת ובמחיר סימלי היא שלכם :wink: :

img3675bm.jpg

img3676h.jpg

img3678m.jpg

img3677i.jpg

וולוו סטיישן :

img3673pi.jpg

חיפושית שלמה לחלוטין, עומדת כך כבר שנים, בחוסר זמן בטיפול העברת הבעלות :

img3671wo.jpg

img3672e.jpg

ועוד חיפושית צהובה באותו היישוב שייכת לאותו הבחור הנחמד :

img3670at.jpg

עד כאן להפעם, מקווה שנהנתם.

כמה מסקנות מן הנראה:

1. יש המון דברים מיוחדים בארצנו, עם רצון אפשר להשיג הרבה מאוד, עם השקעה זה מצליח ועם אמונה זה מחזק ומשלים - רק צריך לרצות להאמין ולהשקיע !

2. חיפשות זה הרכב האספנות הכי קלאסי עם מאגר החלקים העצום ביותר בקנה מידה עולמי לעניות דעתי :lol: , תראו מבחינה הסתברותית וסטטיסטית כמה רכבים נתפסו וכמה מתוכם זו היא לא אחרת מאשר חיפושית על שלל דגמיה !

פורסם

תמונות יפות, תודה. אם אני זוכר נכון, הקיט על הגולף הוא של זנדר, אני זוכר לא מעט כאלה

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

האוסטין הוא לא מונטגו, אלא נקרא מאסטרו.

החיפושית היא אכן הרכב הנפוץ ביותר, יוצרו ממנה מעל 20 מליון יחידות, כשהבדלים בין הראשונה לאחרונה זניחים, וכמעט ואין שתי חיפושיות שלא חולקות לפחות חלק אחד שניתן להחליף בינהן.

בנוסף האמינות שלה והקסם שלה גרם לכך שאנשים אהבו לשמור אותן, ואנחנו מרוויחים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מישהו יכול לתת יותר פרטים על האלפא סוד?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תוכן חדש...