Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת diy

644Ozo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה זמן , אני מנסה למצוא פתרון לטויטרים באוטו שישבו לי על הדאשבורד או יותר נכון זזו מצד לצד כשהסיליקון / דו״צ / מסטיק אקרילי התפרק לי, לא רציתי להבריג ברגים בדאש...

אז היום תפסתי שעה בעבודה והכנתי שני חמודים כאלו לטויטרים...

לא לרדת עליי על הגימור לא היה לי זמן... למרות שהם חמודים בצבע טבעי...

הייתי אומר שיש אפילו שיפור קל בסאונד של הטויטרים...

image.jpg

פורסם

ממה הכנת אותם? עץ?

ואם ציינת שלא רצית להבריג לתוך הדשבורד ושאר חומרי ההדבקה כשלו - איך קיבעת את הסטנדים האלו לדשבורד?

פורסם

Mdf 28 ממ קצת עבודת גיגסו, קצת שלייף וזה מוכן...

העניין הוא שהmdf לבדו כבר יושב טוב על הדאש, אז חתכתי ספוג עם צד אחד דביק, הדבקתי אותו ל mdf עם דבק מגע והצד הדביק

לדאשבורד וזה מספיק...

זו אומנם שטות אבל כיף לעשות דברים לבד...

פורסם

בהחלט עבודה מעניינת.

אבל הספוג עם הזמן יתייבש. ויתפורר. (יכול לקחת שבועות ויכול שנים. תלוי בספוג)

אבל סיליקון לא. למרוח בצדדים וסוגרים סיפור.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

צודק ספוגים לא עמידים במיוחד תלוי מאיזה חומר הם עשויים , לא נורא כשיתפרק אקנה איזה דוצ איכותי של 3m

פורסם

תחשוב תמיד מה יקרה במצב של תאונה.

דבר כזה - זניח עד כמה שזה נראה לך יכול לעלות לך בעין ואולי אפילו יותר מזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כבר כמה זמן , אני מנסה למצוא פתרון לטויטרים באוטו שישבו לי על הדאשבורד או יותר נכון זזו מצד לצד כשהסיליקון / דו״צ / מסטיק אקרילי התפרק לי, לא רציתי להבריג ברגים בדאש...

יש לך מיקום מקורי לטוויטר בקורה למה לא להתקין אותם שם ?

לטעמי זאת עבודת DIY מהפחות יפות שהוצגו בפורום וזאת בלשון המעטה.

פורסם

וגם אחת הפחות בטיחותיות שאני זוכר.

לא הייתי רוצה להתעורר ולזכור שהדבר האחרון שראיתי זה טוויטר של DLS עם גריל מעוצב בקווים שמזכירים לי כדורסל :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחרון חביב...

אגב לסאונד קינג , תודה על הפירגון... לא התקנתי בקורות כי הטויטרים האלו נשמעים לי בהרבה פחות טוב בoff axis ולא בא לי עכשיו להתחיל בניות פיבר ועניינים , כולה סידור קטן ונחמד...

ולנספורס אחי מה כבר יכול לקרות החוטים (עבים) מולחמים לטויטר מקסימום הוא יעוף והחוטים יגבילו אותו , בלי שום קשר זה מודבק עם דוצ חזק...

אם כבר טויטר לפנים אז שיהיה

• תוכן חדש...