Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי האתר של בורי המעמד מתאים לאייפונים

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם
לפי האתר של בורי המעמד מתאים לאייפונים

אם תיכנס למפרט תראה שזה מתאים לעוד טלפונים כולל גלקסי 2

איזה מחזיק אתה ממליץ?

פורסם

לBURY יש עריסה ייעודית לאייפונים, משהו שגם מטעין אותו וגם מסנכרן אותו ליחידה הראשית, זו סתם נראית כמו זרועה אוניברסלית ואני לא ממש מבין למה צריך לשלם מחיר הזוי כזה על סה"כ זרוע לטלפון.

תיכנס לחנות כמו BUG, עד כמה שהם יקרנים יש להם מבחר נהדר לזרועות אוניברסליות לסמארטפונים.

הנה העריסה של האייפון:

זו רק העריסה, ביחד איתה צריך לקנות קיט התקנה שזה בעצם כבל ייעודי.

זה הכבל הטענה:

דווקא אותו אולי הייתי קונה ואז מחבר את האייפון לטעינה דרך עריסה אוניברסלית הרבה יותר זולה - אבל במקרה שלך מדובר בכלל בסמארטפון מבוסס אנדרואיד אז - שכח מזה!

:)

עריכה - שמע, לא כל כך שכח מזה - יש להם היום כבל טעינה לכל טלפון אפשרי - פשוט תקנה את הכבל המתאים אבל עריסה תקנה משהו זול יותר, הם לוקחים מחירים מטורפים לעריסה שלהם, משוכללת ככל שתהיה, זה פתרון פשוט, לא רואה את ההצדקה לזה.

גם את כבל הטעינה אתה יכול להביא משהו חליפי בזול ולהתאים לרכב אבל אם אתה רוצה להתחבר לטעינה דרך הדיבורית הקיימת - זה עוד סביר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי תודה

אני צריך לגלקסי 2 לא לאייפון

לBURY יש עריסה ייעודית לאייפונים, משהו שגם מטעין אותו וגם מסנכרן אותו ליחידה הראשית, זו סתם נראית כמו זרועה אוניברסלית ואני לא ממש מבין למה צריך לשלם מחיר הזוי כזה על סה"כ זרוע לטלפון.

תיכנס לחנות כמו BUG, עד כמה שהם יקרנים יש להם מבחר נהדר לזרועות אוניברסליות לסמארטפונים.

הנה העריסה של האייפון:

זו רק העריסה, ביחד איתה צריך לקנות קיט התקנה שזה בעצם כבל ייעודי.

זה הכבל הטענה:

דווקא אותו אולי הייתי קונה ואז מחבר את האייפון לטעינה דרך עריסה אוניברסלית הרבה יותר זולה - אבל במקרה שלך מדובר בכלל בסמארטפון מבוסס אנדרואיד אז - שכח מזה!

:)

עריכה - שמע, לא כל כך שכח מזה - יש להם היום כבל טעינה לכל טלפון אפשרי - פשוט תקנה את הכבל המתאים אבל עריסה תקנה משהו זול יותר, הם לוקחים מחירים מטורפים לעריסה שלהם, משוכללת ככל שתהיה, זה פתרון פשוט, לא רואה את ההצדקה לזה.

גם את כבל הטעינה אתה יכול להביא משהו חליפי בזול ולהתאים לרכב אבל אם אתה רוצה להתחבר לטעינה דרך הדיבורית הקיימת - זה עוד סביר.

פורסם

לא חושב שכדאי לך ללכת על מחזיק שמתחבר לשמשה, אם תרצה לבצע פעולה על הטלפון בזמן נסיעה יהיה לך קשה להגיע אליו וגם יש חסרון נוסף שבקיץ הטלפון יתחמם לך מהשמש.

אם אתה רוצה מחזיק שאינו דיבורית לך על proclip

פורסם
תכנס לאיביי ותראה שם מבחר גדול של מחזיקים לגלקסי 2

אני יודע שיש מבחר גדול, אבל אני מחפש משהו מומלץ שיחזיק לתקופה.

פורסם

שבת שלום!

אני ממליץ לך על זרוע של חברת Arkon מדגם 514.

אני משתמש קרוב לשנתיים עם האייפון שלי בדגם הנ"ל, מדובר על זרוע אוניברסלית למגוון מכשירים כולל גלאקסי S2.

אפשר להתקין את הזרוע על השמשה הקדמית, בנוסף ניתן להתקין על הדשבורד עם מתאם שמגיע עם הזרוע.

לחברת Arkon יש שירות לקוחות מעולה. אני אשתף אותך בחווית השירות שלי.

לאחר מספר חודשים של שימוש עם הזרוע, היא נשברה לי. התקשרתי לשירות לקוחות של החברה בארה"ב ודיברתי עם הנציג שלהם.

הוא ביקש ממני לשלוח לו תמונה של הזרוע השבורה. לאחר שהוא ראה את התמונה, הוא שלח לי מייל ובו הוא הודיע לי שהוא שולח לי זרוע חדשה ללא תשלום!

אגב, הזרוע החדשה שנשלחה מחזיקה לי מעל שנה ללא כל בעיה.

תוכל לקנות מאיביי בקישור הבא:

http://www.ebay.com/itm/ARKON-SM514-DELUXE-WINDSHIELD-DASHBOARD-CONSOLE-MOUNT-/320738428307?pt=PDA_Accessories&hash=item4aad800593

בהצלחה!

• תוכן חדש...