Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני רכישת רכב והבעלים טוען שהרכב עבר שיפוץ ראש,לפני כשנה,על המנוע רואים נזילות והזעות על המכסה שסתומים ועל הראש,כמו כן הרכב מעשן עשן לבן עם ריח של שמן שרוף, השאלה היא האם העניין נובע מחיזוק ראש או שיפוץ ראש חאפרי,וניתן לסדר זאת על ידי פתיחת ראש,והחלפת אטמים? יש לי את הידע והכלים.

סט שלייף עולה סביבות 250 שקל, כמה יעלה רינגים? רק חומר?

פורסם

יכול להיות שטבעות הבוכנה והצילינדרים היו כבר שחוקים, יש בריחת קומפרסיה דרכם ולאחר שיפוץ ראש הבעיה החמירה.

ממליץ לחפש רכב אחר.

פורסם
יכול להיות שטבעות הבוכנה והצילינדרים היו כבר שחוקים, יש בריחת קומפרסיה דרכם ולאחר שיפוץ ראש הבעיה החמירה.

ממליץ לחפש רכב אחר.

1+

גם כך המנועים הללו רגישים מאוד באחזקה לא מיטבית (נוזל קירור).

רענן

פורסם
אני לפני רכישת רכב והבעלים טוען שהרכב עבר שיפוץ ראש,לפני כשנה,על המנוע רואים נזילות והזעות על המכסה שסתומים ועל הראש,כמו כן הרכב מעשן עשן לבן עם ריח של שמן שרוף, השאלה היא האם העניין נובע מחיזוק ראש או שיפוץ ראש חאפרי,וניתן לסדר זאת על ידי פתיחת ראש,והחלפת אטמים? יש לי את הידע והכלים.

סט שלייף עולה סביבות 250 שקל, כמה יעלה רינגים? רק חומר?

איזה מנוע TU או XU כמה קילומטרים במד מירחק?

פורסם

יש מצב שהשיפוץ ראש שנעשה לפני שנה לא בוצע כראוי. עד לפתיחת הראש לא תדע איזה הפתעה מחכה לך.

מציע גם שתחפש רכב אחר. אתה נכנס למיטה חולה.

• תוכן חדש...