Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לפולו 2001 185/55 14

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי פולו 2001

צמיג אחד של מישלין xh1 במצב טוב את השלושה האחרים ( של runaway) אני חושב שאני צריך להחליף השאלה היא האם כבר לקנות 4 או 3 חדשים? האם זה בסדר להחליף רק שלושה? בכל זאת הרביעי הוא מישלין והוא במצב תקין לחלוטין .. מה אומרים?

איזה המלצה יש לכם לצמיגים ?

התקציב שלי הוא 400-500 שקל לצמיג עדיפות לכמה שיותר זול כמובן

אשמח גם להמלצה לאזור י-ם.

אני מודע לזה שקיימים לא מעט שמות טובים, השאלה האם פשוט ללכת לפי השם מבלי לברר דגמים ?

dunlop hankook kleber continental michlen yokohoma

הבנתי שביוקוהומה הsdrive מומלץ אבל הוא קצת יקר ..

עוד המלצות ?

פורסם

שלום, מומלץ להחליף צמיגים בזוגות או את כל ה 4.

כן כדאי לבחור לפי הדגמים.

למשל, לדעתי, S,DRIVE זה יותר מדי לרכב שלך , זה צמיג ספורטיבי אשר נשחק יחסית מהר.

DUNLOP מייצרים דגם לא מוצלח - SP490

יש מבחר צמיגים לא יקרים, אשר יתאימו לרכב שלך:

KLEBER HP2

TOYO CF1

FALKEN ZE912

http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=0&r=14&a=55&s=185&m=0&CarType=1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז במצב שלי כנראה שאצטרך להחליף 4 חבל על המישלין :\ חח פשוט לשלושה האחרים יש בקושי מילימטר של בשר

חשוב לי מאוד היציבות האם גם הדגמים שהמלצת יעשו את העבודה?

היום הייתי באוטודיפו המליצו לי על kumho ku37 ב405 לצמיג מה אומרים עליו ?

פורסם

ב 400 ש"ח עדיף לך לקנות TOYO CF1 כאן:

http://tires4u.co.il/default.asp?iGarageID=26

תתקשר ותשאל האם יש להם במלאי אחד משלושת הדגמים שרשמתי לך מקודם.

יש גם "צמיגי רונדו" בגבעת שאול, המחירים אצלם לא יקרים בדרך כלל.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אחרי סיבוב היום קיבלתי מס׳ הצעות 4 sdrive ב1950 שח טויו ב375.. קלבר ב420 הסדרייב לא נראה לי מתאים בשבילי אז ההתלבטות היא בין הטויו לבין הקלבר? הבנתי גם שאני יקבל את הדגם החדש hp3 שאמור להיות עדיף מhp2, ההבדל במחיר בין טויו לקלבר שווה את ההפרש?

פורסם

במקומך הייתי קונה TOYO CF1.

180 ש"ח הפרש ב 4 צמיגים לקלבר זה עדיין מורגש.

טויו צמיגים טובים מאוד.

תהיה מרוצה מהם בפולו.

פורסם

לי בפולו יש צמיגים של MAXXIS והם מעולים אחיזה טובה בכביש (קניתי את האוטו אם צמיגי אליאנס ממש חרא של צמיגים אחיזה זבל)

פורסם

החלפתי לאחרונה שני צמיגים במידה 14/185/60 של goodyear. אני מרוצה מאוד מהצמיגים וממליץ לך לברר מחירים גם עם צמיגי אייל נאסה בתלפיות. היו לי בעבר צמיגי MAXXIS והם עשו את העבודה.

פורסם

תודה לכולם על התגובות,

אני כנראה ילך איתך vlad, ניסיתי להבין מה ההבדלים בין הטויו לבין הקלבר ולא ממש הבנתי .. אם קיים הבדל חיוני כלשהו אשמח לשמוע, מה עדיף לי בהנחה ושניהם היו עולים אותו דבר?

ועוד משהו מדפדפוף פה ברשת ראיתי את המושג "טריות" של צמיגים, אני מבין שמדובר בתאריך יצור של הצמיג, מה נחשב "טרי" ?

ומה לבדוק בצמיגים עצמם לפני התשלום ?

פורסם

בחירת הצמיגים זה גם עניין של העדפה אישית.

אני לא רואה הבדל מהותי בין שני הדגמים של קלבר וטויו. שני הדגמים הם צמיגי נוחות של חברות ידועות, עם חוות דעת טובות על אליהם.

אני אישית, בהנחה שהמחיר זהה, הייתי בוחר בקלבר - סתם העדפה אישית.

הדגמים הפשוטים של מקסיס, לדעתי, ברמה יותר נמוכה.

אבל שוב, לא ברור מה הדגם של מקסיס.

מהניסיון שלי עם הדגם הבסיסי, הם מתייבשים מהר מדי.

GOODYEAR חברה טובה מאוד, אבל גם כאן יש דגמים שונים ובדרך כלל המחירים יותר גבוהים מהתקציב של השואל.

על הצמיג יש הדפס של תאריך ייצור בצורת 4 ספרות :

0912 - שבוע תשיעי של שנת 2012.

צריך לראות את ההדפס על כל הצמיגים לפני ההרכבה והתשלום.

מבחינתי, כל מה שמיוצר ב 2012 מספיק טרי (המחמירים יגידו " עד חצי שנה").

צריך לראות שכל הצמיגים במידה הנדרשת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
במקומך הייתי קונה TOYO CF1.

180 ש"ח הפרש ב 4 צמיגים לקלבר זה עדיין מורגש.

טויו צמיגים טובים מאוד.

תהיה מרוצה מהם בפולו.

Vlad שלום,

הייתי רוצה להצטרף לשאלה לגבי הפולו אבל לשנות קצת את הנתונים:

ברשותי vw polo 2007 עם צמיגים במידה 195/55/15 האם כדאי ללכת על TOYO גם כן? מאיזה דגם?

הדרישות שלי צנועות. כלומר בטיחות, נוחות ואחיזה טובה.

תודה!

פורסם

JACK

שלום,

במידה שלך נפוץ TOYO TPT, שזה צמיג רב עונתי.

לפי הדרישות שלך, לא הייתי ממליץ על הדגם הזה.

הדגמים האחרים של טויו במידה הזאת הם ספורטיביים (T1R\R1R), פירושו של דבר, אחיזה משופרת על חשבון נוחות ושחיקה.

לא רשמת את התקציב.

הצמיג הכי זול שאני מציע לך, FALKEN ZE912, שעולה החל מ 375 ש"ח.

אחריו, החל מ 450 ש"ח YOKOHAMA C.DRIVE 2

ועוד קצת יותר יקר PIRELLI P7 או KLEBER HP3.

פורסם

ערב טוב, תודה על תשובה במהירות האור!

התקציב שלי נע סביב 450 ש"ח לצמיג (מחליף את כל ה-4). אני חייב להודות שאני לא ממש מבין במה מתבטא ההבדל בין הפירלי לבין היוקוהומה (או הקלבר)?

ממה ששמעתי אלו חברות טובות וידועות ואם אני רחוק מלהיות נהג מרוצים,האם צפוי זמן שחיקה שונה משמעותית או הבדל ניכר באחיזה? כלומר האם יש טעם אמיתי להשקיע בצמיג יקר?

בנוסף האם לדעתך כדאי להזמין דרך אתרים דוגמת tires4u או שבפנצ'ריות המחירים לאותו צמיג נמוכים יותר?

פורסם

כדאי לערוך סקר מחירים ומלאי בפנצ'ריות בסביבתך. כמו כן, יש חשיבות לתאריך ייצור של הצמיגים (מודפסים על הצמיגים בצורת 4 ספרות, מספר השבוע ומספר השנה).

מניסיון שלי, בזמן האחרון המחירים בפנצ'ריות שמפרסמות באתר TIRES4U משקפים את מחירי השוק. פה ושם אפשר למצוא משהו אטרקטיבי.

למשל, אולי כדאי לך לבדוק ב"אוטו דיפו" מה יהיה המחיר ל 4 צמיגי GOODYEAR (צמיגים מעולים)..

יש להם מבצעים של "השני ב 200 ש"ח" או "הרביעי ב 150 ש"ח". הקאצ' במחיר של הצמיג ה"ראשון " ו" השלישי".

לרוב, בסופו של דבר 4 צמיגי יעלו מעל 2000 ש"ח, כך שהמבצעים לא תמיד משתלמים.

הבנת נכון - אלה חברות טובות ודגמים טובים (לרכב שלך ולתקציב שלך), ולא צפוי הבדל משמעותי באחיזה.

לא רשמת כמה אתה נוסע בשנה, אבל כנראה כל צמיג כזה יחזיק מעמד 3 שנים או 50-60 אלף ק"מ.

אם התקציב שלך 450 ש"ח, YOKOHAMA תספק את כל מבוקשך.

תקנה צמיגים עם תאריך ייצור מ 2012.

פורסם

שוב שלום!

אז ככה, עשיתי השוואה בין הפנצ'ריות באזור שלי (י-ם) ושאלתי במיוחד על ה- יוקוהומה סי דרייב 2 שהמלצת לי עליו. בכל מקום הציעו לי אותו ב- 500 שח לצמיג. (שזה קצת יקר לטעמי אבל זה המחיר ולא הצלחתי לקבל בפחות, אפילו שאמרתי שאחליף 4 צמיגים).

ראיתי באתר של tires4u שיש בריג'סטון - MY01 85V

וגודייר - 85H EFFICIENT GRIP TL שני הסוגים ב-511 שח לצמיג שזאת תוספת יחיסית קטנה. האם היית ממליץ לעשות את ה"שדרוג"? או ללכת על היוקוהומה?

רב תודות על הסיוע.

• תוכן חדש...