Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נראה כמו קיה ספורטג' אבל זה לא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סמל של קיה, אני רואה את הסמל החדש הרבה על הכביש בצפון אמריקה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אכן סמל החדש של קיה, מפוצץ פה בסינגפור רכבים של קיה ורובם עם הסמל הזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תכל'ס הסמל הזה מתאים הרבה יותר לקיה, מאשר הסמל הקודם, והוא גם מסמל את מה שהיא באמת...לקסוס עקומה :lol:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה בפורום הלא נכון נראה לי...

תן לו להתלהב קצת

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

:?::?:

זאת קיה, סמל שניתן לקנות במקום,לדעתי גם יותר יפה

סליחה על ההקפצה.

ו אתם טועים זה לא סמל חדש של קיה,זה מן צ'ופר כזה שאפשר לקנות ופשוט להחליף בסמל של קיה ,אבל זה לא סמל רשמי .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

יותר קל לבטא את זה קיא, זה גם הולם את המוצר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
יותר קל לבטא את זה קיא, זה גם הולם את המוצר.

אתה כלכך טועה!! , מצער אותי לשמוע שבארץ אנשים כלכך מעריכים את היצרן הזה נמוך .

פורסם

אלנטרה,

לא נהגתי על אף קיה, בחיים לא ישבתי בתוך קיה שהיא לא פורטה ומונית, ובכל זאת כשאני מסתכל על ריו זה בדיוק מה שעולה לי בגרון.

פורסם
אלנטרה,

לא נהגתי על אף קיה, בחיים לא ישבתי בתוך קיה שהיא לא פורטה ומונית, ובכל זאת כשאני מסתכל על ריו זה בדיוק מה שעולה לי בגרון.

כי אתה מכיר דגמים ישנים יותר סביר להניח ,חוץ מזה זאת חברה בצמיחה ,להזכירך מאזדה בשנות ה 2000 .......

חוץ מזה להורים שלי יש פורטה EX דגם מפואר פרטית,ויש לא מעט כאלו על הכביש ובכלל החברה עשתה קפיצת דרך ענקית נכון שבעזרת יונדאי מהבחינה הטכנולוגית ונכון גם שיש להם מה לשפר ,אבל הסיד החדשה ו ישנם דגמים שפה בארץ אנשים בכלל לא שמעו עליהם שהם הרבה ומעבר למה שמצופה ובמיוחד ביחס תמורה למחיר .

• תוכן חדש...