Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אשמח לקבל המלצה למצלמה קומפקטית P&S בתקציב של עד 1500 ש"ח, אפשר לחרוג מעט אם יש משהו שבאמת שווה השקעה נוספת.

חשוב לי רק עניין איכות התמונה/צבעים וזום אופטי גדול, מעבר לזה לא משנה לי ממש הרבה.

בונוס נחמד שכדאי שיהיה - שתוכל לצלם וידאו באיכות HD, אפילו 720P יספיק.

תודה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני אישית אוהב את המצלמות של קנון, לכן אם אתה מחפש קומפקטית - נסה לבדוק את Canon SX240HS (החל מ 1300~ שח) ואם אתה מחפש משהו קצת יותר בהמתי, נסה לבדוק את ה Canon SX40 שקצת חורגת מהתקציב שלך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני אתחיל בזה שאין לי מושג כמה הן יעלו בארץ אבל מבדיקות שעשיתי הקאנון sx260 נחשבת למצלמה הכי טובה בקטגורייה שלה. אחלה תמונות, זום יותר ממספק (לא זוכר בדיוק כמה אבל אני זוכר שהיה מספר טוב). יש בה גם gps מובנה לתיוג המיקום של התמונות.

אם אין לך צורך בgps, הsx240 היא בבסיסה זהה רק ללא הgps.

גם ה9100 של ניקון מוציאה תמונות נהדרות אבל לא קיים בה מצב ידני מלא, מה שיכול מאוד לעצבן ולתסכל מישהו שיודע לצלם ויודע מה הוא רוצה שהמצלמה תעשה.

אי לכך ובהתאם לזאת היא מוציאה תמונות מצויינות גם במצב אוטומטי ולרוב תדע לבחור את המצב המתאים.

שוב, אני לא יודע כמה הן עולות בארץ, אבל פה נן נעות סביב ה300-350 דולר (קנדי) ומשיטוט בזאפ מצאתי שההבדלים במחירים למצלמות שאני בדקתי (dslrים למיניהם) לא מאוד גדולים בין הארץ לכאן.

עריכה: למה זה הפך את gps ללינק לאי-ביי?? :shock:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מצטרף לדעה של SPIRE לגבי SX260 שנחשבת לטובת הקטגוריה

אפשרות מעניינת נוספת זו ה S100 של קנון, מצלמת קומפקט-פרימיום, היא איכותית יותר מכל המצלמות הקומפקטיות, אבל הזום שלה קטן יותר, אם זה לא קריטי, היא האופציה העדיפה בבירור.

פורסם

מעדיף מצלמה קומפקטית שנכנסת לכיס ולא 'דמוי DSLR' כמו הSX40.

אכן קראתי עכשיו ברשת שהSX260 קיבלה ביקורות חמות, גם DPREIVEW מאוד שיבחו אותה. נשמע באמת כמו אחלה עסקה.

מפתיע שבארץ מחירה זהה כמעט זהה לזה שבחו"ל/איביי.

תמיד היו לי מצלמות של סוני, בטווח מחיר הזה יש לסוני תשובה לSX260?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ככלל, סוני מתומחרות בארץ גבוה. סוני ופנסוניק אפשר למצוא במחירים טובים יותר.

תמיד להשוות למחירי חו"ל כשקוראים ביקורות. 100 דולר לפה או לשם שמים את המצלמה מול מתחרות אחרות לגמרי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עכשיו שאני חושב על זה, לא יצא משהו חדש בפוטוקינה?

התערוכה הייתה לפני פחות מחודש ואם יצא משהו מעניין אולי שווה לחכות שיגיע לחנויות, אם כדי לקנות או כדי שיוריד את המחירים של מה שכבר קיים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני חסיד של מצלמות קומפקטיות מבית FUJI .

הטכנולוגיה EXR מעולה, איכות התמונות , צבעים, נוחות הפעלה, צילום בתנאי תאורה פחות טובים - אלה הצדדים הטובים של המצלמות שלהם.

הייתי קונה F660:

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=4141

http://www.expertreviews.co.uk/digital-cameras/1292098/fujifilm-finepix-f660exr

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אני מצטרף להמלצות על קנון sx260. יש לי כזאת מצלמה כבר כמה חודשים ואני מאוד מרוצה מהתמונות.

תמונות מאוד חדות, צבעים חיים, זום אופטי x20 והמון מצבי צילום כולל ידני לגמרי.

בהחלט תמורה מצויינת למחיר.

פורסם
עכשיו שאני חושב על זה, לא יצא משהו חדש בפוטוקינה?

התערוכה הייתה לפני פחות מחודש ואם יצא משהו מעניין אולי שווה לחכות שיגיע לחנויות, אם כדי לקנות או כדי שיוריד את המחירים של מה שכבר קיים.

כשיוצא משהו חדש בפוטוקינה, זה זמן טוב לקנות את הישן בחצי מחיר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...