Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(קניית רכב)מפרטי או ליסינג??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות רכב אוטומטי עד 55,000 ש"ח והייתי רוצה לדעת:

1) האם כדאי מליסניג או פרטי (למה כן ולא מכל אחד)?

2) איזה רכב כדאי בשביל פינוק ונסיעות בכיף לא ארוכות מדי? איזה רכבים היום מומלצים בערך שנת 08 עד 09?

אודה על כל תשובה...:?

פורסם

היי

בצד שמאל למעלה של המסך יש אייקון של חיפוש, תשתמש בו

ותגלה עשרות שרשורים מפורטים שייענו על כל משאלות ליבך:-D

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

עדיף לקנות רכב מאדם פרטי מהסיבה של שקיפות הטיפול ברכב

בליסינג אין אפשרות לדעת כמה נהגים השתמשו ברכב והטיפול בדרך כלל

במוסכי הליסינג ולא מוסכי היבואן

בפרטי יש לוודא שיעבוד עיקול

מליסינג אמורה להיות בעניין הגנת הסוחר

זה על קצה המזלג

המשך לעיין בהודעות נוספות שנמצאות בפורום

פורסם

בתור "בעל עניין" – אשתדל להיות אובייקטיבי עד כמה שניתן.

לקניה מליסינג יש לא מעט יתרונות: מלאי גדול במקום אחד (במקום להתרוצץ ברחבי הארץ אחרי מכוניות בודדות), אפשרות לבצע טרייד אין, פריסת תשלומים, אחריות, הפחתה מסוימת במחיר בהשוואה למחיר המחירון, ואם תקפיד לבחור בחברת ליסינג שגם מתחזקת את רכביה כמו שצריך ונותנת פירוט של היסטוריית הרכב – הרווחת.

מצד שני – למכוניות מליסינג והשכרה יש תדמית של "קרועות" / "שחוטות" וכו'. זכור שהמצב שהיה בשוק לפני 5-6 שנים שונה בתכלית מהמצב היום, והתדמית של רכישה מליסינג הרבה יותר טובה ממה שהיה. בשורה התחתונה – אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו.

חפש רכב, בין אם מליסינג ובין אם מפרטי, בדוק אותו היטב במכון בדיקה שאתה בוחר, תתמקח כמו שצריך וזהו. לגבי איזה רכב מומלץ – מה הצרכים שלך? משפחתי? ספורטיבי? המבחר תלוי בהגדרות הללו.

פורסם

כמה שטויות בהודעה אחת...

עדיף לקנות רכב מאדם פרטי מהסיבה של שקיפות הטיפול ברכב

ואם מדובר באדם פרטי שלא שמר קבלות על טיפולים? או טיפל במוסך "של דוד שלו"? או סתם לא טיפל בכלל ברכב כי "הוא עושה רק 5,000 קילומטרים בשנה וטיפול עושים כל 20 אלף"?

בליסינג אין אפשרות לדעת כמה נהגים השתמשו ברכב והטיפול בדרך כלל

וברכב פרטי אפשר לדעת כמה נהגים השתמשו ברכב?

אם אני מנכ"ל של חברה קטנה והרכב שלי משמש את כל עשרת עובדי החברה אבל רשום על שמי, איך תדע?

ואם אני אבא לשלושה נערים מתבגרים שלוקחים את הרכב בסופי שבוע ועושים רייסים עם החברים שלהם, איך תדע?

ואם אני באופן קבוע נותן את הרכב שלי לחבר השמן והמסריח שלי כדי שיבצע בו את זממו עם נערות ליווי, איך תדע?

תשובה: לעולם לא תדע.

והטיפול בדרך כלל במוסכי הליסינג ולא מוסכי היבואן

יש לא מעט חברות ליסינג שמטפלות במוסכים מורשי היבואן. אף אחד לא מכריח אותך לקנות מחברה שמטפלת במוסכים הפנימיים שלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אדון צביקה אל תתנפל בבקשה, אתה אכן צודק בכמעט כל מה שאמרת, פרט לכך שאני אישית בחיים לא הייתי חוזר לנהוג ברכב שעברו עליו כמה נערות ליווי בצירוף של שמן אחד מזיע :-D

אך תמיד יש לציין את ההסתברות היבשה, הפשוטה והנכונה עד כאב שרכב פרטי כמעט תמיד יהיה: שמור, מטופל, מתוחזק ומפונק הרבה יותר מכל רכב יוצא ליסינג. וגם אם זה ליסינג הזהב ששולח את הרכבים שלו למפעל האם לכל טיפול 10 .

כמובן שגם בחברות שמטפלות בצורה טובה וגם באלו שמטפלות בצורה גרועה אפשר למצוא סוכריות, אך הכל עיניין של הסתברות.

אם תמתין עד דצמבר אתן לך 3 מספרי רישוי שמסיימים ליסינג בחברה בה אני עובד. 2 אלדן וסיקסט אחת. יונדאי 30 סטיישן ו2 מאזדות 3 . שלושת הרכבים עם פחות מחמישים אלף ק"מ, עברו 2 נהגים (בחורות) כל אחד, ואין עליהם שריטה.

מצד שני מי שיקבל את האוקטביה שלי כחודש לאחר מכן, צפויים לו חיים קשים ורצופי ביקורי מוסך, או יישור קו יקר וכואב במוסכי החברה שאין מצב שיבצעו בליסינג.

אז הכל עניין של הסתברות

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...