Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נדלקה לי הנורה הנ"ל בצבע כתום(מרובעת דומה למצלמה מעט), הלכתי למוסך(מורשה) התוצאה:

CYL 2. MISFIRE DEFECTED.

או MIDFIRE לא בטוח.

(תיקון הצתה/ איחור הצתה).

נאמר לי שזה יכול להצביע על דברים רבים ועליי לבוא לבדיקות.

האוטו סוחב אותו הדבר, אם כי הצליל השתנה במעט ויש רעידות קלות.

מידע קריטי:מולא מיכל דלק שלם בתחנה פרטית שהיתי בה פעם ראשונה :|.

לאחר נסיעה די אגריסבית האמת, חניתי ושחזרתי הנורה כבתה והאוטו חזר לעצמו ומתנהג מצוין.

הנני חושש מהכניסה למוסך כי כידוע האוטו לא יצא כמו שנכנס:?.

1.מה יכולה להית הבעיה?

2.היא יכולה לנבוע מהתדלוק(רק בצילנדר אחד נרשם תיקון)?

3.איך ניתן לפתור?

4.האם הנני חייב(כלומר ממולץ) ללכת למוסך לאחר שהנורה כבתה? נראה שהבעיה הלא ברורה נפתרה.

5.כל המלצה או מידע שעלול לעזור יתקבל בברכה.

תודה רבה לכולם שי.

פורסם

יש מצב שדלק באיכות ירודה או שיש מים בדלק מה שגורם לבעירה לקויה או לצילצולים,אם הרכב חדש סביר להניח שאין לך בעית קומפרסיה או פייח בצילינדרים שגם יגרום לחוסר שירפה,תיבדוק מרווח מצתיים ושהחרסינה של המצתיים לו סדוקה

פורסם

יכולים להיות הרבה סיבות לצלצולים.

יכול להיות אכן איכות דלק ירודה.

בכל מקרה תבקש במוסך שיבדקו לך קומפרסיה לראות שמצב הבוכנה תקין.

באיזה מוסך אתה מטפל?

Got To love It

פורסם

מוסך הצפון נצרת.

יש המלצה למוסך אחר?

אני מהקריות.

כרגע הנורה אינה דלוקות האם על פי דעתכם כדי בכל זאת לגשת למוסך בכל זאת יום עבודה, דלק וכו'.

תודה רבה שי.

• תוכן חדש...