Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי ספלאש ידני 1242 חו'ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני הזמנתי סוזוקי ספלאש מהחברה נאמר לי שהרכב צריך להגיע לארץ ב23 לחודש זה הצפי (ככה שעדיין יש לי זמן להתחרט),ואני אקבל אותו ככל הנראה כמה ימים לאחר מכן...קראתי קצת על הרכב וההתרשמות שלי שמכיון שהוא נמכר עד כה במחיר יקר ביחס למה שהוא נותן,ושהגירסה הידנית שמוצעת ב70K היא מבצע חדש אז עדיין אין את הרכב להרבה אנשים ולמי שיש רוב הסיכויום שזה הגיר האוטומט.הגעתי להחלטה לקנות את הרכב מכיון שאני צריך רכב בטווח זמן הקרוב,וגם כי למצוא רכב יד שניה זה סיפור שדורש הרבה סבלנות,זמן,התרוצצויות במכוני בדיקה וכו' דבר שכבר אין לי זמן בשבילו.

נורא התלבטתי בין הספלאש,לאלטו והפיקנטו,אבל מכיון שאני הולך לנסוע לפחות 3פעמים נסיעות של אריאל ראשל''צ וחזרה האופציה של מנוע ליטר עם 3 צילינדרים נשללה לחלוטין! אם בצדק או שלא אני ישמח לתגובות,וחוות דעת על הרכב אם למישו יש כזה,והאם זה משנה את התמונה שהמנוע זה 1242 4 צילינדרים ו94 כ''ס ולא ליטר כמו האלטו והפיקנטו או ששניהם יתאמצו באותה המידה?

בעבר פיאט פונטו 05 1250 60כ''סעגלה :-o

היום סוזוקי ספלש 12 1240 95כ''ס :twisted:

פורסם

עשו לדגם החדש הנ"ל מבחן תחפש ביד 2 את המבחן.

אוטו זריז ונחמד ביחס למחיר.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...