Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה הבחנתי במעין בוץ שחור במרקם מעט שמנוני שהופיע על מאוורר הרדיאטור ברכב (סוזוקי ליאנה).

לאחר הסתכלות מעמיקה, שמתי לב שה"בוץ" יוצא מקצוות צינור הרדיאטור העליון- הבוץ הופיע בשני הפתחים: אחד ביציאה מהרדיאטור והשני בכניסה למנוע.

עשיתי בדיקה ופירקתי את הצינור: המים היו צלולים, כמו כן מיכל הנוזלים העודפים צלול לחלוטין, כמו כן שמן לא חסר. לא הייתה התחממות מנוע.

יש לציין שלאחרונה החלפתי פקק רדיאטור. הפקק הישן היה 0.9 לא מקורי, החלפתי לפקק מקורי 1.1.

הבנתי שפקק כזה (1.1) משרה לחץ יותר גדול למערכת הקירור..

יכול להיות שישנה איזושהי בוצה ש"השתחררה" מהרדיאטור בעקבות החלפת המכסה ועקב כך העלאת הלחץ? או שמדובר בבעיה רצינית יותר?

האם החלפת הפקק גרמה איזשהו נזק? נאמר לי במוסך, וכן במחסן החלפים של סוזוקי, שזה פקק מקורי וזה הלחץ המתאים למערכת הקירור ברכב.

תודה

פורסם

תעלה תמונות ואז יהיה יותר ברור.

יכול להיות שזו הזעה של נוזל קרור ו/או שמן שתופסת אבק ונראת כבוץ.

אולי זה באמת בוץ מהכביש!

בכל מקרה תמונה באיכות טובה תעזור מאוד.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אני מצטער אבל אין לי תמונות, כבר הספקתי להחליף את הצינור ושמתי בנדים חדשים.

הבנדים הישנים היו מקוריים (ללא הבורג) והיו קצת חלשים, ולכן ראיתי את הזליגה של החומר השחור החוצה.

אני יכול לומר בוודאות שאכן יצא חומר דמוי בוץ מקצות הצינור.

אני לא יודע אם זה קשור להחלפת מכסה הרדיאטור, ונכון להיום אין חוסרים, לא במים ולא בשמן.

מה לדעתכם החומר הזה? הוא שחור כמו צבע של שמן שרוף, צמיגי, ובעל מרקם שומני מעט..

האם יכול להיות ששמן נכנס למערכת הקירור? למיטב הבנתי כיוון שמערכת הקירור עובדת בלחצים גבוהים יותר, המים הם אלו שאמורים לעבור לשמן ולא ההפך?

תודה

• תוכן חדש...