Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יודע למה הרווק רזה והנשוי שמן, האין זאת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי - אין מניעה ללכת על זה וכן - לעזור לה. רק תודא שאתה עושה זאת בידיעה מלאה שאתה בא לעזור (יכול להתבטא בכל דרך שהיא, כמו שאמרו לפני, לאו דווקא כפסיכולוג) ובלי לצפות לשום דבר. היה אתה ועשה את המיטב.

הרבה אנשים חיים בזבל מכל מיני סיבות, לפעמים אנשים אחרים יכולים להוציא אותם החוצה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אל תנתח את זה יותר מדי.

נדיר שאני אומר משהו כזה אבל לך עם הרגש.

אולי ייצא לך מזה זוגיות מדהימה ואולי תרוויח בחזרה ידידת נפש ותעזור לה עם התמיכה שלך.

מה שלא יהיה, זה לא קטסטרופאלי.

מי שלא עושה, לא טועה.

תעשה, תטעה, תמשיך הלאה או תישאר איתה.

פורסם

עדכון:

נפגשתי איתה אתמול, היא כרגע ידידה קרובה שלי,

התחלתי את השיחה איתה על משקה קל בבית קפה מסויים, ואח"כ ממש בשיא הספונטניות

ניפנפנו על האש באמצע הלילה בשטח, (עאלק "על האש" כמה פרגיות, שני סטייקים,

סלט, חומוס, מטבוחה ולחם מרוקאי) דיברתי איתה ארוכות, חלק ניכר מהזמן צחקנו והשלמנו

פערים של 6 שנים, יותר מאוחר היא הראתה לי צלקות בגבה התחתון שכללו כוויות של סיגריות

שבעלה כיבה עליה, צלקת של דקירה באמצעות מברג, אבל זה כלום לעומת הצלקות הנפשיות,

היא הייתה חייבת אוזן קשבת, איש אינו מקשיב לה, הבטחתי לה שאגן עליה כשבעלה ישתחרר

מהכלא, כי היא חוששת שירדוף אותה, לפי מה שהיא מספרת, הבחור הוא שד במסווה של חנון,

היא סיפרה לי למה בעצם התרחקה ממני, ברגע שהיא התארסה היא התרחקה מכל הידידים שלה,

במוצ"ש אנחנו צריכים להיפגש שוב, וכן, בהתחלה היא פחדה מהGMC המגודלת, אך בסוף

התאהבה בה :-) היינו מחובקים קרוב לשעתיים, היא הבטיחה לי שתזמין אותי לארוחה קווקזית

מסורתית מעשה ידיה, וכן הפגישה הסתיימה ב4 לפנות בוקר בערך ששנינו מחוייכים ומיודדים היטב,

זוגיות? אני לא יודע אם תהיה פה, היא צריכה להחלים מ3 שנות נישואין מסוייטות שבהתחלה נראו

כחלום, ואח"כ הפכו לסיוט, היא הודתה בפני שאני הטיפוס הכי מוזר שהיא פגשה בחיים, לטוב ולרע,

אך זה מה שאני, אותו פסיכי שדוהר על טנדר אמריקאי (בעבר משאית) לצלילי הרולינג סטון, פינק פלויד,

הדלתות, ועוד... היא עוד אמרה לי (אני רואה את זה כמחמאה) שאני נראה כאילו יצאתי מסרט אמריקאי

סוג ב' משנות ה70, היא נדהמה לראות גבר בגובה 186 מזנק מטנדר אמריקאי עם מגפי בוקרים, חחח...

הזמן איתה טס כמו ציפור שחורה, מאוד נהננו, - עובדה, אני עד עכשיו מחייך :-)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אז למרות כל הפוזה אתה כולך רך ומושי מבפנים...

בנימה רצינית. נשמע שהייתה והנך האיש הנכון במקום הנכון. כל עוד תבנה מחדש את המערכת יחים הזו, ידידות או לא, אתה בדרך הנכונה, או שהרחוות חברה טובה או בת זוג. שתי האופציות טובות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

קנוורת', אל תשים תוויות על מערכת היחסים איתה, במיוחד אחרי מפגש אחד. תוויות זה לילדים. מה זה ידידות? חשוב לך לשים קטגוריה? חייה את החיים שלך, אם אתה חושב שהיא מטריה לקשר רציני ומשמעותי, לך עם זה והחיים יסתדרו לכם.

מצד שני, אל תיקח פרויקט שיקום, זה לא עובד.

רוצה לומר - אם יש רצון הדדי למערכת יחסים טובה חיובית ומכבדת אז יופי, לך על זה כי החיים קצרים; אם אתה רוצה לשחק מלאך שומר ומגן אז עזוב את זה בנאדם, זה לעולם לא נגמר טוב.

חוץ מזה, מה זה ארוחה קווקזית? אשכנזי בתנור? :shock:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אז למרות כל הפוזה אתה כולך רך ומושי מבפנים...

בנימה רצינית. נשמע שהייתה והנך האיש הנכון במקום הנכון. כל עוד תבנה מחדש את המערכת יחים הזו, ידידות או לא, אתה בדרך הנכונה, או שהרחוות חברה טובה או בת זוג. שתי האופציות טובות.

תלוי עם מי רך, שתדע לך גם לאגוז הכי קשה לפיצוח יש רגשות מבפנים, זה שאני כוחני,

אגרסיבי, ולפעמים גם "ראש בקיר" אני כמו אגוז קוקוס, רק אחרי שהיא פיצחה את הקליפה

הקשה שלי היא הגיע ללב, אני כרגע לוקח אותה בתור ידידה קרובה,

אני מקווה בהמשך שהיא תהיה גם חברה טובה וגם בת זוג,

אני לא איזה אחד שחי בפנטזיות, אם היא בת זוג שלי אני צריך גם לספח את הילד אליי,

שזה אומר אחריות חינוכית וכלכלית, קצת קשה לי כרגע לחשוב על זה כי הוא אינו ילד ביולוגי שלי,

אך זה שהוא נפל על אבא פסיכופת לא אומר שלא מגיע לו אבא, אחד כזה צריך לשמור עליו כמו יהלום,

כי מי שעובר התעללות בבית יכול בקלות להדרדר לפשע, אני לא פסיכולוג ילדים, אך אם אכנס איתה

לזוגיות אעשה את המיטב עבורו ועבור אימו,

קנוורת', אל תשים תוויות על מערכת היחסים איתה, במיוחד אחרי מפגש אחד. תוויות זה לילדים. מה זה ידידות? חשוב לך לשים קטגוריה? חייה את החיים שלך, אם אתה חושב שהיא מטריה לקשר רציני ומשמעותי, לך עם זה והחיים יסתדרו לכם.

מצד שני, אל תיקח פרויקט שיקום, זה לא עובד.

רוצה לומר - אם יש רצון הדדי למערכת יחסים טובה חיובית ומכבדת אז יופי, לך על זה כי החיים קצרים; אם אתה רוצה לשחק מלאך שומר ומגן אז עזוב את זה בנאדם, זה לעולם לא נגמר טוב.

חוץ מזה, מה זה ארוחה קווקזית? אשכנזי בתנור? :shock:

לא חשוב לי לשים קטגוריה, אך זה מעט מסדר לי כמה בלגאנים בתקליט שאני מחזיק במקום מוח,

אני חושב שצריך קודם לתת לה להחלים מהטרגדיה שלה, אח"כ לנסות להכנס איתה לזוגיות,

אני לא רוצה להיות בעמדת "המושיע" אני לא רוצה שהיא תרגיש חייבת לי, אני מעדיף אותה

בעמדה ניטרלית לגבי, ולא בעמדה של חייבת לי או משהו, כי על מה שאני עושה למענה אינני

רוצה תמורה ולו הכי קטנה (למרות שאני לא אסרב לצ'וברקים או לחם קווקזי)

אני לא רוצה להיות בעמדת המלאך השומר, אך כשהגרוש שלה ישתחרר היא צריכה הגנה,

ועל המשטרה אין יותר מידי מה לסמוך כאן, (אחרי שסגרה לגרוש שלה תיקים על אלימות קשה)

אני מבחינתי יש רצון למערכת יחסים, אני לא יודע מה איתה, כי אנחנו מתאימים בהרבה מאוד מובנים,

ארוחה קווקזית (אני לא כ"כ בקיא)

אבל זה ארוחה עם פירשקי, צ'וברקים, לחם קווקזי והרבה דושפרה,

אישית, אני מת על זה, כי הכל מלא בשר,

אבל לא...זה לא אשכנזי בתנור, הם חובבי בשר, אך לא קאניבלים:roflmao:

פורסם
:idea: אני יודע שאנשים פה לא בקטע של הכללות אבל לידע כללי: קווקזיות נוכלות סוג א' טופ אוף דה ליין תיזהר לך :idea:
כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אתה ג'נטלמן אמיתי, השאלה הנשאלת היא (ובחיי אני לא ציני) האם זה לא הולך להיות סרט סוחט דמעות (או אולי סידרה), שרק השד יודע איך יסתיים.

היה פעם סופר דגול (דן בן אמוץ) שכתב את לא שם זין, שהיה לו משפט שמוביל אותי עשרות שנים.

כשה ז..ן עומד השכל בתחת.

אבל באמת תעשה מה שאתה מרגיש-אתה ילד גדול.

פורסם

היא בחורה מושכת, אך אני לא נותן לשכל שלי לרדת לתחת,

בשנות ה20 היפות שלי הייתי באמת עם השכל, לא בתחת, בחור של הגרב,

למדתי את הלקח שלי מאז,

לגבי הקווקזיות, זה די תלוי, חבר טוב שלי נשוי לקווקזית כבר כעשור,

חוץ מהשמנת יתר שלו בעקבות כל האוכל הקווקזי, הוא לא רואה שום בעיה

איתה, והם חברים טובים, היא עובדת, הוא עובד, והלוואי עלי כשאתחתן שתהיה

לי אישה שתסתדר איתי כמו שאשתו מסתדרת איתו,

• תוכן חדש...