Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברות החושבות לרכוש צי מכוניות ,וגם ללקוחות פרטיים

ולכל מי שחושב להאמין לפרסומים.

ראו הוזהרתם

מכוניות מגיעות לארץ עם פירסום" חסכניות בדלק"=הכל שקר גס.

שקר

הונאת צרכן

קניתי קיה פיקנטו בישראל אמרו לי צריכת דלק 1 ליטר ל18 ק"מ ממוצע.

אני מקבל צריכת דלק של 1 ליטר ל -9 ק"מ.

כל פניותי לשירות...תשובות זוועה.

שירות על הפנים.

מוסכים גרועים ואין פתרון.

ביזיון משווע.

אני קניתי רכב שאמור להיות חסכוני ביותר, ומתברר כי הבזבזני ביותר.

אסור לתת להם להמשיך לייבא ולייצר מכוניות כאלה.

אסור לתת לקיה להתקדם בארץ.

את המלל הזה פרסמתי גם בפייסבוק של קיה העולמית.

פורסם

בדוק את סגנון הנהיגה שלך \ הקילומטראז' שעברת \ האופטימיות היתרה (ברור שלא תקבל 18 ק"מ לליטר. זה רק בתנאי מעבדה.)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

גם אני רציתי לקנות את הרכ הזה אבל נאמר לי שהוא זולל דלק כמו רכב משפחתי רגיל!!!

אני לא יודע למה בסוכנות אומרים שהוא חסכוני.

ירון מאיר

פורסם

לא יודע מה לא בסדר ברכב שלך (אולי אתה נוסע תקוע על הילוך שני?

:-D)

אבל הפיקנטו עושה בפקקים 1:13 לחבר צוות שכבר נוסע איתה קרוב לשנתיים.

בדרכים פתוחות הצריכה מתקרבת לאזור ה17 18 לפי מה שהוא טוען.

אז, או שאתה עומד עם הרכב מותנע כל הזמן באיזה פקק הזוי, או שאתה נוהג על הילוך נמוך מידי עם רגל כבדה מידי או שיש לך תקלה רצינית ברכב.

לא עונים לך? לא מטפלים בך?

חשבת פשוט להגיש כתב תביעה? -> זה נוטה להזיז עניינים קצת קדימה כשאין ברירה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לחבר הייתה אותה בעיה בדיוק כמו אצלך,עד שהוא שינה את ההרגל הנהיגה שלו ולא עובר את ה-3סל"ד לא משנה מה,גם ביציאה מרמזור(מה שגורם לפקקים ועצבים מהנהגים שמאחוריו).

יש לו צריכת דלק של 1-16 לרוב בין עירוני...

פורסם

לפותח השרשור - אתה משמיץ על גבול לשון הרע!

רכב חדש תמיד צורך יותר דלק, עד שהמנוע נפתח ואז הצריכה מתחילה להתאזן.

כמו שצויין הכל תלוי בסגנון הנהיגה שלך, אם אתה רב הנסיעות הן בתוך העיר - הרי ברור שהצריכה תהיה גבוהה בגלל האצות ובלימות.

מכאן לומר של שאסור לתת לקיה להתקדם בארץ? ואי אתה מאוד נסחף בהגזמות. תירגע ותחשוב טוב.

קרא את חוק לשון הרע:

http://www.the7eye.org.il/Legislation/libel/Pages/libel_tikun_2011.aspx

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנ"ל. חבר שכר כזה רכב ונסעתי איתו מהצפון למרכז ובחזרה. צריכת הדלק דומה מאד למה שתואר פה.

שלא נדבר על הנוחות העלובה ביותר שחוויתי ברכב מודרני ועל העובדה שהרכב הזה פשוט עגלה מתה עם גיר ידני בעל יחסי העברה מטומטמים:

בעלייה דיי מתונה אתה כמעט על המנתק בהילוך שני וכשמעבירים לשלישי הרכב כמעט נכבה. וכל זה על 60 קמ"ש.

להשוואה - אותו חבר שכר לפני 107 רובוטית, לא נהג בצורה הכי עדינה שיש וצריכת הדלק הייתה 1-13 בערך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איזה בולשיט.

נסעתי על אחת כזאת תקופה לא קצרה, רכב מעולה - צריכת דלק טובה.

עשו טובה וסגרו את השרשור בזיון הזה שנפתח.

אמת .

HYUNDAI - Always there for you .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...