Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חזרנו משבוע וחצי בחו"ל (עם הרבה כביסה) בשביל לגלות שהצינור ניקוז החליט להתייבש ולנזול..

מישהו מכיר/אולי יש בפורום מכונאי מכונות כביסה שעובד מחר? (יום שלישי גג)

מעבר לזה - כמה אמור לעלות להחליף את הצינור?

ניסיתי לפרק אותו לבד אבל ראיתי שצריך לפרק את כל הפאנל האחורי ואז ירד לי כל החשק.

דורון

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לא ציינת פרט משמעותי של העיר בה נדרש השרות.

במקרה של צורך דחוף ואם יש בעיר שלך או הקרובה - קפוץ לחנויות של מכונות כביסה לשימוש עצמי והשתמש בהן עד התיקון.

אם הנזילה היא חלקית לאורך הצינור - אפשר לאלתר שימוש ריגעי בלבד עם איטותו הצינור בסרט הדבקה/בידוד טוב שהדבק יעמד במים, לשניים-שלושה שימושים.

בדוק אם הבעיה היא אכן הצינור ולא משאבת המים.

לא קשה להחליף לבד, אבל גם לא תענוג גדול למעט ההרגשה הטובה של "עשיתי לבד".

רוכשים צינור בחנויות של חלקי מכונות, שים לב לאורך הנדרש כי יש כמה גדלים סנדרטיים (שלא יהיה מתוח וגם לא רפוי יותר מידי),

יעלה מה שיעלה (הקושי הוא לאתר חנות כזו ולא המחיר). אולי יש בהום סנטר או דומיו.

בהנחה שאין משהו במכונה - מטים את המכונה, מפרקים את הדופן האחורית, מאתרים את חיבור הצינור וומחליפים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה לעונים, שכחתי לציין שמדובר בתל-אביב..

אם מדובר בעלות של 100-200 שקל, אחסוך לעצמי את ההתעסקות.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

אף טכנאי לא יגיע אליך הביתה בשביל 100 ש"ח.

ביקור טכנאי מתחיל בכ 170- 200 ש"ח + עלות החלק.

כלומר סביר שתשלם כ 250 ש"ח על הכל. אולי גם קצת יותר.

יש את הצינורות האלו לפעמים בהום סנטר/אייס (במחיר בערך כפול ממחיר בחנויות יעודיות), במקרה ותחליט להחליף לבד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נמצא צדיק!

דרך הביטוח (תכולת דירה) רצו 200 ש"ח השתתפות עצמית והטכנאי יגיע בשלישי, אמרתי תודה ולהתראות.

הזמנתי את שלומי שהמליצו לי עליו בהודעה פרטית.

התקשרתי היום בבוקר, אמר שהוא באמצע משהו ואם אני יכול להתקשר בצהריים, התקשרתי וקבענו ל-20 (לאחר שהסברתי את הבעייה וקבענו מחיר טלפונית - 150 ש"ח), שלומי הגיע בול, תיקן, ניקה והמכונה עכשיו משלימה פערים של שבוע..

כשרציתי לשלם קלטתי שיש לי רק שטרות של 200.. ולשלומי לא היה עודף, ולא היה מוכן לקחת את ה-200 (אפילו שניסיתי). בסוף נזכרתי שיש לי את הכסף של וועד הבית לפרוט ממנו והכל הסתדר.

בקיצור שלומי מתקן מכונות כביסה/ייבוש/מדיחים/מקררים והוא אחלה בנאדם ואולי זה יפרסם אותו קצת 052-8438684, הוא אמר לי :"תרשום בטלפון - שלומי, המכונאי עם היד גומי", עד שהוא אמר את זה לא שמתי לב שהוא רק עם יד אחת.

דורון

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...