Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אתמול בעת נסיעה חזרה מהעבודה היה כנראה מרדף משטרתי אחרי מישהו, והם ניסו לחסום לו את הכביש. אתם יכולים לראות בוידאו את התוצאות לניסיון הזה:

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה מהמשטרה במקרה הזה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עריכה:

עכשיו רק שמתי לב לרכב שדהר לכיוונכם,

משום מה חשבתי שהרכב הנמלט נמצא מאחוריכם.

לדעתי היו צריכים להציב ניידת כ100-200 מטר אחורה ולעצור רכבים שלא יגיעו עד הדוקרנים ויתקעו מול מכונית דוהרת.

פורסם

על זה שלא חסמו עם הרכב שלהם את שני הנתיבים אלא נעצרו על השול, מה שסיכן נהגים אחרים שנעצרו שמאלה מהם בנתיבו של הרכב שמגיע ממול...

פורסם

אני דווקא יותר כועס עליך.

2 דקות סירטון והשנייה היחידה שהיית בנתיב הימני זה רק בגלל שזה הנתיב היחיד שהיה אפשר לפנות ממנו ימינה.

אני לא רואה שום דבר לא תקין בהתנהגות המשטרה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא היו באמת צריכים לחסום את הכביש?

ד"א אם היית שומר על הימין לא הייתם כמעט נהרגים...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני דווקא יותר כועס עליך.

2 דקות סירטון והשנייה היחידה שהיית בנתיב הימני זה רק בגלל שזה הנתיב היחיד שהיה אפשר לפנות ממנו ימינה.

אני לא רואה שום דבר לא תקין בהתנהגות המשטרה.

אוי תפסיק להיות יפה נפש , הוא נהג בסדר גמור .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

+1

לצלם שאינו הראה נהיגה נכונה בסרטון.

השתלבות לא נכונה לאחר הפניה.

נסיעה בנתיב השמאלי שלא לצורך.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

טוב יפה שאתה מתעד את מה שנראה בסרט, אז קודם כל לידיעתך זה חומר ראייתי שלדעתי אם חשוב לך שהעבריין ייתפס כדאי להעבירו לרשויות החוק, דבר שני אני לא מבין למה את זועק על המשטרה הרי בסרט עצמו חברך שישב לידך אמר לך במפורש משהו כמו 300-400 מטר להאיט לאחר שראית את המחסום יכול בשלב הזה לרדת ימינה.

במציאות שלנו במיוחד באזור הזה ייתכן שמדובר גם במכונית תופת או עבריינים חמושים.

אז קודם כל כדאי שתיתן מילה טובה למשטרה על ההערכות המהירה דבר שני מי שנוהג צריך לשים לב גם לשינויים פתאומיים בכביש, כמו תאונה, חפצים על הכביש ועוד.

זה טוב שהבאת את הסרט הזה כי כולנו יכולים ללמוד מה קורה כל יום על הכבישים בארץ וכך להערך בהתאם .

אני בטוח שהכוונה שלך טובה אבל שוב ,לדעתי אין להאשים את המשטרה במקרה הספציפי הזה.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

למישהו יש פרטים על המרדף הזה?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מטורף!!!

לא יודע מה משטרה יכלה לעשות יותר מזה... זה הרי עניין של דקות. כן, היה לך מזל. אולי אם המשטרה לא היתה שם כלל הוא היה מפתיעה אותך הרבה יותר וזה היה נגמר הרבה יותר גרוע...

צריך גם מזל בחיים. טוב שיכולתם לצחוק על זה שנייה אחרי. :wink:

פורסם

לגבי ההערות על הנהיגה שלי:

themichman - לא הבנתי את ההערה לגבי ההשתלבות, אנא האר את עיניי.

לגבי הנהיגה בנתיב השמאלי - בחלק מהירידה מפארק אפק עד העליה למחלף קסם, יש כמות מאוד גדולה של כניסות ויציאות פיראטיות מהכביש. אנשים נוטים לעצור בפתאומיות ולהכנס או לזנק משם על הכביש במהירות. לאחר שראיתי מול העיניים שלי תאונה שם, אני תמיד נוסע בחלק הכי שמאלי של הכביש שם. תמיד.

פורסם

אני חושבת שכדאי שתעביר את החומר המצולם למשטרה,

אני בטוחה שבדרך זו או אחרת החומר יגיע אליהם,

אבל אתה הצלם המקורי שצילם את האירוע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לגבי ההערות על הנהיגה שלי:

themichman - לא הבנתי את ההערה לגבי ההשתלבות, אנא האר את עיניי.

לגבי הנהיגה בנתיב השמאלי - בחלק מהירידה מפארק אפק עד העליה למחלף קסם, יש כמות מאוד גדולה של כניסות ויציאות פיראטיות מהכביש. אנשים נוטים לעצור בפתאומיות ולהכנס או לזנק משם על הכביש במהירות. לאחר שראיתי מול העיניים שלי תאונה שם, אני תמיד נוסע בחלק הכי שמאלי של הכביש שם. תמיד.

בין תחילת הסרט ועד השניה ה - 0:05

אתה נסעת במסלול שמסומן בכחול.

לדעתי הייתה צריך לנהוג כמו שמסומן באדום

מצטער על השרטוט הפשוט:

bwunxmjm2mmy.png

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

• תוכן חדש...