Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בין תחילת הסרט ועד השניה ה - 0:05

אתה נסעת במסלול שמסומן בכחול.

לדעתי הייתה צריך לנהוג כמו שמסומן באדום

מצטער על השרטוט הפשוט:

bwunxmjm2mmy.png

הבנתי אותך. יש שם שני נתיבים לפניה ימינה, פשוט הקו המקוקו ביניהם כמעט מחוק ולא חידשו אותו מזמן, בגלל זה לא רואים אותו טוב בסרטון. אני מצרף תצ"א של הצומת לעיונך. אז אנא, אל תשפוט להבא לפני שמבררים את כל העובדות.

פניה.jpg

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער על ששפטתי אותך לא נכון.

זה מה שראיתי בסרט וציינתי את דעתי.

איפה מצאת את התמונה של הצומת ?

חיפשתי 20 דקות ובסוף התייאשתי וציירתי.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

ודבר נוסף, תכוון דחוף את הזווית של המצלמה, היא מצלמת יותר מידי את פנים הרכב- צריך להישאר פס קטן של מכסה המנוע על מנת שתוכל לקבל תמונה רחבה יותר של המתרחש בכביש.

ובלי קשר סחתיין על התיעוד והשיתוף והעיקר שאתם בריאים, ללא ספק לא היה נשאר מכם הרבה במהירות כזו ובצורה חזיתית. מחר ללכת לומר הגומל.

פורסם

מקרה הזוי! טוב שמתקינים מצלמות בהרבה רכבים היום.

עזוב רגע שנסעת בשמאלי וזה לא בסדר..

המחסום הוסר, תיסע!!! מה אתה מחכה למשיח!? סע!!! בגלל התנהגות כזו כל פעם שיש תאונה נוצר פקק של שעה.

מנטליות מפגרת בשיאה :x

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לגבי זוית המצלמה - המתקן שלה נשבר, היא יושבת על הדש בעזרת מיתקון שאילתרתי, בינתיים משרתת את המטרה סבבה, עוד כמה חודשים אקנה אחת חדשה.

לגבי המשך הנסיעה - אם תשים לב היה שוטרים בהמשך, גם כאלה שנסעו נגד כיוון התנועה, השוטר מבחוץ צרח עצור\סע באופן לא מובן (לא שומעים טוב בהקלטה) וכידוע השוטר הוא אלוהים - הוא צורח לך לעצור אתה עוצר. שלא נדבר על כך שהיינו קצת בהלם מכל מה שקרה...

(לגבי הנסיעה בשמאל כבר אמרתי בפוסט הקודם שלי מה הסיבה).

פורסם

לגבי הנהיגה בנתיב השמאלי - בחלק מהירידה מפארק אפק עד העליה למחלף קסם, יש כמות מאוד גדולה של כניסות ויציאות פיראטיות מהכביש. .

היציאות והכניסות שאתה מדבר עליהן נמצאות על כביש 5?

זאת אומרת שמישהו עקר במכוון את מעקות הבטיחות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ל'

בידיוק. אני לא יודע אם עקר במתכוון או שהם אף פעם לא היו שם מלכתחילה, אבל יש שם לפחות שלוש כניסות\יציאות לא חוקיות - קטע ממש ממש מסוכן...

פורסם

מפחיד!

אגב, כפי שכבר נאמר לך, לפרסם את עצמך פונה ימינה ישר לנתיב השמאלי ומתמיד לנסוע בצד שמאל, בפורום אוהבי רכב וחדורי תרבות נהיגה, זה לא חכם. אני רואה נהגים שנוהגים כמוך ביומיום ומקלל בלב, אבל עכשיו יוצא לי לכתוב לאותו נהג... זהו אין לי מה להוסיף, מקווה שתבין ותתקן דרכיך.

פורסם

לאחר שעברתי שוב אל התצ"א מהאתר של בזק.

והסרטון שלך, עדיין נראה שאתה לא שומר על המסלול האמצעי לאחר שאתה פונה במסלול השמלאי של הפניה.

אתה משתלב מכביש עם 2 מסלולים ל -3, לאחר הפניה היית אמור להיות בנתיב האמצעי של 3 הנתיבים, ולא על השמאלי.

זאת שוב דעתי.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

הסתכלתי על הסרטון ולא ראיתי את הכניסות/יציאות,

אשמח אם תיתן לי מיקום מדוייק יותר כדי שאעביר את זה הלאה,

(קרוב משפחה עובד במוקד מעצ ויעביר את הפניה שלי הלאה לגורמים המתאימים).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ל'

הכניסות/יציאות מובילות לאיזור תעשיה של כפר קאסם ולעוד איזה שהוא בית עסק שיש שם. אני לא יודע אם זה חוקי או לא, אך אני מכיר את זה לפחות 13 שנה. נהגים לא מעטים אכן יוצאים לכביש מבלי להתחשב בתנועה, בטח שלא עוצרים ואף לא טורחים לתת זכות קדימה.

דרך אגב לא נראה כאילו עקרו את מעקות הבטיחות, מכיון שהם מתחילים ומסתיימים כרגיל מתוך האדמה.

פורסם

כפי שאמרתי מקודם, צומת הפניה ימינה כוללת שני נתיבים. הנתיב הימני מסתיים 100 מטר אחרי הצומת בתחנת אוטובוס. מי שפונה בצומת הנל מהנתיב הימני תמיד נכנס לאמצעי. מי שפונה מהנתיב השמאלי תמיד נכנס לנתיב הכי שמאלי. כך נוהגים בצומת הזאת, ואם למישהו יש בעיות, שיפנה בתלונות למעצ שהצומת לא משורטת כמו שצריך ושכל פסי ההפרדות ונתיבי ההשתלבות מחוקים ( שלא נדבר על המונית שברגע הפניה נסעה מימני ונכנסה לנתיב האמצעי...) בנוגע לכניסות, על כביש חמש לכיוון מערב מהירידה ממחלף ראש העין מזרח עד מחלף קסם.

• תוכן חדש...