Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, התחדשתי בפולו 2012 ואני מעוניין לשדרג קצת את המערכת.

התקציב שעומד לרשותי הוא כ2000 שקלים (אפשר לחרוג מעט)

עכשיו אני לא מבין גדול בכל מה שנוגע בסטריאו לרכב אז אני אשמח להמלצות שיהיו במסגרת התקציב

מה שחשוב לי במערכת זה יותר זה איכות הצליל והטרבל מאשר הבאסים

כמו כן אני אשמח להמלצות של HU איכותיים בעלי מסך DVD וחיבור AUX (שמתי לב שהמידות של מסכי הDVD הם דין, 2 דין ואין לי שמץ של מושג מה הגודל המתאים לפולו)

שיהיה חג שמח. :-D

פורסם

2000 ש"ח זה לא תקציב כזה גדול, במיוחד אם אתה מכוון לdvd,

איזה HU (יחידת ראש) יש לך כרגע ברכב?

בתמונות של הרכב שראיתי ברשת יש ברכב HU של 2 דין, אני לא מכיר את המכשיר, הוא לא די וי די?

אולי הבעיה שלך נעוצה בכלל ברמקולים?

מה חסר לך כרגע בסאונד ברכב?

פורסם

הHU שנמצא כרגע אצלי ברכב הוא לא מערכת המולטימדיה שמקבלים בגרסת האבזור הגבוהה יותר.

מה שנמצא ברכב כרגע הוא פאנל אשר מוטבע בתוך הפלסטיקה (תמונה מצורפת) ככה שלשים HU שהוא לא DVD יגרור להרבה עיצוב פלסטיקה

שלפי דעתי יגרע יותר מאשר יוסיף. הרכב עצמו הגיע עם 2 רמקוליים קדמיים 2 אחוריים ו2 טוויטרים שככל שעובר הזמן אני מבין שזה די והותר בשבילי.

מה שאני בעצם מחפש עכשיו זה להחליף את הHU

radio_rcd210_extracted.jpg

פורסם

אז נשאר לך רק HU, או שתצטרך דאבל דין או דין 1 עם מתאם,

מה הדרישות שלך מHU?

אתה רוצה משהו מפוצץ בכל מיני פיצ'רים ושטויות או אחד שיתן סאונד טוב?

כמו כן. bt? usb? דיסק וזהו?

תכנון עתידי של מגבר וסאב והכל? או שהרמקולים שקיימים מספיקים לך?

פורסם

הרצון הוא 2DIN כי עם מתאמים לא כל כך בא לי להתעסק

הדרישות שלי מהHU הן בעיקר BT, AUX, וחיבור USB.

הרמקולים הקיימים מספיקים לי וקשה לי נורא להאמין שאני אוסיף בעתיד סאב ומגבר אבל מצד שני אי אפשר לדעת

לכן עדיף שיהיה לו הכנות לחיבורים אך גם אם לא זה לא יהיה נורא כל כך.

בנוסף פיצרים ושטויות לא כך מעניינים אותי, החשיבות העיקרית שהסאונד יהיה כמה שיותר צלול :-D

תודה רבה על העזרה חבר.

• תוכן חדש...