Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל דיירי המרכז שלום,

אני צריך להגיע בשלישי או רביעי אחה"צ מתחנת רכבת ראשל"צ הראשונים לרחוב לוז. מישהו יכול לומר לי באיזה קו אוטובוס עליי להשתמש וכמה זמן אמורה לערוך הנסיעה?

תודה וחג שמח.

פורסם

רחוב לוז נמצא בתוך שכונת נחלת יהודה,לא נראה לי שיש קו ישיר מתחנת הרכבת לתוך השכונה,לדעתי האישית מונית ספיישל,גם יחסוך לך זמן ובעוד קצת כסף,לא נראה לי שיותר מ25 שקלים אמורה לעלות מונית כזאת,זה לא רחוק בכלל מתחנת הרכבת.

בהצלחה.

נ.ב

אם תרצה,אשמח לתת לך מס' טלפון של מוניות בראשון על מנת לברר מחיר מראש ואולי אף לתאם עם הגעת הרכבת.

פורסם

איך שאתה יוצא מהרכבת יש לך ממול את כביש 412/רח' הרצל בו עוברים המון קווי אוטובוס ומוניות שירות.

1. עלה על אחת המוניות שירות לכיוון תל אביב.

2. רד בטיב-טעם.

3. עלה על הגשר להולכי רגל ועבור לצד השני של הכביש (שעכשיו נקרא כביש 412/דרך המכבים) -

כאשר אתה יורד מהגשר תראה מימינך מגרש כדורגל לאימונים, המשך בכיוון מערב על רח' אלי כהן שנמצא ליד מגרש הכדורגל - (כלומר הגב שלך לכיוון טיב טעם ומצד ימין שלך מגרש הכדורגל ומצד שמאל הגשר ממנו ירדת) -

4. המשך ברח' אלי כהן עד שתראה מצד ימין שלך מרכז מסחרי, והרחוב מצטלב עם רח' הרב צאלח.

5. פנה שמאלה לרב צאלח ואחר כך ימינה לרח' לוז.

זה בערך 5-7 דקות הליכה (תלוי בקצב שלך) בהחלט ניתן לבצע את זה בתחבורה ציבורית וברגל.

יש גם קווי אוטובוס שעוצרים מול רכבת הראשונים ולחר מכן ליד טיב-טעם - לא יודע מהם ותדירות מוניות השירות מאוד נוחה.

בהצלחה!

פורסם

תודה רבה.

אני בעד האופציה של הליכה ברגל במידה והדבר אפשרי ולא עורך יותר מדי זמן.

רק צריך לרשום את כל ההכוונות שלך (או ללכת עם WAZE פתוח :lol:)

פורסם
נ.ב כמה זמן אמורה לערוך הנסיעה מתינת הרכבת עד לטיב טעם?

תלוי באיך תגיע(כי אני לא יודע באיזה תחנות האוטובוס יעצור לפני שהוא יגיע) אבל לא ארוכה כי מהרכבת אז זה כבר בקו ישר עד לפניה של טיב טעם.

פורסם

נטו זה פחות מ-10 דקות נסיעה.

אבל קח בחשבון שיכול להיות שתצטרך לחכות עוד איזה 5-6 דקות עד שתגיע מונית שירות.

כל העניין יחד עם ההמתנה למונית שירות, הנסיעה, ההליכה, הליכה לאיבוד, חזרה למסלול וכו' ייקח לך לדעתי 20-25 דקות.

• תוכן חדש...