Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(רכב) חסכוני ואמין עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנא תנו דעתכם בחיפוש אחר רכב אמין, בעל צריכת דלק נמוכה, אך עם זאת איכותי - רמת חומרים והרכבה גבוהה

פתוח לרכבים חדשים ומשומשים כאחד, אך כנראה שבתקציב כזה ניתן לקנות רכב טוב משומש

עיקר הנסיעות הינן עירוניות בפקקים, אך צריך גם רכב שיחזיק טוב בנסיעות לירושלים

תודה רבה!

פורסם

כמה אנשים יסעו ברכב ברוב הנסיעות ?כמה ק"מ בשנה אתה מתכוון לנסוע ?

הייתי בוחר באופן כללי ברכב מקטגוריית ה- 1600 (יש גם סופר מיני כאלו למשל יונדאי I20/פורד פיאסטה חדשות).אלו רכבים שמתאימים לעד 5 נוסעים.אם אתה זקוק ליותר,צריך ללכת לכיוון אחר לגמריי ואם הק"מ שאתה עושה גבוה מ-20,000 לשנה כדאי ללכת לכיוון של דיזל/טורבו דיזל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם בקילומטראז' של 18 אלף ומטה במחירי הדלק של היום כדאי כבר לעבור לדיזל. הבעיה היא שאין כמעט דיזלים חדשים בתקציב הזה, בטח שלא אוטומטים.

שאלת מיליון הדולר היא האם אתה מחפש רכב משפחתי או רכב קומפקטי יותר? נסיעות לירושלים זאת כבר בעיה קטנה הרבה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התגובה,

לא יודע להגיד לך בשנה, אבל ביום יום אסע בדרך כלל עד 40 ק"מ ביום.

וכן, במהלך השבוע אסע לבד ברכב, לכן גם יש אפשרות ל3 דלתות.

בגלל הסיבות האלה כרגע אני בכיוון של פולו יאנג, אהבתי את הנסיעה בו - יציבות גרמנית, מנוע אמנם לא חזק במיוחד אך עדיין נוסע טוב. הדבר היחיד שאני חושש ממנו הוא הגיר הידני כיוון שמרבית הנסיעות יהיו בפקקים..

לכן, ובגלל שהתקציב מאפשר, אני רוצה לראות כמה אפשרויות עם גיר אוטומטי (יש ביקורות רעות על הפולו האוטומטי) שייתנו מענה לצרכים שלי, וגם שיהיו מהנות לנסיעה (מכאן שייתכן ואפשר למצוא רכב משומש טוב יותר, או רכב חדש ברמה מעט מעל - עד כ110K)

תודה!

פורסם

אם עיקר הנסיעות הן בתוך העיר, כדאי לך לחפש רכב סופר מיני, מטעמי חניה / רחובות צרים וכו'.

צריכת הדלק של רכב כזה תהיה טובה יותר משל רכב בעל מנוע גדול יותר, אם כי בנסיעה עירונית צריכת הדלק תהיה גבוהה יחסית. פורד פיאסטה ואופל קורסה יתנו לך תמורה טובה לכסף גם מבחינת איכות ההרכבה וההרגשה ה"מוצקה".

לחילופין, רכב בן שנה כדוגמת פורד פוקוס החדשה, שנהנית גם מצריכת דלק טובה, יכול גם להתאים.

• תוכן חדש...