Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור בן אדם לא מעשן שגדל בבית להורים לא מעשנים, לא רואה שום דבר רע במאפרה ומצית ברכב.

בשבילנו המאפרה תמיד הייתה עוד מקום שימושי לכסף קטן למשל וזה שיש מצית גם לא מפריע לאף אחד.

למה לעשות יציאת USB במקום זה כשאפשר פשוט להוסיף אותה בנוסף?

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אצלי ברכב יש שקע כזה והוא לא מחליף את המצת,

כמו המצת ישנו גם את תא הכפפות שבקלות ניתן לצמצם גם אותו וליישם תא צר בהרבה יותר עבור מסמכים

כי מה שבטוח-כפפות אין שם.

+ 200 :roflmao: ערן הרגת אותי.

jymmw4imzft5.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לדעתי קיים פיצ'ר הרבה יותר מיותר ברכב וזה החיווי של הטמפרטורה בחוץ.

צריכה להיות רק נורה שמראה על טמפ' של קיפאון כדי להזהיר את הנהג וזהו.

רק פיצ'ר ?

אנשים עשו מזה קריירה של מיליונים.

" בכל יום זריחה , בכל יום שקיעה . אני לא צריך חזאי שיאמר לי אם יש שמש בחוץ".

בוב דילן.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שיותר מטומטם זה- שאת שעון חום המנוע ביטלו, ואת זה עדיין יש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

jymmw4imzft5.jpg

:-o:-):-D:lol::hihi::roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני "מקפיץ" את השרשור כדי להעיר הערה חשובה: אביזרים ברכב כגון המצת, הנווטן, תאורת התקרה (שמטרתה לסייע לקריאת מפות), מחזיקי ספלים, תאי אחסון, חלק מהמתגים ועוד - נועדו על ידי היצרן לשימוש כאשר הרכב עומד במקום ולא בזמן נסיעה, וכך יש להשתמש בהם.

בחלק מהמקרים גם הנדסת האנוש היא כזאת שהופכת חלק מהמתגים כמו אלו של המיזוג ומערכת השמע לנגישים יותר לנהג (בעיקר על ידי מיקום הכפתורים על ההגה) ואת המתגים והתאים האחרים - לפחות נגישים בזמן שנוסעים ועסוקים עם ההגה והדוושות. בחלק מהמכוניות אפילו מערכות כמו הנווטן (GPS) ננעלות מפני התעסקות הנהג בזמן שהרכב נמצא בתנועה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
צריך להחליף את המצית בשקעי USB (הרי אין משהו שלא נטען היום באמצעות USB).

ועם המקום המיותר שהמאפרה תופסת לעשות מתקן שיחזיק את הפלאפון.

יש - הטלפון שלי:

nokia-1616.jpg

חוץ מזה, אם יש רכב שנפשי חשקה בו, ועלה בידי לקנותו,

אוטומאטית נכנס שם מפצל שקע מצית,

אם אין שקע, מחבר אותו עם פיוז על הקו של הרדיו.

ER002B%20%281%29-400x400.jpg

אל תהיה "פלצן". ניגש אלי אדם בחניה שאל אם יש לי מצית, כוונתי לומר שאין לי ואז נזכרתי שיש את מה שבא עם האוטו. הבנאדם היה מבסוט בסוף. בכלל, אני חושב שכל הקמפיין נגד עישון יצא מכלל שליטה והפך למין מסע צלב כנגד משענים.

אתה לא מאמין איזה מסע צלב!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• חברי המעגל הראשון
פורסם
+100 .

בהחלט מעצבן ! :cry:

התכוונתי לחיווי טמפ', לא למצית :-D

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברצינות? גם לVW הטרנד הזה הגיע?! חבל.

שיחזירו את זה ויבטלו את החיישן שמראה את הטמפ' מחוץ לרכב.

פורסם

נקודה נוספת בהקשר בטיחות היא שתמיד יש להעדיף התקנים שימושיים כגון שקעי USB, מכשירי נווט וכדומה שיהיו מותקנים ברכב על ידי היצרן. רדיו או GPS שמותקן על ידי היצרן מקובע לתוך הקונסולה המרכזית ואינו עף ממקומו גם בזמן התנגשות. מערכות אלו לרוב גם מחוברות בצורה בטוחה יותר למערכת החשמל וגם ממומשקות למערכות אחרות ברכב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
ברצינות? גם לVW הטרנד הזה הגיע?! חבל.

שיחזירו את זה ויבטלו את החיישן שמראה את הטמפ' מחוץ לרכב.

והקטע הכי מעצבן הוא שבפולו GTI אכן עדיין ישנו שעון חום מנוע. עובדה זו מצביעה לאו דווקא על אי הצורך בשעון, אלא על ניסיון של היצרן לחסוך בעלויות בדגמים "רגילים".

יש כאלה שיאמרו שאין צורך יותר בשעון חום מנוע במכוניות "הרגילות" (דהיינו עם מנוע אטמוספרי) , זה אולי נכון אבל מנוע TSI זה מנוע מוגדש, לכן הייתי מצפה לשעון חום מנוע בכל הדגמים ולא רק בגדמי הקצה כמו ה GTI או מכוניות המנהלים כמו ה PASSAT.

מצידי שיעיפו לי את המצית מהרכב ויחזירו את שעון חום המנוע (ואם אפשר כמו באלפה רומיו, כזה המראה טמפרטורה אמיתית ולא סתם תקוע על 90 מעלות כמו בווגיות )

זמין 8)

פורסם

הדיון הקטנוני ביותר שאפשר, הייתי בטוח שירד כבר לפחות לדף 4 אבל מסתבר שעוד מגיבים פה, יש מצת אין מצת, זה באמת כזה קריטי?

לגבי השעון חום אני מסכים, רק שניראה לי ששעון חום עולה יותר מהמצת.

בברכת שנה טובה וחג שמח.

• תוכן חדש...