Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205/55/16 לסיטרואן C4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין להחליף רביעיית צמיגים כשהקריטריונים העיקריים הם בטיחות ונסיעה שקטה ככל הניתן. הרכב מיועד לנסיעה לעבודה ונסיעות משפחתיות כך שביצועים ספורטיביים אינם מה שאני מחפש.

אשמח לקבל עצה ומחיר ריאלי לצמיגים עם בלאי סביר.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני עדיין מעוניין בהמלצה לרביעיית צמיגים. התחלתי את הבירור לפני שמצב הצמיגים חייב זאת, ונראה לי שהגיע הזמן לעשות מעשה.

שירות לקהל:

בפרסום שצורף לעיתוני החג אוטו-דיפו הכריזו על צמיגי YOKOHAMA "החל" מ-300 ש"ח ו-KUMHO "החל" מ-200 ש"ח לאחד. מבירור טלפוני עולה כי המחירים למידות של ה-C4 הם 570 ש"ח ו-500 ש"ח בהתאמה. הגברת הנכבדה בסניף חוצות המפרץ גם לא ידעה לומר לי לאיזה מידות מתייחס המחיר בפרסום...

אם חסכתי למישהו טלפון, או חס וחלילה נסיעה לסניף הקרוב של החבר'ה האלה...דיינו

פורסם
אני עדיין מעוניין בהמלצה לרביעיית צמיגים. התחלתי את הבירור לפני שמצב הצמיגים חייב זאת, ונראה לי שהגיע הזמן לעשות מעשה.

שירות לקהל:

בפרסום שצורף לעיתוני החג אוטו-דיפו הכריזו על צמיגי YOKOHAMA "החל" מ-300 ש"ח ו-KUMHO "החל" מ-200 ש"ח לאחד. מבירור טלפוני עולה כי המחירים למידות של ה-C4 הם 570 ש"ח ו-500 ש"ח בהתאמה. הגברת הנכבדה בסניף חוצות המפרץ גם לא ידעה לומר לי לאיזה מידות מתייחס המחיר בפרסום...

אם חסכתי למישהו טלפון, או חס וחלילה נסיעה לסניף הקרוב של החבר'ה האלה...דיינו

נראה לי שבמחירים האלה תוכל לקנות מישלין מקורי, הוא הצמיג האידאלי בשבילך - מנסיון.

פורסם
נראה לי שבמחירים האלה תוכל לקנות מישלין מקורי, הוא הצמיג האידאלי בשבילך - מנסיון.

מבירור טלפוני קצר עולה כי מחירי המישלין נעים בין 600 ל-700 ש"ח לצמיג. אני בטוח שהצמיגים מצויינים, אבל FALKEN נמכרים ב-450 ש"ח בערך, וב-500 לצמיג אפשר להשיג TOYO, PIRELLI ו- GOODYEAR. האם ההפרש באמת מצדיק רכישת מישלין?

פורסם
מבירור טלפוני קצר עולה כי מחירי המישלין נעים בין 600 ל-700 ש"ח לצמיג. אני בטוח שהצמיגים מצויינים, אבל FALKEN נמכרים ב-450 ש"ח בערך, וב-500 לצמיג אפשר להשיג TOYO, PIRELLI ו- GOODYEAR. האם ההפרש באמת מצדיק רכישת מישלין?

אני חושב שכן, תלחץ שיורידו לך מחיר, אני בטוח שב 600 ש"ח בערך תמצא. דבר איתי בפרטי.

פורסם

לפני כשבועיים חיפשתי צמיגים באותה המידה. כאשר מצאתי פאלקן בפחןת מ400 לצמיג טרי מאוד. במחיר של 500-550 אפשר לקנות יוקוהומה סי במידה הזו, צמיג מעולה.

פורסם

מנסיון של שנים על מישלין ברכבים קודמים שהיו לי, וגם ברכב ליסינג הנוכחי של אשתי , אני חייב לומר שהנסיעה שקטה מאד ורכה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

המלצות שלי :

TOYO T1 SPORT (ולא T1R !)

continental premium contact 2/5

yokohama C.DRIVE/C.DRIVE 2

לא יודע מה מהם קיים במידה שלך, אבל סביר להניח שהם יעלו סביב ה-450-500 ש"ח אם יש במידה.

לגבי הטויו תבדוק עם צמיגי פרויד, קשה להשיג את הדגם הזה, הסיכוי הכי טוב זה שם.

לגבי היוקו/קונטיננטל, מישהו פה קיבל לאחרונה מחירים מצויינים באביב סוכנויות בעפולה, שווה להרים טלפון לבדוק.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...