Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עשיתי טיול עם האיזטה ולקחתי את 2 הילדים שלי

עצר אותי שוטר ושאל למה הם לא בכיסה בטיחות?

עניתי שגם אם אני רוצה אין לאן לקשור אותו

והוא ענה שלא משנה ילדים צריכים התקן בטיחות ואם לא לא לקחת אותה

כנרא שהחום ובכי הילדים עשו את שלהם והשוטר שחרר אותי

עכשיו נשאלת השאלה מה עושים עם ילדים קטנים איך לוקחים אותם הרכב אספנות ללא חגורות בטיחות במושב האחורי

(במקרה שלי יש רק מושב אחד) אבל השאלה היא כללית

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אני רוצה לחזק את המגיב מעליי.

לפי זה שאמרת שהיה בכי, אני גם מסיק שהילדים די קטנים. עריכה - כתבת את זה בכותרת...

דמיין לרגע מה קורה אם האיזטה (המדהימה אגב) פוגעת במהירות נמוכה, בוא נגיד 40 קמ"ש, במדרכה או חו"ח ברכב אחר..

הילדים לבטח לא ישארו לשבת לידך.

אני אישית לא זז מילימטר בלי שכל הילדים (ויש לי 3 הקטן בן חצי שנה) חגורים מכף רגל ועד ראש.

השוטר הוא הבעיה האחרונה שלך במקרה זה.

סע בדרכים בטוחות,

עופר

פורסם

כאחד שנסע ב 2 איזטות (57/250,59/300) עד 73.

במכה הכי קטנה מקדימה בכל מהירות זחילה הדלת לא תיפתח.ואני זוכר בזוועה איך היא עוצרת גם ככשמתי 520X10 של מיני על הג'נטים החצויים של 480X10.

ילדים ? תוציא אותם מהגג ?

פורסם
כאחד שנסע ב 2 איזטות (57/250,59/300) עד 73.

במכה הכי קטנה מקדימה בכל מהירות זחילה הדלת לא תיפתח.ואני זוכר בזוועה איך היא עוצרת גם ככשמתי 520X10 של מיני על הג'נטים החצויים של 480X10.

ילדים ? תוציא אותם מהגג ?

אין קשר לבטיחות מכנית גם כשנוסעים בשיירה וסיכוי לתאונה הוא 0

השאלה היא עם מותר לפי החוק ?

מחר אני יכול לנסוע איתם בהילמן או בקונטסה ששם יש מושב אחורי

ואין נקודות עגינה לחגורות בטיחות

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
מה השאלה כאן בכלל? תתקין חגורות !!!

אל תהיה חכם

לא בכל המכוניות יש נקודות עיגון מקוריות

ולבנות כאלו צריך להתחשב בהרבה גורמים

ואם זה מבוצע בצורה לא מקצועית זה יכול להיות לא פחות מסוכן

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

כמתנדב לשעבר מה שקובע הוא מה שכתוב בחוק, בחוק כתוב שכל ילד חייב לשבת במושב ריסון בהתאם למשקלו ומקובע לרכב . במקרה זה גם אין הקלות מטעמי שנת יצור של הרכב. אין כאן מקום לפרשנויות, אם אין חגרות אז אתה לא יכול לקשור את המושב ולכן הילד אסור לנסוע איתך.

פורסם

אם אתה שואל את החוק -אז מותר לך להסיעם ברכב.

וכל זאת ע"פ תקנה 83 ב:

וכל זאת בהנחה שרכבך הינו רכב ישן שאין לו מחויבות לחגורות בטיחות ע"פ תקנה 364א מאחור.

ירון מאיר

לא ינהג אדם ולא יסע ברכב מן הסוגים האמורים בתקנה 364א או בכל רכב שבו מותקנות חגורות בטיחות אלא אם כן הנוהג והנוסעים בו חגורים בחגורת בטיחות או רתומים במושב בטיחות או במושב מגביה כאמור בתקנה 83א, לפי הענין.

(ב) הוראות תקנת משנה (א) יחולו על הנוסעים ברכב כמספר החגורות המותקנות בו

• תוכן חדש...