Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מישהו יודע מה המק"ט של המשאבת דלק של פורד פוקוס 2004 מנוע 1600 סמ"ק?

המצוף במשאבת דלק הלך,ואין אפשרות לקנות את המצוף לבד.משאבה מקורית עולה 1400 ש"ח פחות או יותר.

אני מנסה לאתר את המשאבה באיביי ובעוד אתרים,אבל חסר לי המק"ט של המשאבה.

מצאתי באיביי את המשאבה הזאת:

http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-FOCUS-MK1-MK2-intank-electric-FUEL-PUMP-1998-2004-PETROL1400-1600-1800-2000-/150874627365?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3AFord|Model%3AFocus&hash=item2320d41d25

תודה

שי

פורסם

המצוף זה חלק פשוט שנשלף מהמשאבה,

הייתי ממליץ לך לקנות מפירוקיה משאבה כזאת - 200-250 ש"ח

ולהחליף את המצוף.

שי.

פורסם

להחליף את המצוף לבד זה לא פשוט.

ראשית, בשביל להגיע למשאבת דלק בפוקוס צריך לפרק את כל המיכל דלק שזה סיפור בפני עצמו.

שנית אני לא יודע אם שווה לשים מצוף מפירוק שיכול ללכת עוד כמה ק"מ.[העבודה של הפירוק מיכל דלק כדי להגיע למשאבה היא עבודה לא קלה].

בקיצור אני כנראה אלך על משאבת דלק חדשה,השאלה היא האם מה שראיתי באיביי יכול להתאים.

אני רואה שהמשאבה שמוצעת באיביי מתאימה למנועי 1.6,1.8,2.0 .זה מוזר לי שאותה משאבה מתאימה ל-3 מנועים שונים...

שי

• תוכן חדש...