Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ליביו, אני בסך הכל אומר את זה מנסיון של מישהו שהשתמש, ובעלים של, שניהם. כן, האייפד בעל מסך טוב יותר, אבל בנקסוס המסך מספיק טוב לכל מטרה וגורם לאנשים להגיד וואו כשאתה מראה להם סרט ביוטיוב. אם לא תחזיק את המכשירים אחד ליד השני, לא תחשוב לרגע שהמסך בנקסוס אינו מדהים כשלעצמו.

את הנקסוס 7 אני יכול להכניס לכיס.

האייפד גדול מדי, כבד מאוד (בדיוק פי שניים מהנקסוס), חסר את האינטגרציה המדהימה עם שירותי גוגל, בעל מערכת הפעלה נחותה ולבסוף עולה פי 2.5.

אני, אשתי ושני חברים שהיו apple fanboys ברמה כזו או אחרת - כולם עם הנקסוס, כולם השתמשו באייפדים וכולם מעדיפים את הנקסוס. כולם. וזה לא קשור למחיר, זה סתם בונוס.

אם כבר אייפד, אז את המיני לכשיצא.

לשיטתך כנראה אם לא הייתי עושה סיבוב על גולף דור 4 אז כנראה הייתי נשאר עם גולף דור 2 ללא מזגן וללא הגה כוח ועם גב כואב.

איזה כייף לי :)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לשיטתך כנראה אם לא הייתי עושה סיבוב על גולף דור 4 אז כנראה הייתי נשאר עם גולף דור 2 ללא מזגן וללא הגה כוח ועם גב כואב.

לשיטתי אני בספק אם אי פעם החזקת ביד אחד משני הטאבלטים האלו, לא כל שכן את שניהם, זה ליד זה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ונחזור לנושא השרשור - גונבה שמעוה לאזני שניתן לרשום ל- AMEX ישראלי כתובת משנית בארה"ב, ואז זה תופס. האמנם?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתה פשוט רוצה לדחוף להם כסף לידיים בכח (כאילו שחסר להם)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אותו סיפור אגב לכל התנהלות מול הגוגל פליי (מכשירים , סרטים וכל דבר בחנות האמריקאית)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...