Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו השאלה היא, למה ציפת בדיוק ממנוע של 1400 סמ"ק.

אני יכול לספר שבנסיעה דומה לירושלים עם הפאביה 1600, הרכב עלה בצורה יפה מאוד במהירות שבו נגדיר אותה בעדינות "קצת" יותר מתשעים קמ"ש.

אז מה שקונים זה מה שמקבלים, קונה רכב אמור להגדיר לעצמו את הצרכים שלו ובהתאם לכך לקנות רכב.

האופל קורסה הישנה שלי היא 1400

אז ציפיתי למשהו דומה.

ואלה הצרכים שלי בתור נהג יחיד שעושה די הרבה ירושלים תל אביב.

ואמרתי שאני לא מאוכזב.

זה עניין של הרגל כנראה.

פורסם

ראשית, הפאביה כבדה באופן מורגש מהקורסה.

דבר שני, המנוע עוד צעיר ובתול - עם צבירת הק"מ התגובות ישתפרו בהחלט. אל תצפה לפער תהומי, אבל כן הבדל מורגש. אתה תתחיל להרגיש איזון כזה ואחר (משמע גם בצריכת הדלק) לקראת 10K ק"מ.

ה-1.4 הינו מנוע וותיק מאוד, הוא לא מהשקטים שבחבורה - לא מדובר בחורכת אספלט. הביצועים של גרסת ה-1.4 בהחלט מספקים, בעיקר עם רב הנסיעות הן עירוניות או ביניערוניות קצרות.

אין ספק שאחרי נהיגה ב-1.2TSI הבסיסית (86 כ"ס), ה-1.4 מרגישה מיותרת ונדמה היה שהגיע זמנה לפנסיה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אותו מנוע CGGB בשניהם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...