Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שי, פעם חשבתי כמוך - היום אני כבר לא כל כך בטוח.

אין לנו את הסטטיסטיקה של מספר התקלות שלא תוקנו אל מול מספר הלקוחות שלא בלעו את הצפרדע והתלוננו.

לפיכך, עוד יכול להתברר שהגישה הזו חוסכת ליבואן הרבה כסף.

אסיים בכך שאחד המגיבים לשרשור הזה הביע - בשרשור אחר - רצון לקנות בחודש מרץ רכב מאותו היבואן, כך שגם לא בטוח שהשרשורים האלה בכלל גורמים נזק.

פורסם

dorki אין ספק שבארץ יש תרבות צרכנית בעייתית, שהיא שורש הבעיה.

אנשים לא מביעים מחאה מול תאגידים שנוהגים בצורה מתחכמת (שזו המילה העדינה).

מיותר לציין את שוק התקשורת הסלולרית שאמור היה להתנדף כולו לחיקה של חברה חדשה שהציעה שינוי לעומת נורמות בלתי נסבלות.

אני כן מאמין שיש מובלעות בתחומים מסויימים שנותני שירות המתנהגים בהוגנות ומרוויחים בגדול. פחות מוציאים על שיווק, פחות על הוצאות משפטיות ובטח יכולים ללכת ברחוב בלי שיצביעו עליהם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תחשבו בהגיון לפני שאתם קופצים ראש וזועקים שהיבואן חרא ואנחנו (או ספציפית אני) צרכנים גרועים.

פעם ראשונה הוחלף בלי בעיה, פעם שניה היבואן אומר "סטופ, בוא נעשה חושבים, מה לא בסדר פה?"

כמה בעלי לאון יש בפורום? כמה מהם התלוננו שהתריס במזגן התפרק להם?

אני לא מאשים את הלקוח, לא אומר שהוא שובר את זה עם קונגו. (ולא באמת אכפת לי אם כן)

אתם תמיד קופצים בגישת "לקוח תמיד צודק" ורוב הפעמים מוכח שלא הכל ורוד בחיים (מי שצריך תזכורת יכול לחפש שרשור על סיוויק עם ג'אנט עקום, ג'וק עם חגורות שלא עובדות.. ויש עוד הרבה)

לא הכל שחור או לבן, לפעמים יש אפור. תחשבו על זה לפני ההשמצות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

צודק.

רק שכאן הוא קיבל את החלק כשהוא תפוס.

באף מכונית חדשה שקיבלתי לידי לא היה חלק פלסטיק כזה תפוס ש״השתחרר עם הזמן״.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הוא יכול היה לדרוש שיסדרו את זה ולא לעזוב עד שעושים זאת.

עכשיו הפלסטיק נשבר שוב והיבואן שם עליו XXX.

תנסה ללכת למוסך אחר, אולי במטרה למשוך אותך אליהם הם יחליפו לך את החלק.

פורסם

אני לקוח די ותיק במוסך שבו אני מטפל וגם מאד מרוצה מהשירות שלהם וגם שלחתי חברים שלי לשם...אבל די נפגעתי שסירבו להחליף את המכלול בטענה שאני אשם.כאשר הבוחן ראה את הטריס ,הוא בלע את הרוק ושתק כי לא היה מה להגיב.צילם,בטענה שישלח ל״הלאה״ לבדיקה.....ושלא אדאג ,מקסימום ישים חלק תחליפי מאיזה רכב אחר ....נשמע הגיוני שידחוף לי חלק שירד מרכב מושבת???....לצערי אני כן אחזור לצ׳מפיון עבור רכב הבא....שלא יהיה סיאט....אבל רבאק,בני זונות,,,למה יחס כזה??

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...