Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טובה או לא זה אתה צריך לדעת.

איך אנחנו אמורים לדעת מה שמת בכלל?

מהתמונה אפשר להבין שזה משהו לא מאוד יקר , בטח איזה חיקוי סיני (בלי לפגוע כמובן :) ).

אם תיתן לפחות שם של המכשיר, כמה עלה, קצת פרטים אז נוכל להגיד אם זה טוב או לא

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אני אומר, עזוב את דעתם של אחרים.

נגיד התקנת לפני שבוע ועד עכשיו נהנית מהמערכת...אפילו מאד.

אז בגלל שרשמו לך "סיני", "זבל סיני", "חיקוי סיני" וכו' על סמך תמונה בלבד, תפסיק להנות מהמערכת ופתאום היא לא תשמע לך טוב?!

שטויות!

אם כבר קנית ואתה מרוצה, מה זה משנה מה אומרים לך עכשיו??

תהנה,תהייה בריא ותנהג בזהירות!

פורסם
אני אומר, עזוב את דעתם של אחרים.

נגיד התקנת לפני שבוע ועד עכשיו נהנית מהמערכת...אפילו מאד.

אז בגלל שרשמו לך "סיני", "זבל סיני", "חיקוי סיני" וכו' על סמך תמונה בלבד, תפסיק להנות מהמערכת ופתאום היא לא תשמע לך טוב?!

שטויות!

אם כבר קנית ואתה מרוצה, מה זה משנה מה אומרים לך עכשיו??

תהנה,תהייה בריא ותנהג בזהירות!

בתאכלס כשחושבים על זה ככה (מיום ההתקנה עד כה אין שום תקלות) היא לא רעה בכלל.

ואת האמת? אני רק בגלל שכתבו לי זבל לא התלהבתי כמו שהתלהבתי בהתחלה כשקניתי ובאסה. (רציתי להתלהב האמת).

כשאני מסתכל ברכבי טויוטה פלטינום אני רואה שיש מסך זהה לחלוטין לשלי, רק שכפתור אחד לא קיים אצלי, ה SRC מה

שכן יש בשאר, אצלי זה מהגלגלת הסגירה. אבל שטויות אם זה הפרט הקטן שיהיה על זה כפרה.

והשאלה הנשאלת : למה כלכך אכפת לי לדמות את הקורולה 2011 שלי לחבילת האבזור של הפלטינום של טויוטה קורולה?

התשובה : מי לא רוצה רכב חדש יותר? מי לא דואג לרכב שלו ? יש כאלה שלא אוהבים להשקיע, אני אוהב להנות מהרכב

אבל גם על הדרך לתת את המינימום גם כדי שידע טוב וגם כדי שהנסיעה שלי תהיה מהנה יותר.

גם על המגנזיום אמרו שזה לא משהו וזה המקור מטויוטה - קיבלתי מתנה מהם בהטבה אחרי דיבור עם המנהל.

zohar 27: אתה השתמשת ב- NP10 והתאכזבת מהמערכת, אין זה אומר שזה גם לא טוב.

פורסם

לפחות אתה עם קורולה 2011.

אצלי...איזה פלטיניום ואיזה נעליים.

קורולה 2005, מה לעשות.

ומה לא אמרו על הרכב שלי, מיוצר בטורקיה(למרות שלא נראה ששלי מיוצר בטורקיה),זה רכב למשפחה ולא לבחור צעיר ועוד כל מני דברים.

לא מעניין אותי מה אמרו, אני אוהב אותו :-D(למרות שגם יומו יגיע).

• תוכן חדש...