Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן בסובארו 82

mscooter
שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

לפני חצי שנה קיבלתי את האוטו, המזגן לא עבד.

ניסיתי לסדר לבד, סיפור ארוך - שמסתיים בחור ברדיאטור.

חודש אחרי תיקנתי את הבעיה, המוסכניק הנחמד מילא לי גז והכול טוב.

אבל לא ממש. המזגן מקרר ברמה גרועה ביותר, ועדיין מזיעים ברכב גם כשהוא דולק

יש לציין שהמזגן לא מקורי, והורכב יד שנייה אני לא יודע מתי.

בלי שום קשר (שחשבתי אז) הלך האלטרנטור לפני שבוע. המוסכניק הנחמד החליף משופץ, אחריות חצי שנה.

עד פה הכול נהדר.

השבוע שוב הלך האלטרנטור. חזרתי למוסכניק, עשה מה שעשה, הכול תקין.

אחרי כמה התייעצויות וסירטונים באינטרנט נפלו לי כמה אסימונים, הייתי שמח שמישהו שמבין יאשר לי אותם:

1. המזגן לא נח, תמיד עובד ותמיד "מתאמץ". לפני מה ששמתי לב ברכבים אחרים הוא עובד, נכבה, וחוזר חלילה.

האם זה יכול להיות גורם לבעיית האלטרנטור?

2. כשעשיתי חור בעצם נכנס לחות למערכת, ועכשיו אני לומד את הנושא, ומבין שיש רכיב במזגן שמסנן לחות וכניראה צריך היה להחליפו, ובנוסף לשאוב את המערכת מיזוג לפני מילוי הגז.. אני צודק?

3. האם העובדה שהמזגן מקרר גרוע (אם חסר גז או אם זה הבעיה מסעיף 2) גורמת לעובדה שהוא לא נח? או שזו בעיה אחרת?

תודה רבה לכל העונים, בנוסף אני אשמח לקבל טלפון \ כתובת של מישהו מקצועי ואמין באיזור מרכז

מתן

מתן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם,

לפני חצי שנה קיבלתי את האוטו, המזגן לא עבד.

ניסיתי לסדר לבד, סיפור ארוך - שמסתיים בחור ברדיאטור.

חודש אחרי תיקנתי את הבעיה, המוסכניק הנחמד מילא לי גז והכול טוב.

אבל לא ממש. המזגן מקרר ברמה גרועה ביותר, ועדיין מזיעים ברכב גם כשהוא דולק

יש לציין שהמזגן לא מקורי, והורכב יד שנייה אני לא יודע מתי.

בלי שום קשר (שחשבתי אז) הלך האלטרנטור לפני שבוע. המוסכניק הנחמד החליף משופץ, אחריות חצי שנה.

עד פה הכול נהדר.

השבוע שוב הלך האלטרנטור. חזרתי למוסכניק, עשה מה שעשה, הכול תקין.

אחרי כמה התייעצויות וסירטונים באינטרנט נפלו לי כמה אסימונים, הייתי שמח שמישהו שמבין יאשר לי אותם:

1. המזגן לא נח, תמיד עובד ותמיד "מתאמץ". לפני מה ששמתי לב ברכבים אחרים הוא עובד, נכבה, וחוזר חלילה.

האם זה יכול להיות גורם לבעיית האלטרנטור?

2. כשעשיתי חור בעצם נכנס לחות למערכת, ועכשיו אני לומד את הנושא, ומבין שיש רכיב במזגן שמסנן לחות וכניראה צריך היה להחליפו, ובנוסף לשאוב את המערכת מיזוג לפני מילוי הגז.. אני צודק?

3. האם העובדה שהמזגן מקרר גרוע (אם חסר גז או אם זה הבעיה מסעיף 2) גורמת לעובדה שהוא לא נח? או שזו בעיה אחרת?

תודה רבה לכל העונים, בנוסף אני אשמח לקבל טלפון \ כתובת של מישהו מקצועי ואמין באיזור מרכז

מתן

היי מתן,

נשמע שהבעיה שאתה מתאר לפיה המזגן עובד קבוע נובעת מ:

1. תרמוסטט לא מכוון נכון או מקוצר

2. לאחר פתיחה של מ"ע סגורה או החלפת רכיב כלשהו שגורם לגז לצאת החוצה חובה להחליף מייבש ולעשות וקום + מילוי גז בכמות הנכונה.

3. המזגן לא מקרר מספיק עקב מספר סיבות:

הרכב מתחמם.

חוסר קירור למעבה.

חוסר גז.

דליפות גז.

רדיאטור פנימי סתום.

דבר נוסף, לא קיים קשר בין תקלת האלטרנאטור לבין המזגן שעובד קבוע.

אייל מסובארו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המזגן עובד קבוע כי הוא לא מצליח להגיע לטמפרטורה שהוא צריך להגיע, בגלל הסיבות שפורטו לעיל.

דווקא יכול להיות קשר בין תקלה באלטרנטור והמזגן. המזגן לא מקורי ויכול להיות שהאלטרנטור בעל אמפרז׳ נמוך מדי.

עוד סיבה היא סליל מדחס מקוצר. אם המדחס מתוצרת סאנדן נתק את נעל הכבל ובדוק התנגדות. צריך להיות 3.2 אוהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה דבר כזה יכול לעלות?

אני מאוד רוצה לסדר את המזגן, אבל אחרי שהוא כבר עלה לי תיקון, לא בא לי להוסיף עוד, זה כבר מתקרב לערך של האוטו :lol:

יש מישהו שאתם ממליצים עליו למזגנים שהוא מקצועי ובמחירים נוחים?

עוד משהו, יש לי את המערכת עם הגז הישן (היקר יותר). אמרו לי שאין לי בכלל מסנן לחות. זה נכון?

מתן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך מייבש ברכב, הרכב הזה בעייתי מאוד כיוון שכבר אין בעלי מקצוע עם גז ישן,

לאשר מזגנים בוודאות יש, הייתי אצלו, והחלפתי מייבש, לא זול, אבל עבודה מקצועית,

כמובן תצפה להוצאה לא זולה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כתבת מאיפה אתה בארץ.

אני ממליץ על מוסך שמשון (מאיר) ברח' שונצינו ליד הדואר, נדמה לי מס' 20. 03-5622194.

מדובר במוסך מהדור הישן, מקצועי שמכיר היטב רכבים כאלה טוב וגם טיפל לי בתקלות במזגן של הוולוו 83'.

והכי חשוב - ישרים כמו סרגל.

תגיד להם שהגעת דרך אילן עם הוולוו 244.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כתבת מאיפה אתה בארץ.

אני ממליץ על מוסך שמשון (מאיר) ברח' שונצינו ליד הדואר, נדמה לי מס' 20. 03-5622194.

מדובר במוסך מהדור הישן, מקצועי שמכיר היטב רכבים כאלה טוב וגם טיפל לי בתקלות במזגן של הוולוו 83'.

והכי חשוב - ישרים כמו סרגל.

תגיד להם שהגעת דרך אילן עם הוולוו 244.

אני מת"א.

באיזה עיר הוא נמצא? אני פנוי רק ימי שישי..

מתן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...