Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נישאר לי לקנות רק קומפוננט ומגבר לקומפוננט.

אז ככה אני צריך מגבר סטריאו חזק שיחזיק אפילו בעתיד 2 זוגות קומפוננט על 1 אומ'

קומפוננט היה לי UP6I חזק ואיכותי עם יש משהו טוב יותר להציע לי אני אשמח לשמוע התקציב לקומפוננט 2000 ולמגבר גם משהו כזה פתוח גם ליד שניה

הקומפוננט צריך להיות חזק כי יש לי סאב 15 DC XL ,

את הדוטק למשל שמעתי, נגעלתי מהם מאוד לא ברמה של DLS שהיו לי ככה שאני לא מתחבר לצליל של המורל . אני לא יודע עם האליט למשל נישמע כמו הדוטק אני משאר שלא אבל הם בטח אותו אופי .

פורסם

הדוטק אינו סט ברמה של ה UPI ולכן אין מה להשוות ביניהם. לעומת זאת, הייבריד אוביישן הוא סט ברמה גבוהה יותר ויהיה מתחרה ראוי יותר ל UPI (על אף שאני מעדיף את ה DLS מכמה סיבות), ולכן, אין לך מה לשלול חברה שלמה רק בגלל ששמעת סט אחד ולא אהבת, בדיוק כמו שלא תשווה BMW סדרה 1 לאאודי R8.

סט נוסף שיכול להיות טוב הוא הרץ היי אנרג'י XL. זה הסט הכי חזק לדעתי שניתן למצוא בתקציב הנ"ל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

×
×
  • תוכן חדש...