Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלמתי פעם, מה היה קורה אילו בתור רכב ראשון, לא הייתי קונה את הפיאט 127 (מודל 81'), ולאן הייתי מתגלגל, אם הייתי קונה במקומה את האלפא סוד 81', בצבע ירוק - בקבוק ...(שנסעה רק על 3 צילינדרים).

בוודאי הייתי נהייה מוסכניק של אלפא, סטייל איציק או מיכאל...(משחרר אנחה ארוכה...)

אם הייתי מחזיר היום את הגלגל אחורה - הייתי בוחר בזו עם שלושת הצילינדרים.

alfa 156 2.5.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
החלומות שלי על רכב הם בד"כ על הרכב שלי.

שהוא פתאום הופך לאופניים תוך כדי נהיגה.

סעמק חלומות...

חשבתי שאני לבד :shock:,

אני חולם הרבה שנדלקות לי נורות תקלה,רעשים חריגים,שהרכב מתקלקל .

Gn'f'R

פורסם

נזכרתי עכשיו בחלום אחד שכל כך היה סיוטי ואמיתי - שהוא גרם לי לקום באמצע הלילה ולהסתכל מהחלון לבדוק שהאוטו עוד שם...

אני (כרגיל בכל חלום) שם את האוטו במוסך (איזה מקום בטיז אל נבי שאני לא מכיר) וכשאני חוזר אחרי כמה שעות (שבהם משום מה אני מנסה כל הזמן לעלות על אוטובוס כדי להגיע לעבודה אבל משום מה כל האוטובוסים נוסעים למקומות אחרים ואני תמיד עם תחתונים בלבד:lol::lol:) אני מגלה שהאוטו שחוט, הדלתות עקומות והמושבים קרועים והמוסכניק בכלל לא מבין על מה אני מדבר וטוען שככה הרכב הגיע.

עד שאני מצליח להוציא את הגרוטאה, היא פתאום הופכת למעין בימבה של ילדים ואני צריך לעשות וורום וורום עם הרגלים כדי לנסוע וכשאני מגיע לבית (אין לי מושג איפה הבית הזה כן? פשוט ככה החלום החליט) חבורה של ילדים זורקים בלוקים על האוטו, מגיע מישהו וגונב את המצבר ומה שהכי מרגיז זה שאף אחד לא מבין מה אני רוצה.:shock:

לא הייתם קמים לבדוק מה קורה אחרי חלום כזה?

פורסם

בהחלט מוכר.

זה בא לי בתקופות, החלומות או שהם מפחידים או שסתם הזויים ברמות קשות.

לדוגמא:

חלמתי פעם שאני בא לאוטו, החלון שבור וכאילו זרקו פח צבע פתוח פנימה.

התוצאה: medium_bmw_revenge_2.jpg

פעם אחרת יצא לי לחלום שפשוט גנבו לי את המנוע והמכסה מנוע מהאוטו, הלכתי למוסך והאוטו הפך לפולקסווגן טרנספורטר דור ראשון! :shock:

כמובן גם יצא לי לחלום שהאוטו מפורק לחלקים ושרוט, והכי הזוי זה שחלמתי שמכרתי אותו וקניתי משהו אחר (לא זוכר מה זה היה, אבל משהו בסגנון של זבל קוראיני משנות ה90)

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

כמו הרוב כאן אני חולם על הרכב שלי או שעשיתי תאונה (לרוב) או משהו רע אחר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי מה שזכור לי אם יצא לי לחלום על רכבים זה שבאמצע נסיעה דוושת הבלם הופכת להיות קשה במיוחד ואני כל רמזור משתדל לא להתקע בטמבונים של אנשים.:?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
נזכרתי עכשיו בחלום אחד שכל כך היה סיוטי ואמיתי - שהוא גרם לי לקום באמצע הלילה ולהסתכל מהחלון לבדוק שהאוטו עוד שם...

אני (כרגיל בכל חלום) שם את האוטו במוסך (איזה מקום בטיז אל נבי שאני לא מכיר) וכשאני חוזר אחרי כמה שעות (שבהם משום מה אני מנסה כל הזמן לעלות על אוטובוס כדי להגיע לעבודה אבל משום מה כל האוטובוסים נוסעים למקומות אחרים ואני תמיד עם תחתונים בלבד:lol::lol:) אני מגלה שהאוטו שחוט, הדלתות עקומות והמושבים קרועים והמוסכניק בכלל לא מבין על מה אני מדבר וטוען שככה הרכב הגיע.

עד שאני מצליח להוציא את הגרוטאה, היא פתאום הופכת למעין בימבה של ילדים ואני צריך לעשות וורום וורום עם הרגלים כדי לנסוע וכשאני מגיע לבית (אין לי מושג איפה הבית הזה כן? פשוט ככה החלום החליט) חבורה של ילדים זורקים בלוקים על האוטו, מגיע מישהו וגונב את המצבר ומה שהכי מרגיז זה שאף אחד לא מבין מה אני רוצה.:shock:

לא הייתם קמים לבדוק מה קורה אחרי חלום כזה?

אם הייתי בודק?! הייתי הולך לישון ברכב! :-(

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם
קמארו ZL1 צהובה ומייגן פוקס ערומה.

האמת אני לא אוהב צהוב אבל זה זורם עם הרעיון של החלום :wink:

עכשיו אתה מציב את זה ראש בראש עם אנג'לינה ג'ולי בGT500... ואתה מקבל... פפפפפ אין לי איך לתאר במילים. :lol: :lol: :lol:

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

מעולם לא היה לי חלום שקשור במוטוריקה, למען האמת אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה חלמתי.

כשאני חולם זה תמיד סיוטים, וזה תמיד הזוי, אם זה לא אפרסמון עם כנפיים של פרפר, שבכל קצה יש סכין, אז זה נחש בפטיסטי עם פטיש כמו של ת'ור אל הרעם, וכמובן שהוא מלווה במלא ויקינגים.

שני החלומות אמיתיים לחלוטין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עזוב החלומות שלך זה סוכר.

בזמן האחרון יש לי חלום בהמשכים.

מתחילה מלחמה ויש התקוממות ברחובות ואני בדרך הביתה מהעבודה והמשפחה לבד בבית.

כל החלומות הם בקטע שאני פשוט מנסה להגיע לבית ברגל, בורח דרך גגות ומרפסות, משום מקום מגיע לי לידים רובה צלפים, יורים בי, אני יורה, מצטרפים אלי קבוצה של אנשים...

בקיצור שמח.

הקטע שהחלום לא משתנה אף פעם. תמיד אותם אנשים, תמיד אותה בעיה רק הרחובות אחרים.

התחלתי לקנות קופסאות שימורים.

• תוכן חדש...