Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה ימים התחדשתי בפולו 1.4 טרנדליין,כחלק מהעסקה הובטחה לי מערכת מולטמידה עם כל התוספות של רודרובר.

בנסיוני להבין כיצד המערכת עובדת,עיינתי בחוברת שקיבלתי מרדיו מילאנו אולם שמתי לב כי המערכת אינה תואמת ויזואלית את החוברת שקיבלתי מהם וכי לא מדובר כלל באותה מערכת (גם לפי התוכן).

כשנכנסתי לבלוטוס ראיתי ברשימות שיחות נכנסות 68 ושיחות יוצאות 188 כך שודאי לא מדובר על "ניסיון" לבדיקת הבלוטוס

עוד ראיתי כי חלק קטן במסך נפגע (פיקסלים נשרפו?)

ע"פ החוברת הייתי אמורה לקבל מערכת רודרובר פרימיום

אצרף תמונה,האם תוכלו להגיד לי מנסיונכם,באיזו מערכת מדוברת? והאם למיטב ידיעתכם מדובר במערכת משומשת?

תודה רבה

רכב.jpg

פורסם

זו בהחלט מערכת ההפעלה שמשתמשים בה לROADROVER - יותר נכון אפליקציית הFE היא של RR.

אבל אתה קיבלת מערכת משומשת או רפבריש - זה בטוח.

גם נראה שהכיסוי של כרטיס הSD כבר בלוי לגמרי.

לא הייתי שותק על זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי,תודה!

לא חשבתי שמקום כזה שעובד עם צ'מפיון מוטורס עושה דברים ב"חאווה",ממש חוצפה

ומה ניתן לעשות?

כמה זמן יקח להם להחליף את כל העניין?

• תוכן חדש...