Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמות האפשרויות שלו אדירה ואין בכוונתי לציין את כל רכבי החלום שיכולים להתאים לו.

היות ואני, כמנכ"ל, ושרי ממשלה אחדים מסתפקים בסופרב (אמנם שלהם חזקה יותר אך מלבד המנוע אין הבדל), והשרשור הזה דחף אותי לסיים סקירה על הסופרב - ממליץ רק לעיין במה שכתבתי בפורום הכללי או פשוט תחת הקישור http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=441985

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד אופציות בשבילך-

1. שברולט מאליבו – מנוע בנזין 2.4' 169 כ"ס,רכב מאוד נוח, שקט ומרווח, ייצוגי ומאובזר

(גג נפתח, גלגלי מגנזיום, בקרת שיוט, שליטה מההגה על מערכת השמע, כסא חשמלי, חבילת בטיחות), מחיר 164900 ₪.

2.ביואיק לה קרוס – מנוע 3.6, 303 כ"ס. מגיע שתי רמות אבזור 1.CX – רמת אבזור מקבילה למאליבו + כסא חשמלי נוסע, הנעה מרחוק, מזגן אחורי, בקרת אקלים דיגיטלית נפרדת, מסך מולטימדיה מקורי 8 אינץ'. Cxl - - ריפודי עור, גג נפתח פנורמי, וילונות חשמליים, מפתח חכם.

2 הרכבים שציינתי נוחים וייצוגים, אבל לא מנקרים עיניים.

גיא משברולט

פורסם
אני דווקא הייתי בודק את היונדאי i40 או קיה אופטימה בגרסאות הדיזל. גם מנוע חזק עם מומנט בריא - וגם חסכון בדלק.

הוא מחפש רכב מנהלים לא רכב פועלים.

פורסם
עוד אופציות בשבילך-

1. שברולט מאליבו – מנוע בנזין 2.4' 169 כ"ס,רכב מאוד נוח, שקט ומרווח, ייצוגי ומאובזר

(גג נפתח, גלגלי מגנזיום, בקרת שיוט, שליטה מההגה על מערכת השמע, כסא חשמלי, חבילת בטיחות), מחיר 164900 ₪.

2.ביואיק לה קרוס – מנוע 3.6, 303 כ"ס. מגיע שתי רמות אבזור 1.CX – רמת אבזור מקבילה למאליבו + כסא חשמלי נוסע, הנעה מרחוק, מזגן אחורי, בקרת אקלים דיגיטלית נפרדת, מסך מולטימדיה מקורי 8 אינץ'. Cxl - - ריפודי עור, גג נפתח פנורמי, וילונות חשמליים, מפתח חכם.

2 הרכבים שציינתי נוחים וייצוגים, אבל לא מנקרים עיניים.

גיא משברולט

ביואיק מנקר עינים ומזכיר את הBMW, השני ישתה לו את הכיס בדלק.

האופל למייטב ידיעתי גם כן תגמור לו את הכיס בדלק.

פורסם
הוא מחפש רכב מנהלים לא רכב פועלים.

ישבת ביונדאי I40 או בקיה אופטימה שאתה ממהר לפסול אותן?

ליונדאי יש תא נוסעים מרווח בצורה קיצונית שיכול להתחרות בטובות שבמכוניות הסאלון ובכלל תא הנוסעים נראה טוב ומורכב מחומרים מעולים.

פורסם

סופרב 2.0T

גם מרווחת, גם מלכת רמזורים (בתקציב בוודאי אבל גם בכלל), גם מאובזרת, וגם אף אחד לא יחשוב שהוא קנה רכב יקר :-)

אגב, מה רע לו באינסיגניה הנוכחית?

ואם כבר הוא האחד שנסע על C-CROSSER, לפחות שתף לגבי חוויותיו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם כבר סופרב בתקציב לא מוגבל - למה לא את ה-3.6? :-)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם כבר סופרב בתקציב לא מוגבל - למה לא את ה-3.6? :-)

שאלה של כדאיות. אם מדובר בחובב נהיגה שידע להפיק ממנה את המירב אז זו בהחלט חבילה משתמלת. מצד שני, תמורת אותו כסף אפשר לרכוש רכבים יוקרתיים ומפנקים, עם ביצועים נחותים יותר אך מספקים. לחילופין אפשר לנקות סופרב מתונה יותר ולחסוך עשרות אלפי שקלים. יש הרבה אנשים שיעריכו כמה עשרות אלפי שקלים / מותג / פאנל מעץ אגוז על פני כ-2 ש' בהאצה מ-0 ל-100 או הנעה כפולה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

חבר יקר,

שאדוני המנכ"ל יקנה סופרב ובשאר הכסף יזמין יועץ ארגוני לחברה. אם הוא רפוי כל כך בקשר לתקציב הרכב אני מפחד לדעת כיצד החברה שלו מתנהלת כלכלית.

באשר לעצה הבאה -

עוד אופציות בשבילך-

גיא משברולט

אתה אמיתי?

זה אפילו זול מהתקציב ההזוי שהבחור העלה... ולא מתקרב ברמה.

סופרב, או הביואק שגיא הציע יעשו את העבודה.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

פולקסווגן CC בהחלט עונה על הצרכים, היא אמנם מושכת יותר מדיי מבטים אבל מפנקת ובעלת כוח אמיתי שזמין בכל מהירות.

סקודה סופרב היא אופציה מעניינת במיוחד, מה גם שנדמה לי שהיא חולקת את אותו המנוע והמכלול עם הפסאט והCC.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...