Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע שונה מתחת למדבקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

על הרכב שלי יש מדבקות מקוריות מתחילת שנות התשעים, ואני מעוניין להוריד אותם (בודי חלק יותר יפה לפי דעתי) אך הצבע אדום (שמשתנה הרבה עם הזמן), אז ניסיתי להוריד חלק קטן ביותר אשר לא יראה לעיין במקרה ויש הבדל, תמונה:

IMAG0288.jpg

כפי שאתם רואים יש הבדל, נסיתי פעמיים למרוח על המקום המסויים את הווקס של טרטל שמכיל גם פוליש (התמונה הנ"ל צולמה אחרי הניסוי), וזה לא ממש עזר.

אני רוצה לדעת האם יש אפשרות לעשות את הצבע השונה שהיה מתחת למדבקה כמו הצבע הכללי של הרכב (חוץ מצביעת רכב שלם)?

*עכשיו לא מבחינים בהבדל, כי המדבקה שהורדתי היא חלק קטן מאוד, ואני מעוניין לדעת אם כדאי להמשיך ולהוריד את החלקים הגדולים יותר?

תודה :-D

פורסם

סורי

מקווה שאני טועה , אבל אני לא מסכים עם קודמי .

הצבע מתחת למדבקה חדש!! יותר, היות ולא נחשף לשמש .

פוליש מחדש צבע ולכן פוליש לא יעזור במיקרה הזה לפי ההגיון שלי .

אולי אפילו ירע .

פוליש לכל האוטו אולי יעזור אבל אני לא מאמין שתגיע להשוואת צבעים טובה אחרי כלכך הרבה שנים , זה פוליש , לא קסם .

מצטער , ומקווה שטועה

עפר .

פורסם

הצבע מטאלי?

פלסטלינה ופוליש אגרסיבי במידה והצבע לא מטאלי ואני מאמין שההבדלים לא יהיו נראים לעין.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
סורי

מקווה שאני טועה , אבל אני לא מסכים עם קודמי .

פוליש מחדש צבע ולכן פוליש לא יעזור במיקרה הזה לפי ההגיון שלי .

פוליש לכל האוטו אולי יעזור

עפר .

שניכם צודקים.

פוליש לא מחדש צבע אלא מוריד שכבת צבע.

פוליש איכותי לכל הרכב יקטין משמעותית את ההבדלים.

פורסם
רק אני סקרן איזה רכב משנות ה90 מגיע מקורי עם מדבקות כאלו?

אפשר לדעת באיזה רכב מדובר? תמונה כוללת?

מדובר בקורסה 3 דלתות, UMI הדביקה את המדבקות האלה והרסה את המראה :roll: :

Untitled-1.jpg

אז כפי שאני מבין מוטב לא להוריד?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי כדאי לך להוריד, אבל לעשות את זה במקום שמתמחה בדיטיילינג, שם כבר יעשו לך פוליש שיטשטש את הבדלי הצבע.

ד"א הקורסה ממש יפה ושמורה!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בעיה מוכרת.

פוליש שמבוצע באופן ידני אין לו מספיק כח כדי להוריד פגם כזה.

דיטיילר טוב יפתור לך את הבעיה, כלומר יטשטש את הבדלי הגוון עד שיהיו בלתי נראים.

פורסם
לדעתי כדאי לך להוריד, אבל לעשות את זה במקום שמתמחה בדיטיילינג, שם כבר יעשו לך פוליש שיטשטש את הבדלי הצבע.

ד"א הקורסה ממש יפה ושמורה!

בעיה מוכרת.

פוליש שמבוצע באופן ידני אין לו מספיק כח כדי להוריד פגם כזה.

דיטיילר טוב יפתור לך את הבעיה, כלומר יטשטש את הבדלי הגוון עד שיהיו בלתי נראים.

מה זה דייטלנג (כלומר מה השלבים חומרים ומה השוני מפוליש רגיל), וכמה זה עולה +|- ?

ולפי דעתכם הצבע שגילו כבר 18 שנה (ואדום !) ישרוד את את התליכים האלה? ו

והאם דייטלינג על צבע אדום ישאר אפקטיבי אחרי 6 חודשים ? או כמו פוליש אשר נהיה לא איפיקטיבי אחרי 6 חודשים והרכב מאבד את הברק מחדש.

תודה :-)

פורסם

דיטיילינג זה תהליך לתיקון פגמים בצבע. התהליך משלב בתוכו פוליש בכמה רמות חיתוך וכמובן ווקס.

במידה והצבע שלם(ללא קילופים וכו') אין בעיה לעבוד עליו.

דיטיילר טוב שיודע את העבודה, לא יטחן לך את הצבע עם מלטשת פחחים ופד פרווה ולכן אין לך מה לחשוש מנזק.

אם לא תשמור על הצבע באופן שוטף ברור שזה לא יחזיק. הכוונה שטיפה ידנית ומריחת ווקס (2-4 פעמים בשנה).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תחפש בפורום המלצות לדיטיילרים ותראה תמונות של לפני ואחרי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...