Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אני נוסע באיילון לכיוון הרצליה כשמהנתיב השמאלי דוהרת לה BMW X6, היה קשה לפספס אותה מכיוון שהמנורה שלה כמעט עיוורה אותי.

מה שאני כן זוכר, זה שהמנורה התחלפה מסגול לכחול,לצהוב ולעוד שלל צבעים.

האם עיניי תעתעו בי או שיש כאלו מנורות, נראה לי שנתקלתי בדבר כזה בעבר אך זה היה באור יום ולא הייתי בטוח שאני רואה נכון.

אם הדבר קיים, זה חוקי? גם אם זה מגיע כך מהמפעל צריך לבטל את זה לאלתר, איבדתי ריכוז לשנייה-שתיים בגלל זה כי פשוט לא ראיתי כלום.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היא לא מחליפה צבעים. ברכבים עם תאורת קסנון מקורי (עדשה) לפעמים בהסתכלות מזווית שונה רואים גוון שונה של תאורה.

פורסם

אכן זה המנורות שבזווית שונה עושה צבעים סגול כחול...נראה אגב ממש יפה.

אף פעם לא ידעתי האם זה חוקי, עכשיו אני מבין שזה מגיע עם הרכב

Opel Adam S 2017

פורסם

אוי וייז מיר, יש דברים כאלה?!

זה חדש?

אם כן אני נותן לזה שבוע עד שזה מורכב על כל עונדה 92 בארץ ועוד שבוע עד למאזדה 3.

פורסם

הרבה רכבים מגיעים כיום עם עדשות, מה שגורם לאורך הגל להיות שונה בקצוות.

אם להעמיד מרקע אחיד מול פנס של רכב בעל עדשה, אפשר לראות בדיוק את הצבעים השונים על גבי המרקע.

אגב, כאשר נוסעים מול רכבים על כביש גלי אשר גורם לתנודות מעלה/מטה של המרכב הדבר יראה כאילו גוון הפנסים משתנה.

אגב, כבר כיום "זה" קיים בכל מאזדה 3, שם יש גוון אדמדם בזוויות מסוימות. ברנו מגאן, אלפא מיטו, סקודה אוקטביה יש גוון כחול לדוגמא (בזוויות מסוימות זה נראה כאילו מורכבים פנסי קסנון מקוריים). בכל אופן, אני לא חשוב שיש כאן משהו מיוחד.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות שזה מה שראית:

HalogenBlue.jpg

280798_241_full.jpg

קוראים לזה rainbow bulb, לא יודע למה זה טוב, אם זה טוב, חוקי או לא, אבל אם היה לי עסק של השכרת מכוניות לליצנים ומוקיונים הייתי שוקל לרכוש כאלה לרכבים של העבודה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כפי שאמר הבחור מעליי, הדבר הזה לא משנה אם הגיע מהמפעל ולכן זה חוקי או לא, חייב להיות אסור בחוק.

זה גורם להסחת דעת נוראית ואם חברה שלי לא הייתה מדברת קצת הרבה (:wink:) באותו רגע יכול להיות שזה היה נגמר במשהו אחר לגמרי, זה היה כמו היפנוזה בשבילי (קצת מגזים אבל הבנתם את העיקרון).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
יכול להיות שזה מה שראית:

HalogenBlue.jpg

280798_241_full.jpg

קוראים לזה rainbow bulb, לא יודע למה זה טוב, אם זה טוב, חוקי או לא, אבל אם היה לי עסק של השכרת מכוניות לליצנים ומוקיונים הייתי שוקל לרכוש כאלה לרכבים של העבודה.

קשה לי להאמין שמישהו יתקין את השטות הזו ב-ב.מ.וו חדשה במקום תאורת הקסנון המקורית, גם אם הוא ערס מפגר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
קשה לי להאמין שמישהו יתקין את השטות הזו ב-ב.מ.וו חדשה במקום תאורת הקסנון המקורית, גם אם הוא ערס מפגר.

תופתע מה ערסים יעשו לרכב שלהם רק כדאי למשוך תשומת לב....

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

יש עוד אפשרות תיאורטית.

אני מקווה שאני לא נותן רעיונות מהגהנום ליצרני פנסים שמתמחים בערסים: יש לדים RGB שנותנים את רוב ספקטרום הצבעים ויכולים להחליף צבעים לפי שינוי במתחים. מה הבעיה להכין יחידה של כמה כאלו במקום נורות הלד שיש/ שמוסיפים היום למכוניות?

אני מקווה שאף אחד לא יקרא את ההודעה הזו :)

• תוכן חדש...