Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי כמה שרשורים ולא ברור לי: האם אפשר להגיע עם המצבר הישן לפרסי ולקבל אחר, או שצריך לנסוע אליהם לצריפין.

מישהו יודע אם הם עובדים ביום שישי?

פורסם

טלרון מאוד נחמדים אבל הבעיה היא במערכת הטעינה כנראה ולא במצבר. בהתנעה המצבר מקבל רק 12V ולא 14.

מדובר בשרייד 92, המלצה לחשמלאי רכב בתל אביב? עדיף באזור שונצינו. לא יודע כמה רחוק הרכב יגיע בלי טעינה.

פורסם

אין צורך לגשת לחשמלאי- האלטרנטור שבק.

אם אתה מחפש משפץ אלטרנטורים טוב וזול-ורוצה לחסוך את פער התיווך של חשמלאי הרכב- גש ישירות לד.ש באזה"ת קרית אריה.

סע על גיסין מערבה מכיוון זבולון המר, תראה את השלטים שלהם מימין. (הם יושבים ברחוב קטן שיוצא מגיסין).

זה מפעל שיפוץ אלטרנטורים וסטרטרים והחשמלאים באיזור קונים ממנו. יש לו סדנה קטנה להחליף לאנשים פרטיים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

ב 144 כתוב שהוא ברחוב השפלה 4 פתח תקווה.

תודה על התגובה המהירה.

מה סדר גודל עלות של שיפוץ כזה? וכמה זמן זה לוקח?

פורסם

אני מגבעתיים אז שונצינו או כמו שאמרו פה קרית אריה זה המקסימום. לא יודע גם כמה האוטו יוכל לנסוע בלי טעינה.

פורסם

אלטרנטור משופץ קומפלט (כולל חלקים חשמליים מייסב וכו') עולה אצלם כ-450-600 ש"ח. תלוי בהספק (של השרייד קטנצ'יק)

אבל יתכן ובבדיקה שלהם יתגלה שזה רק גשר דיודות או מייצב מתח של האלטרנטור , ואז זה זול הרבה יותר (אבל לא מבטיח לך ששאר חלקי האלטרנטור לא יקרסו בקרוב).

קצת מיקוח ותקבל את ההרכבה כלולה במחיר.

אצל חשמלאי תצטרך להוסיף עוד כ-300-400 ש"ח עבור עבודה ורווח על החלק.

אם כבר איתרת אותם בדפ"ז-תתקשר ותשאל, הם מאד נחמדים.

כנ"ל , טלפון לסתם חשמלאי בסביבה שלך, יתן לך פרופורציות של החסכון אצלם מול הסיכון של לנסוע רחוק בלי טעינה.

זה די גבולי להגיע בלי טעינה מגבעתיים לק. אריה בפ"ת.

(אם כבר להמר על זה אז בשעות בלי פקקים ובלי צורך בתאורה)

הכי טוב היה אם היית יכול להגיע עם האלטרנטור מפורק, ברכב אחר.

(זה ממש לא מסובך לפרק. בורג אחד של המותחן, בורג שני בציר המותחן, פלאג חשמלי נשלף-ולשקית...)

• ספונסר פורום
פורסם
טלרון מאוד נחמדים אבל הבעיה היא במערכת הטעינה כנראה ולא במצבר. בהתנעה המצבר מקבל רק 12V ולא 14.

מדובר בשרייד 92, המלצה לחשמלאי רכב בתל אביב? עדיף באזור שונצינו. לא יודע כמה רחוק הרכב יגיע בלי טעינה.

פנה אל מוסך חיבה.

הוא כבר עזר בעבר לחבר פורום בעת צרה (גם אלטרנטור) ואני בטוח שהוא ישמח לעזור לך.

פורסם

מוסך כבר יש לי, חיפשתי ישר חשמלאי/שיפוץ.

הבעיה עם להגיע רק עם האלטרנטור היא שאם יש עוד איזה בעיה ברכב, אתה שוב נשאר תקוע. זה הדבר שמטריד. זה אכן די גבולי מבחינת מרחק. אני מסכים איתך.

האם זה משהו שקל לפרק ולהחזיר?

פורסם

הנה תמונה של האלטרנטור, איזה ברגים בדיוק צריך לפרק?

rAR8R.jpg

במרכז התמונה יש כיסוי גומי קטן מתחתיו יש גם בורג קטן. גם אותו צריך לפרק אני מבין.

פורסם

לדעתי יש לך עוד בורג ציר אחד מלמטה, משחררים אותו אחרון.

(זהירות, האלטרנטור יותר כבד ממה שהוא נראה)

לא רואה על איזה בורג מכוסה אתה מדבר.

האלטרנטור הזה ממש חמוד- כמו של אוטו צעצוע.

כבר ביררת כמה זה עולה?

rAR8R copy.jpg

פורסם

אכן יש עוד צורך לשחרר גם את התומך התחתון.

לפני כל פעולה יש לנתק את המצבר!!

בכל אופן יש לבצע גם מתיחת רצועה לאחר החלפת האלטרנטור ואם אין לך ידע בפירוק/הרכבה אולי רצוי

שתעזר במישהו שמבין קצת יותר כדי לא לגרום יותר נזק מתועלת,יש גם מצב נדיר לנתק בחיווט או מגע חשמלי לא תקין בקו הטעינה.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

אין צורך להפחיד סתם.

מדובר בפעולה פשוטה מאד לביצוע, (כולל מתיחת הרצועה) וסיבות אחרות לכשל בטעינה הן נדירות מאד.

אכן שכחתי לציין- חשוב מאד לנתק מינוס מהמצבר בזמן כל עבודה על הרכב, וודאי ווודאי בעבודה כזו.

• תוכן חדש...