Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 15000 לסקודה פאביה 1400 16V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לקבל הערכת מחיר לטיפול 15000 לסקודה פאביה. כמה להערכתכם צריך לעלות טיפול כזה?

בפליקס לא מוכנים לתת מחיר בטלפון (WTF?)

במקום אחר קיבלתי הצעת מחיר של 630 ש"ח.

ושתי שאלות נוספות:

א. מה עושים בטיפול כזה?

ב. כמה זמן לוקח טיפול כזה? או במילים אחרות תוך כמה זמן אני אצא מהמוסך?

תודה רבה מראש,

פורסם

בדר"כ טיפול ראשוני ברכב חדש מחליפים שמן מנוע+פילטר. מביטים על פילטר אויר ומנקים במידת הצורך וכל השאר בדיקה שיגרתית שלא מצריכה החלפת חלקים. זה טיפול שניגמר לאחר חצי שעה לא כולל הקפה והסיגריה של המכונאי באמצע. עלות לא יודע להגיד לך מחירי החלקים.

פורסם
שלום לכולם,

רציתי לקבל הערכת מחיר לטיפול 15000 לסקודה פאביה. כמה להערכתכם צריך לעלות טיפול כזה?

בפליקס לא מוכנים לתת מחיר בטלפון (WTF?)

במקום אחר קיבלתי הצעת מחיר של 630 ש"ח.

ושתי שאלות נוספות:

א. מה עושים בטיפול כזה?

ב. כמה זמן לוקח טיפול כזה? או במילים אחרות תוך כמה זמן אני אצא מהמוסך?

תודה רבה מראש,

לפליקס יש נציג בפורום. תפנה אליו דרך האתר. גם אם לא יכולים לתת מחיר מדויק, הערכה בטח שיכולים אלא אם כן לא רוצים

פורסם

אני אסביר לך עם דוגמא את החששות של המוסכים לתת פה הצעות מחיר על גבי הפורום/בטלפון.

מוסך אומר לפלוני שהטיפול עולה X ש"ח.

פלוני מגיע למוסך ופתאום מגלים שיש עוד כמה חלקים שצריך להחליף ואז הוא צריך לשלם X+Y ש"ח.

כל בנאדם נורמטיבי יקבל את רוע הגזירה, אבל לא פלוני שלנו.

פלוני שלנו החליט ש"דפקו" אותו במוסך ולכן הוא חוזר לפורום ו"מלכלך" על המוסך.

ד"א, כל האמור לעיל לא אומר שאני מסכים עם הגישה הזו של המוסכים אבל מן הראוי להציג את הבעיה גם מהצד השני.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תמיד יכולים להיתקל בתוספות וכל מיני דברים שיצוצו על הדרך שרק המוסך ייראה שירים את הרכב גבוה לשחקים אך לא מין הנימנע שמוסכניקים ייתנו פה הצעות מחיר לטיפול שיגרתי וכל מה שהוא כולל בתוכו כמובן בלי התוספות שלא ניתן לדעת אותם אם יהיו כאלה אלא רק במוסך עצמו. המחיר שיינתן לטיפול שיגרתי ייתן לאנשים את הכיוון לקראת מה הם הולכים ואם מהבחינה הכלכלית שווה להם ללכת על מוסך ספציפי..

פורסם

השאלות הנכונות הן, לא כמה יעלה וכמה זמן.

אלא מחפש המלצה למוסך אמין לרכב הנ"ל.

הזול יתברר בסוף כיקר מאד ויש סיפורים בפורום.

ותמיד כשתמהר,תצוץ איזו עז,לפי חוקי מרפי,שתתקע

אותך במוסך לכמה שעות.

ולמאור30:תתחיל להשתמש בסימני פסוק,לא הבנתי מה כתבת.:wink:

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
השאלות הנכונות הן, לא כמה יעלה וכמה זמן.

אלא מחפש המלצה למוסך אמין לרכב הנ"ל.

הזול יתברר בסוף כיקר מאד ויש סיפורים בפורום.

ותמיד כשתמהר,תצוץ איזו עז,לפי חוקי מרפי,שתתקע

אותך במוסך לכמה שעות.

ולמאור30:תתחיל להשתמש בסימני פסוק,לא הבנתי מה כתבת.:wink:

צודק עם הסימני פיסוק, SORRY...

ולגבי הזול הוא היקר יש הרבה תאוריות לעניין הזה ושוב זה תלוי מי בעל המיקצוע ואיך העבודה נעשית כי גם בזול יש מיקצוענים גדולים שיודעים לעבוד. בכל מיקרה הלקוח בסופו של דבר משלם והיום לכולם חשוב המחיר שיהיה טוב והגיוני כך שעדיין לא יהיה שום דבר פסול בפירסום מחירים בפורום בהתאם לשאלות של פותחי השירשורים למיניהם שחוששים דבר ראשון מהמחירים בארץ.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מחייה פוסט זה כי התוכן רלוונטי לי להיום ולא הייתי רוצה לפתוח חדש.

הוזכר כאן פליקס כמקום לטיפול. שאלתי היא אם אני לא מחויב בתקופת האחריות לטפל

במוסכי היבואן של סקודה?

מבחינת מוסכי יבואן רעננה\נתניה\פ"ת הם האופציות הרלוונטיות אבל שוב, אשמח לטפל במוסך

אחר שמאושר מבחינת היבואן ומציג המלצות טובות מהאנשים בפורום.

תודה

פורסם

אתה גר באיזור השרון? תתרחק ממוסך הגורן, נכוונו מהם ותוכל לראות שרשור שלי על כך וגבי רעננה התחלנו לטפל שם לאחר הגורן,הם "בסדר" לא היינו מרוצים וגם לא מרומים

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אני דווקא מבסוט מהגורן, זה המוסך הכי מומלץ בחדרה-נתניה מסתבר.

לי הטיפול עלה 620שח, לא היה שום דבר חריג. (שמן + פילטר + השלמת נוזלים)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...