Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן האצ'בק 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מצאתי מישהו שמוכר את הרכב הנ"ל עם קילומטראז' נמוך של 30K.

האם יש משהו מיוחד שעלי לדעת על גרסאת ההאצ'בק(EXA A1.6 מגאן 5ד) ? מה נפח תא המטען ?

תודה רבה.

פורסם

בתור בעלים לשעבר של הרכב יש לציין גודל תא המטען סביר פלוס ובמקרה הצורך אפשר לקפל מושב בקלות וגם להוריד את המגש למעלה. הרכב מאובזר מאוד (הדגם המפואר , לא זוכר מה רשמת) שליטה מההגה על הרדיו, BT יעיל , ובקרת שיוט. הדבר שגרם לי להחליף הרכב אחרי שנתיים לאחר 20,000 ק"מ הוא הגיר האוטומט בעל 4 הילוכים שלא מוביל את הרכב לשום מקום בעזרת המנוע החלש 1.6 (סביר להניח שבדגם 2.0 והגיר הרציף הביצועים טובים יותר), הרכב שואף להגיע כל הזמן להילוך 4 ולא מנצל כלל את ההילוך ה 3 , אני תמיד זוכר את הרעש של הטורים הגבוהים שהיתי שומע על מנת להאיץ אפילו למהיריות נמוכות. כביש 6 על 110 קמ"ש המנוע מעל ל 3 אלף סל"ד וכמובן זה נישמע אל תוך הרכב.

בקשר לאמינות הרכב היה אצלי שנתיים ולא נתקלתי אפילו בבעיה אחת ניראה כי ישנו שיפור משמעותי באמינות - יש הרגשה שהרכב באמת קוראני, אבל הנוחות עדין ארופאי. הפלסטיקים בדלתות נראים פשוטים ביותר. והרכב מרגיש קצת נמוך או שזה הרגשה שלי. הראש שלי היה מאוד קרוב לגג הרכב בישיבה (לא הורדתי את המושב על מנת שהישיבה תהיה גבוה)

לא התחברתי לרכב כמו לרנו שהיו ברשותי בעבר ואחת שיש לי היום (לגונה 2003).

תבדוק הכל ולא רק את תא המטען לפני שאתה רוכש הרכב... בהצלחה

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...