Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע שחור מט לרכב, האם יש חסרונות בולטים?

Max.M
שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן לכולם,

מעוניין לצבוע את הרכב שלי,רכב כסוף לצבע שחור מט.

האם צבע שחור מט עולה יותר? עולה פחות? חסרונות בולטים? יתרונות בולטים?

אם יש למישהו הסתייגויות שידבר עכשיו או שישתוק לעד :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם לקראת פחחות וצבע לאוטו שלי ושחור מט עלה על הפרק מספר פעמים.

במקום שאני ביררתי לא צובעים את האוטו אלא מצפים אותו במין מבדקה כזאת שנצמדת עם חום.

החומר יותר חזק ועמיד מצבע לרכב, אבל החיסרון שבמידה וכן יש פגיעה במדבקה צריך להחליף חלק שלם, היתרון הוא שומר על הצבע שנמצא מתחת.

העלות לפחות שאני קיבלתי הייתה 6,500 ש"ח לציפוי האוטו

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במחיר של 6.5 אלף אני מעדיף לעשות פחחות וצבע שלמה במחיר הזה.

האם צבע מט הוא זול יותר? מה התהליכים של צביעה בצבע מט? במידה ואני מוכן להתפשר על חום וכן הלאה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במחיר של 6.5 אלף אני מעדיף לעשות פחחות וצבע שלמה במחיר הזה.

האם צבע מט הוא זול יותר? מה התהליכים של צביעה בצבע מט? במידה ואני מוכן להתפשר על חום וכן הלאה?

לפחות לגבי השחור מט , לא מדובר בצבע אלא ציפוי של חומר מיוחד שמתכווץ ומתחבר לרכב בחום.

החומר לפי מה שהבנתי יקר מאוד.

2006-2009 Renault 19, 94

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צביעה בשחור מט היא הרבה יותר קשה, מצריכה מקצועיות גבוהה ולכן מחירה יכול להגיע ל-15-20K.

מדבקה תעלה 6-8K. החומר לא כ"כ יקר, העבודה קשה, לצפות את כל הרכב ללא בועות אוויר וכו' זה לא פשוט ולא הייתי מנסה לבד.

מי שבכל זאת רוצה לנסות לבד שיקנה מדבקה של 3M מאיביי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם לקראת פחחות וצבע לאוטו שלי ושחור מט עלה על הפרק מספר פעמים.

במקום שאני ביררתי לא צובעים את האוטו אלא מצפים אותו במין מבדקה כזאת שנצמדת עם חום.

החומר יותר חזק ועמיד מצבע לרכב, אבל החיסרון שבמידה וכן יש פגיעה במדבקה צריך להחליף חלק שלם, היתרון הוא שומר על הצבע שנמצא מתחת.

העלות לפחות שאני קיבלתי הייתה 6,500 ש"ח לציפוי האוטו

סליפי, לשנות את הכחול עמוק כהה של האודי היפה שלך, שגם מתאים לצבע של הדיפונים והריפודים, יהיה קצת חבל בלשון המעטה.

ושחור מט- תעשו לעצמכם טובה, אני נותן לזה גג שנתיים עד שזה הופך להיות הצבע הרשמי ברכבים של עבריינים וסתם ערסים. אין יותר יפה מרכב צבעוני ומבריק שהברק רק מבליט לו את הקימורים והחיטובים..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע דניאל רובו החיצוני של הרכב הוא דיי ישר , ואפשר להתחיל בתא מטען (אם זה סדאן) שנחשב הכי קל , אחר כך גג , מכסה מנוע , ואז דלתות ובמפר , כמובן שזה תלוי בסוג הרכב , אבל לא הייתי פוסל לנסות לבד , במיוחד את התא מטען והגג , כמובן שקודם להזמין מדבקות זולות ולהתאמן קצת על רכיבים קטנים (לא חובה ברכב) , ואז לנסות לאט לאט עם חומרים של 3M , כמובן שאת כל התהליך יכול ללוות יוטיוב.

אופציה נוספת היא לקנות מדבקות וללכת לבעל מקצוע שיגבה רק על העבודה.

צביעה בצבע מט זה כבר סיפור אחר ויקר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא פוסל את מה שאתה אומר, אפשר לנסות לבד.

ממה שידוע לי הצבע של הרכב צריך להיות שלם וללא קילופים על מנת שתוכל להדביק עליו.

אגב, זה החומר:

http://www.ebay.com/itm/3M-Genuine-1080-Matte-Black-Vinyl-Film-24-x-60-Car-Interior-Exterior-/110928106953?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item19d3d495c9&vxp=mtr

קיים במידות שונות כמובן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחשבו שנייה ברצינות, רוב האנשים מסתבכים עם להדביק מגן מסך לאייפון, אז להדביק מדבקות שלמות לרכב?

לפי דעתי, זה מסוג הדברים שכדי להשאיר לבעלי מקצוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דניאל אין לי מושג אם זה מקורי או לא (אני קניתי מדבקה של 16X24 אינץ' ב6 דולר והיא מצויינת אבל כמובן שלא 3M)

אבל פה אני דיי בטוח שזה מקורי http://www.carbonfiberfilm.com/

תחשבו שנייה ברצינות, רוב האנשים מסתבכים עם להדביק מגן מסך לאייפון, אז להדביק מדבקות שלמות לרכב?

לפי דעתי, זה מסוג הדברים שכדי להשאיר לבעלי מקצוע.

לפי דעתי אתה טועה בגדול , מגן מסך לאייפון זה דבר שונה לגמרי , אם אתה לא מדביק עם מים (ממש טיפות לא משהו שיפגע בטלפון) אתה צריך להזהר וממש להיות חד ומדויק ומהיר כדי שלא יידבק אבק וכמובן לעבוד במקום כמה שיותר קטן וללא אבק ועם מזגן (לדוגמא ברכב) , עם מים זה יותר קל אבל עדיין צריך לעבוד ולהזהר.

המדבקה של המט או הקרבון פייבר היא מדבקה גמישה , שעובדת עם חום ונמתחת לפי , הנה משהו קטן שאני עשיתי , וmaxizem Hכול גם להתחיל מקטן ובסוף להדביק על הרכב

484587_4266416096318_2048158668_n.jpg

אם אני יכול גם הוא יכול

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

צבע שחור לכשעצמו מתחמם מהר יותר אבל ברכבים מודרניים יש בידוד שמונע את זה.

לדעתי שחור מט עדיף לעשות במדבקה. זה לא צבע קונבנציונלי וכשתרצה למכור את הרכב תוכל תמיד להסיר את המדבקה ולהישאר עם הצבע ה"מסורתי".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליפי, לשנות את הכחול עמוק כהה של האודי היפה שלך, שגם מתאים לצבע של הדיפונים והריפודים, יהיה קצת חבל בלשון המעטה.

ושחור מט- תעשו לעצמכם טובה, אני נותן לזה גג שנתיים עד שזה הופך להיות הצבע הרשמי ברכבים של עבריינים וסתם ערסים. אין יותר יפה מרכב צבעוני ומבריק שהברק רק מבליט לו את הקימורים והחיטובים..

אני מסכים איתך בהחלט, בטיפשותי חשבתי שמדבקה תעלה פחות מצביעה ובעתיד אוכל לצבוע.

מפה לשם שחזור מקורי של הצבע הולך להתבצע בחודש הקרוב.

2006-2009 Renault 19, 94

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...