Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי סוגיית האחריות לרכיבים שונים

nadavkrv
שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האם ברכיבי אודיו לרכב ישנה חשיבות גבוהה לגבי נותן האחריות?

למשל, עד כמה זה קריטי אם בחנות מסוימת ישנה שנת אחריות על מגבר JBL GTO1004 אבל לא של ניופאן(היבואן הרשמי),

או אם לרדיו דיסק של פיוניר יש אחריות אבל לא של "עוזי רדיו"?

אני שואל זאת מכיוון שחשבתי לקנות את הרכיבים בעצמי(קומפוננט קדמי,רדיו דיסק, מגבר, סאב אולי משומש) ולגשת למתקין,

אבל לא מצאתי בינתיים חנות בה נותנים אחריות יבואן רשמי על כל רכיב כזה(לפחות לא מהחנויות היקרות ביותר שיש בזאפ), מעדיף לקנות את הרכיבים שציינתי במקום אחד, ולא לטייל בין מספר חנויות.

מה אתם אומרים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוודאי שיש חשיבות. ברוב המקרים אצל יבואן רשמי במקרה של תקלה. תקבל תיקון עם חלקים מקוריים ולא כל מיני קומבינות למינהם (שכבר ראיתי לא מעט). בדרך כלל האחריות היא גם ארוכה יותר (עוזי רדיו 3 שנים). כבר היו מקרים שאנשים רכשו מוצרים של יבואן פרללי ובבוא היום לממש את האחריות גילו שאין יבואן כבר ונאלצו לשלם מכיסם את עלות התיקון. אלו חלק מהדוגמאות. ברוב המקרים חנות שמחזיקה מוצרים של יבואן רישמי תהייה יקרה יותר מאותם סיבות שנמנו למעלה, אתה רוצה ראש שקט תשלם עוד כמה שקלים.

אני יכול לומר לך שהמחירים בזאפ לא משקפים באמת את השוק ואני בתור בעלים של חנות מוצא שם מחירים לצרכן שזולים יותר מעלות רכישה של חנות. כמובן שבכל המקרים זה לא מוצר של יבואן רשמי ומיני קומבינות למינהם (מלאי וכ"ו).

דבר נוסף יש יתרון בזה שקונים ומתקינים באותה חנות: ככה המתקין לא יכול לטעון לרכיב תקול והמוכר לא יכול לטעון להתקנה לקויה (לתשומת ליבך).

נ"ב אין לראות בדברים שלי שכאלה הם כל היבואנים הפרלליים יש כמה צדיקים בסדום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק את דבריו של אלפיין.

נתקלתי גם מספר פעמים בקומבינות דוגמא נחמדה מאוד סיפור ישן אבל יפה,

בחור הגיע לחנות לרכוש מכשיר פיוניר דגם P1Y דגם ישן נתתי לו מחיר והוא התגלגל מצחוק מאיפה הבאתי את המחיר הזה בזאפ

זה כמעט חצי מחיר,הסברתי לבחור שזה לא יכול להיות זה לא עולה לנו אפילו קרוב למחיר שקבל יש פה קומבינה,שזה לא יכול להיות של היבואן ,לאחר ויכוח ארוך הייתי חייב להוציא לו חשבונית ולהראות לו כמה עולה לנו שיבין כמה רחוק מהמציאות,לא הצלחתי לשכנע את הלקוח והוא רץ לקנות את המכשיר מהמקום שראה בזאפ כמובן אני לא יגיד מאיפה,לאחר מספר שעות חזר מבסוט עם המכשיר חדש בקרטון אחריות בפנים של עוזי רדיו וקבלה,נדהמתי הכל נראה על פניו תקין אמרתי לו אני יתחיל לקנות ממנו ניראה לי,לאחר הרכבת המערכת שהרכבנו לו נישאר לחבר את המכשיר ולעשות וכיוונים זוועה כזאת לא שמעתי הרבה זמן שעות של כיוונים שום דבר נישמע מכשיר של שקל וחצי,היה נראה לי משהו חשוד,לקחתי את המכשיר שלי והרכבתי אותו ברכב בלי כיוונים בלי כלום הלקוח נישאר אם פה פעור,פתחתי את המכשיר שהביא וקיבלתי חום איזה קומבינה יפה עשו במכשיר,מגבר MOSFET של מכשיר אחר בכלל מליון הלחמות ותיקונים,

הלקוח כמובן החזיר את המכשיר שקנה אוסיף עוד כסף ולקח כמובן את המכשיר ממני איך אומרים הסוף טוב הכל טוב.

חומר למחשבה לא יכול להיות הפרשים כל כך גדולים במחירים במידה ושתיים באחריות היבואן הרשמי ולא משוחזר כמובן ובלי קומבינות.:idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...