Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה "דמי רצינות"? זה הדבר הכי שטותי ששמעתי עליו בחיים. לתת לסוכן מכירות במגרש מכירות כסף עוד לפני שאתה רואה בכלל את הרכב? הסיפור הזה מלמד לא לסמוך על סוכני רכב ובטח לא כאלה שמבקשים כסף לפני שהחלטת לרכוש רכב. מילא, עשית הזמנה ספציפית לרכב שכבר בדקת בעצמך והתלבטת ואז אתה רוצה שישמרו לך אותו, אבל סתם ככה לתת 1000 ש"ח? חבל.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואו הרבה תגובות..

עצוב לשמוע שאנשים מוכנים לשלם על אקסנט מליסינג.

אני משתגע מאנשים. באמת זה מטריף אותי

מצב השוק בריצפה! לכו ליד 2 ותרכשו רכב! תעזבו אותכם מהמיגרשים המבזים האלה

לאבי ולאחותי היה לצערי ניסיון טוב מדי עם שניי רכבים שקנו מאלדן מסוכן שבאמת היה בחור טוב, ולכן עכשיו הם בוטחים מדי, והתרגלו לנוחות שבקנייה.

אחותך לא אשמה.

מחקר שנעשה בעבר הוכיח שאנשים ישרים נוטים לחשוב שמי שנמצא מולם במשא ומתן הוא גם ישר.

זה נכון, וגם אני כזה - ברמה שנעלבתי מהבחור ואמרתי שלא משנה מה - אצלו היא לא תקנה.

לא מבין... אחותך יודעת שיש מישהו במשפחה שמבין מספיק ברכבים ובכול ההתנהלות של המגרשים השונים. למה לא להתייעץ איתו? כיף לצאת עם קנס של 1000 שקל או במקרה הרע של 60 אלף?

זה כול פעם הורג אותי, איך אנשים עושים 1000 השוואות בשביל למצוא סופר עם סל קניה זול ב-20 שקל, אבל ברכבים מתנהגים כאילו הם קונים פחית קולה.

ובקשר למגרש, עד שהחוק לא יתחיל להכנס חזק בפושעים האלה, התופעות האלה ימשיכו וימשיכו.

צודק לגמרי, הבעייה שידעתי בדיעבד שהם התחילו לחפש אקטיבית ולא רק לדבר על זה בארוחות משפחתיות, שוב זה לא יקרה להם.

הסוכן לקח כסף בלי שום מסמך? שום חשבונית? קבלה? כלום?

לא נשמע לי יותר מדי הגיוני, אבל אם כן, הדרך מכאן ועד לקבל את כל הכסף בחזרה היא קצרה מאוד.

המסמך היחיד הוא החשבונית על 1000 ש"ח, אבל לא מצויינים תנאי ביטול העיסקה או משהו בסגנון.

ריבוי התגובות בעד אלבר חשוד. מאד.

אם אחותך לא יודעת לזהות רכב צבאי בכביש ולראות שעל רובם יש מדבקת אלבר שלא תקנה אוטו לבד.(גילוי נאות - נפלתי לפני הרבה שנים עם רנו 5 צבאית שקניתי לבת שלי אבל אז, בקניה ממכרז צבאי בצריפין, המחיר היה פרוטות . איך רכב צבאי בכלל מתייחס למחירון ? את הקנגואים הם מוכרים בקבוצות, ב 1500-2000 ש"ח לחתיכה ואין ביקוש ובצדק)

גם אתה לא היית מזהה שזה רכב צבאי, כמו שאני לא זיהיתי.

מה שכן עכשיו אני יודע לפקוח עין יותר טוב בעוד כיוון. :roll:

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

המלצה לכל חברי חברי הפורום, ברגע שאתם קונים רכב חדש יחסית מאלבר, או רכב קצת יותר ישן מניו-קופל, אנא בדקו טוב טוב שהוא לא היה שייך למשרד הביטחון, ואם כן, אל תקנו לא משנה מה.

זוהי המלצתי :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אינני עו"ד - אם אני לא טועה, העלות להגשת תביעה בבית דין לתביעות קטנות היא סימלית (50~ ש"ח אולי? אם יש מישהו שיכול לתקן אותי). יש חוקים ברורים. אם אין תנאי ביטול שרשום בחוזה והסחורה לא התקבלה אז כל הכסף צריך להיות מוחזר. אם יש שירות לקוחות רציני אצל אלבר אז תפנו אליו. אם אין, תתבעו.

פורסם
אינני עו"ד - אם אני לא טועה, העלות להגשת תביעה בבית דין לתביעות קטנות היא סימלית (50~ ש"ח אולי? אם יש מישהו שיכול לתקן אותי). יש חוקים ברורים. אם אין תנאי ביטול שרשום בחוזה והסחורה לא התקבלה אז כל הכסף צריך להיות מוחזר. אם יש שירות לקוחות רציני אצל אלבר אז תפנו אליו. אם אין, תתבעו.

אני נאלץ להסכים איתך

גם בחוזה בע"פ הוא היה צריך לציין דבר שכזה ואם לא. אז אין תנאים לקבלת הכסף חזרה.

לפי כך רצוי לה להגיש תביעה על בגין הנ"ל.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם
המלצה לכל חברי חברי הפורום, ברגע שאתם קונים רכב חדש יחסית מאלבר, או רכב קצת יותר ישן מניו-קופל, אנא בדקו טוב טוב שהוא לא היה שייך למשרד הביטחון, ואם כן, אל תקנו לא משנה מה.

זוהי המלצתי :)

הייתי מוסיף לזה לא לקנות אקסנט מליסינג בכלל, אחת הפופולריות בקרב קציני צה"ל וחייליהם.

בשביל מה לקחת סיכון? בשביל מה להתעסק בזה? ב60 אלף שח יש מציאות מפרטי ביד2. רק צריך קצת סבלנות זה הכל.

פורסם

הלאה - שאלתי לגביי המחירון המוטעה שהוא נתן, אז מסתבר שלוי יצחק נותן מחירון משוקלל שונה באינטרנט ובגיליון המודפס..

פעם ראשונה שאני שומע על זה. אותו מחירון נותן שני מחירים שונים:shock:

מה היו ההבדלים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כביכול השירות בוצע - הרכב שונע למגרש המתאים, הבעייה שאחותי לא הבינה שעל זה היא משלמת והדבר לא מוזכר בשום מקום.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

"אוטוסנטר" מוכרים אקסנט 2010 עם שנתיים טיפולים ב-52K וכל מי שכתב שהוא מרוצה - אין בעיה - זה בהחלט אפשרי.

אבל מספיק תפוח רקוב אחד (או סוכן נלהב מדי) כדי לקלקל את כל הסל.

לקוח מרוצה לא בהכרח יספר לכל הסביבה על החוויה החיובית שלו - לקוח לא מרוצה ידאג שכל מי שרק מוכן להקשיב לרגע - ידע ויזהר.

בעקרון ככל שהרכב הוא מסגמנט נמוך יותר כך ההסתברות שעברו עליו חיים קשים גדלה.

אני אגב חושב שהחוויה שאתה מתאר אינה מדיניות רשמית של "אלבר". אני הייתי כותב מכתב למנכ"ל, מפרט את השתלשלות העניינים, כותב שציפית מחברה מכובדת כמו "אלבר" לחווייה אחרת ודואג גם לציין מי הסוכן שנתן את הטיפול ה"מסור".

תוצאות צפויות לדעתי: "אלבר" יחזירו את הכסף, והסוכן ינזף (אם לא יעוף לכל הרוחות).

לחברות הליסינג הגדולות אכפת מאד מהמוניטין שלהן והן משקיעות כסף רב בבניית תדמית חיובית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חברי המעגל הראשון
פורסם
פעם ראשונה שאני שומע על זה. אותו מחירון נותן שני מחירים שונים:shock:

מה היו ההבדלים?

מחירון הבסיס בשניהם לאקסנט 2010 - 66K ש"ח

שיקלול של חודש אוקטובר + ליסינג + 54K

באתר - 57200

בחוברות - רשום תוספת של 600 ש"ח לכל חודש כלומר + 5400, הגענו ל71400, נוריד 10% לליסינג (לטענת הסוכן.. מכיוון שיש הערה שליסינג פרטי מורידים בין 10%-12%) . 64260, קיצר המחירים שונים.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

הסרטון הישן והטוב שמסביר איך עובדת הקומבינה -

ושכל אחד יסיק מזה את המסקנות שלו אם כדאי או לא להתעסק עם מגרשי הליסינג.

6qnZbE6V24Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

המנהל הבכיר משלמה סיקסט, אשכרה דיבור של עולם תחתון.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
הסרטון הישן והטוב שמסביר איך עובדת הקומבינה -

ושכל אחד יסיק מזה את המסקנות שלו אם כדאי או לא להתעסק עם מגרשי הליסינג.

6qnZbE6V24Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

המנהל הבכיר משלמה סיקסט, אשכרה דיבור של עולם תחתון.

אהבתי את התגובה של הסמנכ"ל...

מעניין אותי אם הוא עדיין בתפקיד

אגב שימו לב לכותרת הבאה:

"טל בר-לב משלמה Sixt מכירת רכב: "בתחום קיימת תפיסה שגוייה כאילו אנחנו דופקים את הצרכן"

מעניין למה ?

http://www1.bizportal.co.il/article/183756

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

פורסם

מדהים אותי איך אנשים נופלים בפח הזה ומשלמים להם- חלק אפילו במזומן!! WTF?

לי יש נסיון עם שתי מכוניות מטרייד מוביל ראשל"צ, הרגע גם בדקתי את חוזה השריון שלהם ומופיעה בו שחור על גבי לבן שאם אני מבטל את הרכישה אני מקבל ללא דיחוי את מלא הסכום השריון בחזרה ללא בעיה, המצב היחיד שהחברה רשאית להשאיר את דמי השריון (1000 שקל) זה רק כאשר הרכב הגיעה והלקוח לא מוכן לבוא ליראות או לא אכפת לו ואז החברה רשאית להשאיר את הדמי שיריון ולהציע אותו למכירה ללקחוחות אחרים- הגיוני מאוד.

מה גם שאמרו לי שאפשר לתת רק ציק דחוי עם כיתוב- "לביטחון בלבד" וקיבלתי אותו בחזרה.

לא מבין איך אנשים סומכים על אנשי המכירות הרמאים האלה ונותנים להם שטרות כסף בלי ליקרוא על מה חותמים או לפחות ליגרום למוכר להראות איפה כתוב "שיקבלו את הכסף חזרה" ?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
הייתי מוסיף לזה לא לקנות אקסנט מליסינג בכלל, אחת הפופולריות בקרב קציני צה"ל וחייליהם.

בשביל מה לקחת סיכון? בשביל מה להתעסק בזה? ב60 אלף שח יש מציאות מפרטי ביד2. רק צריך קצת סבלנות זה הכל.

אגב גם קיה ריו, ובקרוב גם מאזדה 2 סדאן. לא להתקרב.

יש רכבים כמו קיה פורטה או שברולט קרוז ששייכים לאלופי משנה, אבל השכיחות שלהם יותר נמוכה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...